![]() |
CM & FM, managery piłkarskie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: CM & FM, managery piłkarskie (/showthread.php?tid=31) |
Re: CM & FM - Foster - 10-12-2010 18:30 Już kupiłem kogo innego. Mapou Yanga Mbiwa za 10 mln. W sparingach spisywał się dobrze. W lidze raz wszedł i zagrał dobrze, w meczu z Poolem dałem go od początku bo Gallas ma kontuzje to zawalił mecz. Zobaczymy jak będzie dalej. Do tego kupiłem jeszcze Suareza. Zawodnik popadł w konflikt z trenerem i kupiłem go za marne grosze, 5 mln. Jak na razie spisuje się fantastycznie, w 5 meczach 2 bramki i 5 asyst. Do tego udało mi się jeszcze za darmo sprowadzić Adam Johnsona z City. W drugim sezonie po 6 meczach jestem liderem. 4 zwycięstwa i dwa remisy (z Poolem i United). W LM mam ciężką grupę, Bayern, Sampdoria i Rubin. Re: CM & FM - daniel - 10-12-2010 18:58 Ja mam problem z FM 2006, jak miałem Win XP wszystko trybiło teraz jest Win 7 i ni cholery nie chce iść, wszystko jest tak jak powinno (teoretycznie) odpalam gierke i wyświetla mi jedynie czarny ekran. Nie wiem wciąż ocb...? Re: CM & FM - Lisu - 10-12-2010 20:21 Na środek obrony proponuję Wam Rodwella. Może grać zarówno na środku pomocy, ale bardzo dobrze radzi sobie też na środku obrony. Jest młody, noty są bardzo wyrównane i szybko wzrastają. Cena to ok. 12-14 mln Re: CM & FM - Jaroldz - 13-12-2010 17:06 Foster, ile w Tottenhamie dali Ci kasy w zimę podczas pierwszego sezonu oraz w lecie po jego zakończeniu :?: P.S. Jeden z piłkarzy jest niezadowolony z obciążeń treningowych i chce ich zwiększenia. Jak przydzielić intensywniejszy trening tylko jemu :?: Re: CM & FM - RedLucas - 13-12-2010 17:15 A ja sobie zacząłem karierę Southampton :mrgreen: Myślałem, że znalazłem naprawdę duże wyzwanie, lecz chyba nic z tego nie będzie. Zawiodłem się, bo wręcz banalnie udało mi się skompletować naprawdę silny skład. Już przed pierwszym sezonie z wolnego przyszli do mnie Ball (miał do wyboru Blackpool), Geary, Fortune, Mendy (miał ofertę z PSG), De Merit, Le crom, Kantelberg, Tristan, Davenport oraz wypożyczyłem Vuckicia. Efekt? Drugie miejsce i awans. Okienko przed 2 sezonem i kompletny brak realizmu. Z wolnego przychodzą do mnie Jimenez, Emanuelson, Vonlanten, Marveaux oraz Tavano! Ponadto trafili jeszcze Pinto, Coeff, Tainio oraz Kovermars. Teraz oczywiście będzie potrzeba trochę czasu na zgranie ![]() Cóż, zobaczymy, jak to się dalej rozwinie. Re: CM & FM - Foster - 18-12-2010 12:09 Pany ratujcie kurwa! Zaczęły mi wyskakiwać crush dumpy, gdy ruszę cokolwiek związanego z treningiem. Wyrzuciłem już wszystkie dodatkowe pliki, które wgrałem bo wiem, że czasem one powodują crush dumpy, jednak nic to nie dało. Wiecie jak rozwiązać ten problem? Boje się odinstalować grę i zainstalować na nowo, gdyż w tamtym roku jak tak zrobiłem to mi się savy poszły jebać. Za dobrą pomoc stawiam piwo ![]() Re: CM & FM - matys - 18-12-2010 12:16 Znaczy w jakim sensie się poszły jebać? Skasowały się czy się nie chciały załadować? Re: CM & FM - Foster - 18-12-2010 12:18 Nie chciały się wczytać. Pisałem wtedy o tym tutaj. Wie ktoś jak rozwiązac ten problem z tymi crash dumpami? Re: CM & FM - Jaroldz - 18-12-2010 13:30 A instalowałeś jakieś łatki :?: Re: CM & FM - Foster - 18-12-2010 13:39 Tylko dodatki z koszulkami, herbami i nowe skórki. Ale jak już mówiłem usunąłem je, mimo to nic nie dało. Re: CM & FM - RedLucas - 18-12-2010 13:41 Odinstalowanie herbów, koszulek etc. nic nie da, na razie jedyny sposób jaki na to znaleziono, to odinstalowanie i zainstalowanie na nowo. A savy powinny się wczytać. Po prostu tego gówna najlepiej nie instalować (ja mam tylko herby ![]() Re: CM & FM - Jaroldz - 18-12-2010 14:59 Dokładnie, jeśli nie ma się oryginału, to lepiej nie ryzykować i nie instalować dodatków. One jednym chodzą, a innym nie. Kiedyś zainstalowałem patch bodajże w FM 08 to później nie mogłem gry odpalić. Co więcej, nawet jej odinstalować nie mogłem. Re: CM & FM - Foster - 19-12-2010 14:21 Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, jednak to i tak nic nie dało. Na szczęście udało mi się uporać z tym problemem inaczej. Musiało mi się co z tym zapisem stać, bo jak wczytałem inny save gdzieś mnie więcej miesiąc miesiąc wcześniej to udało mi się przejść bez problemów dalej. Durgi sezon Tottenhamem zakończyłem na 3 miejscu, miałem tyle pkt co Liverpool i 7 straty do Arsenalu. W Lidze Mistrzów dotarłem do półfinału, w którym odpadłem z Lyonem. W połowie sezonu trafił do mnie Srna, za free. W okolicach listopada i grudnia miałem masę kontuzji, takie coś mi się jeszcze w FM'ie nie trafiło. Przez ponad miesiąc miałem ledwo 15 zdrowych zawodników. Jak jeden się wyleczył to drugi wypadał z gry... W paru meczach musiałem grać bez napastnika, bo cała trójka (Defoe, Destro i Suarez) mieli kontuzje. Re: CM & FM - Lisu - 19-12-2010 15:16 30 grudnia 2012 roku dostępni no wolny są m.in. Robben, Dzeko, Lampard, M. Diarra, Gago, Granero i jeszcze wielu, wielu innych światowej klasy gości. ![]() ![]() ![]() Re: CM & FM - Foster - 20-12-2010 15:30 Mam problem. Zainstalowałem na nowo FM'a, ale wkurwia mnie ta ich skórka i chce sobie dać nową. Problem w tym, że żadnej z nich FM nie widzi w opcjach gdy chcę ją wybrać. Czemu? Moje ustawienia wyglądają tak: <a class="postlink" href="http://i54.tinypic.com/1o0zyd.jpg">http://i54.tinypic.com/1o0zyd.jpg</a> |