![]() |
Ryan Giggs - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Ryan Giggs (/showthread.php?tid=42) |
Re: Ryan Giggs - matys - 31-05-2011 23:34 Ryan Giggs today admitted to suffering from homesickness, saying that, even though he's happy in Manchester, he does Miss Wales occasionally. Re: Ryan Giggs - Tomassen - 01-06-2011 07:44 Ja może przetłumaczę. Ryan Giggs wczoraj zrobił zakupy w aptece w Manchesterze, ale momentami naprawdę chciałby chodzić po metrze w Walii. Re: Ryan Giggs - Kamill - 05-06-2011 23:07 News of the World ( :roll: ) donosi o 8 letnim romansie Giggsa z żoną jego brata. :/ Ja pieprzę, Ryan, czemu. ![]() Re: Ryan Giggs - Tomassen - 05-06-2011 23:25 Viking napisał(a):romansie Giggsa z żoną jego brata. o.0. Syto. Dobrze, że podałeś źródło, co nie zmienia faktu, że tak czy siak robią mu teraz koło dupy i będą próbowali wyciągać jakieś następne nibyafery. Re: Ryan Giggs - santi - 05-06-2011 23:37 Uczepili się tego Ryana, jakby mało innych afer nie było na świecie. Re: Ryan Giggs - panopticum - 06-06-2011 05:22 Osiem lat, to już poważny związek, a nie romans. 8-) Re: Ryan Giggs - Szymcio - 06-06-2011 07:27 Mnie to gówno obchodzi, w zeszłym roku byłem zły na Rooneya, ale teraz to już leję na te afery ciepłym moczem. Niech się rżną z kim chcą, to są ich prywatne sprawy. W sąsiedniej wsi mieszka facet, który uprawiał seks z krową, ale ani Fakt o tym nie napisał, ani nie było tego w wiadomościach. Z Giggsem powinno być tak samo. Dymał to dymał, jego sprawa, teraz to on ma problem, ja nie czuję się zobowiązany kibicować mu przy przepraszaniu brata. Pam pa ram pam pam. Re: Ryan Giggs - samcro - 06-06-2011 07:29 santi napisał(a):Uczepili się tego Ryana, jakby mało innych afer nie było na świecie. A jak Terry miał aferę przy której jest świętoszkiem do Ryana to 99% forum śpiewało Viva John Terry. inna sprawa że nie wiadomo czy ta afera jest prawdziwa dlatego warto poczekać na rozwój wydarzeń. Afera Terry`ego też podobno wymyślona. Re: Ryan Giggs - Tomassen - 06-06-2011 13:36 Szymcio napisał(a):Fakt o tym nie napisał A co Ty myślisz, że to jakiś szmatławiec? Mają ważniejsze tematy. Np. że kogoś chciała udusić kołdra tudzież sporządzanie portretów pamięciowych wampira. To nie to co News of the World ^^ Re: Ryan Giggs - EsDe - 06-06-2011 14:12 A mnie to pierdoli, może nawet ruchać koty, chuj im do tego <hahaha> . Re: Ryan Giggs - RedLucas - 06-06-2011 14:28 Tak jak pisałem już na SB, na moje tym razem już szmatławce na siłę szukają kolejnej afery z Ryanem w roli głównej, bo korzystają z okazji, że teraz ludzie dużo łatwiej w to uwierzą, niż miałoby to miejsce jeszcze parę miesięcy temu. Re: Ryan Giggs - santi - 06-06-2011 22:46 samcro napisał(a):santi napisał(a):Uczepili się tego Ryana, jakby mało innych afer nie było na świecie. Każda okazja jest dobra, żeby śpiewać tę przyśpiewkę, dobra jest :mrgreen: Re: Ryan Giggs - Jaroldz - 07-06-2011 15:08 To już jest kurewstwo: Cytat:Gwiazda Big Brothera, żona brata, a teraz jeszcze trzecia tajemnicza kobieta - wydłuża się lista kobiet, z którymi Ryan Giggs miał zdradzać swoją żonę. Ile teraz Ryan'owi media przypiszą tych tajemniczych kobiet :?: Szkoda, że pismaki dostali powód do takiego jechania po żywej legendzie jednego z największych klubów na świecie. Re: Ryan Giggs - samcro - 07-06-2011 15:21 Jaroldz napisał(a):Szkoda, że pismaki dostali powód Ciekawe jak to wyglądać będzie. Czy dostaną pozwy za to czy nie, jeśli nie to pewnie to prawda. Re: Ryan Giggs - EsDe - 07-06-2011 17:01 Tak na serio to w UK nie mają mu za złe tego, że zdradził żonę. Chodzi o to, że RG chciał zamknąć usta prasie, co mu się zresztą udało, a potem próbował pozbyć się informacji na ten temat z internetów. Dlatego tak się go czepiają. |