Owen Hargreaves - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Owen Hargreaves (/showthread.php?tid=36) |
Re: Owen Hargreaves - ryba - 16-01-2011 19:18 http://devilpage.pl/index/news/komentarze/25339/specjalny_kontrakt_dla_hargreavesa/ napisał(a):Manchester United nie zamierza przedłużać obecnego kontraktu z Owenem Hargreavesem, jednak chce zatrzymać go na Old Trafford dzięki nowemu rodzajowi umowy. Od samego początku uważałem, że takie rozwiązanie jak zaproponowane powyżej to jedyne wyjście z sytuacji. Re: Owen Hargreaves - Janczar - 17-01-2011 08:48 Uważam, że klub zachował się całkiem dobrze. Plusy dla obu stron. Inny klub rozwiązał by z nim umowę i papa rób sobie co chcesz. Na prawdę szkoda mi tego zawodnika :cry: Re: Owen Hargreaves - Sirius - 17-01-2011 19:35 Też należę do fanów Owena i na prawdę szkoda, że wygląda na to że już nie wróci do dawnej formy. Zdziwiło mnie, że rozegrał tylko 18 meczy :shock: wydawało mi się, że na początku grał sporo więcej. Re: Owen Hargreaves - rav10 - 17-01-2011 21:10 Mam nadzieję, że takie rozwiązanie nie podłamie i tak pewnie zdruzgotanego już Hargo. Miał ogromny wkład w wygranie LM w 2008 i zupełnie nie rozumiem jak kiedyś kibice mogli wypominać mu "pobieranie" tej swojej tygodniówki. Liczę na to, że jeśli mu się nie uda wrócić do zdrowia i formy (odpukać) dostanie posadę trenera młodzieży lub coś w tym stylu. Oby chociaż jeszcze raz jebnął Arsenalowi taką bramkę z wolnego i wtedy będę mógł powiedzieć, że te 2 lata czekania nie poszły na marne. Re: Owen Hargreaves - Sirius - 18-01-2011 11:58 Myślę, że zaproponowanie takiego kontraktu nie powinno go podłamywać ale właśnie wręcz pomóc. Taka opcja sprawia, że jakby nie patrzeć dalej jest częścią drużyny a to na pewno lepsze niż angaż w jakimś przeciętnym klubie, który chciałby ryzykować z zatrudnianiem kontuzjogennego zawodnika. Z tym wypominaniem to rzeczywiście wstyd dla kibiców. Z jednej strony żadna ze stron a już w szczególności sam Hargo nie ponosi winy za swoje kontuzje, a z drugiej narzekania w stylu "płacą gościowi, który nie gra- nie znają się na zarządzaniu klubem, przez nich zbankrutujemy" pokazują jakie pojęcie ci kibice mają o funkcjonowaniu klubu. Re: Owen Hargreaves - ryba - 18-01-2011 12:44 Mógłby chłopak wrócić i nas trochę wzmocnić, a w szczególności w rzutach wolnych bo u nas raczej nie ma człowieka, który robiłby to na naprawdę wysokim poziomie. Re: Owen Hargreaves - Foster - 21-01-2011 11:29 Owen wraca do lekkich treningów, a do treningów na pełnych obrotach ma wrócić na przestrzeni najbliższych dwóch tygodni. Ciekawe co tym razem się wydarzy... :cry: Re: Owen Hargreaves - Sirius - 21-01-2011 12:11 Czemu od razu taki pesymistyczny scenariusz? Bardzo by się nam przydał obecnie nawet na zmiany albo w jakiś łatwiejszych meczach. Re: Owen Hargreaves - Czary - 21-01-2011 17:13 Wydarzyło się. Owen nie został zgłoszony do kolejnej rundy CL. Re: Owen Hargreaves - Kwas - 21-01-2011 17:27 Sirius napisał(a):Czemu od razu taki pesymistyczny scenariusz?Czemu ? A to ja Ci powiem czemu. Nie grał w piłkę od prawie półtorej roku, nie licząć maluteńkich epizodów, co chwila wraca, ale jak się okazuje stoi w miejscu, bywał u kilku świetnych specjalistów i nic, mówi się o nieprzedłużeniu kontraktu, co może spowodować zakończenie kariery, bo i takie chodzą głosy. Re: Owen Hargreaves - Mubinio - 21-01-2011 18:38 Kuuurczę, z nim to jest tak, że gdy się widzi, jak wychodzi znów na boisko po długiej przerwie, to nie można się w pełni cieszyć: połowę moich uczuć zajmuje strach. I to strach uzasadniony, bo ostatnio jak wszedł, to wiemy co się stało. No nic, trzymajmy kciuki, żeby tym razem pobiegał sobie bez przeszkód. W końcu sesja idzie, a to jest coroczny czas cudów. Re: Owen Hargreaves - Sirius - 21-01-2011 21:19 Nie chodziło mi o to, że jak Owen wyleczy teraz kontuzje to od razu wróci do pierwszego składu i będzie w megaformie. Chodzi mi raczej o to, że warto mieć nadzieję, że pogra chociaż trochę i zdrowie dopisze mu nawet jeśli nie do końca sezonu(w co sam bardzo wątpię) to chociaż przez jakiś czas.Co do kontraktu i kwestii ewentualnego zakończenia kariery już wypowiadałem się kilka postów wcześniej. Re: Owen Hargreaves - Jaroldz - 21-01-2011 22:06 Moim zdaniem Owen już nie wróci, przestałem w to wierzyć już dawno temu. Za dwa czy trzy tygodnie znów będzie próbował wrócić, wejdzie na murawę, a po kilku minutach znów go coś ukłuje/ zaboli/ zaswędzi i ponownie będzie musiał pauzować. Mnie się wydaje, że OH4 nie może się pogodzić z tym, że już najprawdopodobniej nie zagra i tylko oszukuje samego siebie i daje nadzieje kibicom. Re: Owen Hargreaves - rav10 - 03-03-2011 21:45 Cytat:Owen Hargreaves is set to leave Manchester United on a free transfer in the summer after the club decided not to offer him a new contract, Goal.com UK has learned. Nie kierwa! Owen mógłby ogarnąć nasze problemy w środku pola gdyby tylko przestał się łamać siadając na kibel :cry: Nie wiem czy brak nowego kontraktu oznacza dla niego koniec kariery, ale mam nadzieję, że nie. Życze powodzenia i dalej wierzę, że wróci chociaż to w chuj naiwne :cry: http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/03/03/2377146/manchester-uniteds-owen-hargreaves-to-leave-on-a-free Re: Owen Hargreaves - RedLucas - 03-03-2011 21:48 Jak na razie nic oficjalnego, w każdym razie kompletnie nie zrozumiałbym tej decyzji. Tyle pieniędzy, trudu, a teraz ciężko zaoferować kontrakt z opcją, że zarabia, gdy gra? Przecież to nic nas nie kosztuje. |