![]() |
Szkoła i praca - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szkoła i praca (/showthread.php?tid=262) |
- Mates - 26-06-2007 21:20 <a class="postlink" href="http://i10.tinypic.com/4lni0w2.jpg">http://i10.tinypic.com/4lni0w2.jpg</a> - oto moje punkty do szkoły średniej wraz z osiągnięciami ![]() Ja myślę, że się dostanę. Gadałem z kumplem z dyrektorem, jak składaliśmy kopie to powiedział, że z takimi ocenami to on nas zaprasza do szkoły ^^ w sumie dobrze ![]() Jeśli chodzi o pracę... Owszem - pracuję. Ulotki roznoszę. Lekka praca to to nie jest, ale 40 zł dziennie to w sumie niezły wynik ![]() Pozdrawiam! - Kuba_^^ - 26-06-2007 21:25 Ja oczywiście mam dużo mniej punktów do szkoły, bo te testy mnie zdecydowanie "osłabiły". Jutro o 12:00 dowiem się, jakie szkoly mnie przyjęły, mam nadzieję, że będzie jak najbardziej po mojej myśli. Ostatecznie zdecydowałem się jednak na LO, choć szkołę pierwszego wyboru mam tech. samochodowe i będę musiał papiery "przetransportować". Jutro jeszcze napiszę, jakie szkoły mnie przyjęły ![]() - Mates - 26-06-2007 21:57 My niestety dowiadujemy się dopiero w czwartek, ale uruchomili nam informację sms xD Niesamowite ^^ A jutro kolejny dzień do pracy... Ehh... Pozdrawiam! - Stojkovic - 27-06-2007 08:55 Masz trochę kłopot, że nie jesteś starszy, bo bym ci mógł podsunąc kilka fajnych miejsc do pracy. A z czego ulotki roznosisz? - Pejter - 27-06-2007 12:00 Mates napisał(a):Ulotki roznoszę. Lekka praca to to nie jest, ale 40 zł dziennie to w sumie niezły wynik Codziennie roznosisz? Ile ci to zajmuje? Jeśli 40 zł to jest to świetny wynik, a nie niezły. Żebym tylko nie mieszkał w takiej dziurze to też bym się załapał na ulotki czy coś podobnego... A tak to w piątek rano prawdopodobnie jadę do kuzyna pomóc mu przy budowie domu 8) - Zashi - 27-06-2007 12:40 A ja sie dostałem ![]() ![]() ![]() - Stojkovic - 27-06-2007 12:54 Zashi nie cieszyłbym się tak... na Biol - Chem większosć to kujony i paszczury więc zabardzo urodziwych lic nie uświadczysz :lol: - Zashi - 27-06-2007 12:58 No tak jest, ale te 4-5 moze jakies będą ![]() ![]() - Stojkovic - 27-06-2007 13:08 E no to Zashi zapowiada się fajna szkoła ![]() Ja jestem w budynku gdzie studenci Filologii Polskiej i Angielskiej mają zajęcia... 98% to kobity ![]() Ja sam jestem na 13 osób jedynym facetem ![]() - Mates - 27-06-2007 14:47 Stojkovic napisał(a):Masz trochę kłopot, że nie jesteś starszy, bo bym ci mógł podsunąc kilka fajnych miejsc do pracy. A z czego ulotki roznosisz? Ile musiałbym mieć lat, co bym miał robić, przez jaki czas i jaki zarobek? ^^ Może za rok, dwa... Pejter napisał(a):Codziennie roznosisz? Ile ci to zajmuje? Jeśli 40 zł to jest to świetny wynik, a nie niezły. Żebym tylko nie mieszkał w takiej dziurze to też bym się załapał na ulotki czy coś podobnego... W zasadzie różnie jest z tym czasem. Mówi się, że od 8:00 do 16:00, ale np. dzisiaj praca skończyła się o 14:30, a właściwa praca (po dojeździe) o 9:00... Także to różnie bywa ![]() Dzisiaj RTV Euro AGD, czasem RAWA PARk, czasem coś w tylu listonosza, że dostajemy klucze do skrzynek i musimy wsadzać ludziom do skrzynek. Co roku pod koniec wakacji katalogi z Ikei, ale to jest ciężka robota... Co do tej klasy... W sumie nie jest źle. Nie każda laska, która interesuje się biolą jest paszczurem. U mnie w szkole są całkiem przyzwoite takie, a i o anatomii możesz pogadać, a może zabawa w doktora xD Pozdro ![]() - Stojkovic - 27-06-2007 15:13 Mates napisał(a):a i o anatomii możesz pogadać, a może zabawa w doktora xDTylko żebyś potem nie musiał alimentów płacić z tych ulotek ![]() ![]() ![]() Co do miejsc, to znam kilka sklepów markowych z ciuchami, kilka cukierni w Katowicach. Jedna rada, nigdy nie idźcie pracowac dla Tele 2 - ziomo - 27-06-2007 15:53 Stojkovic napisał(a):Jedna rada, nigdy nie idźcie pracowac dla Tele 2 Może mnie to nie powinno interesować,ale czemu nie mamy iść pracowac to TELE2? - Stojkovic - 27-06-2007 17:39 Wielu moich znajomych poszło pracowac do TELE2 i prócz 300 zł miesięcznie i skołatanych nerwów nic nie zyskali. Wyzysk i jeszcze raz Wyzysk. - Kuba_^^ - 27-06-2007 22:13 No i ja jednak się do LO nie dostałem, za mało punktów, niewiele brakowało, więc muszę iść do technikum samochodowego. Załamany jakoś aż tak nie jestem, oczywiście jest mały niedosyt, ale cóż zrobić, to tylko i wyłącznie moja wina, że napisałem tak, a nie inaczej testy :? Przynajmniej będę miał prawo jazdy za pół ceny 8) - Stojkovic - 27-06-2007 22:22 W sumie będziesz miał stycznośc z motoryzacją i będziesz wiedział, jak niemieckie blachy na polskie przebijać ![]() Wogóle cię interesuje motoryzacja? |