Diabelskie Fotografie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Multimedia (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Diabelskie Fotografie (/showthread.php?tid=568) |
Re: Diabelskie Fotografie - Kosma - 10-04-2010 10:32 O Munezie z "Gola" od razu pomyślałem. Kręcona część czwarta? Re: Diabelskie Fotografie - paolo - 15-04-2010 21:14 Re: Diabelskie Fotografie - Lukas - 18-04-2010 20:41 <a class="postlink" href="http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2010/04/Neville-and-Scholes-kiss-effect1.jpg">http://therepublikofmancunia.com/wp-con ... ffect1.jpg</a> Kochasie :* Re: Diabelskie Fotografie - Pawlak - 19-04-2010 15:37 Ta, kochasie, jakby to był Lampard i Terry, to byście z nich mieli wielką pizdę i szydzili przez miesiąc. Albo i więcej, tak jak z Alonso i Gerrardem. Re: Diabelskie Fotografie - Lasq - 19-04-2010 16:18 Pewnie - bo oni głównie po to istnieją żeby z nich pizde drzeć Teraz dopiero odkryłeś, że kibicowanie to bardzo subiektywna zabawa? Re: Diabelskie Fotografie - Pawlak - 19-04-2010 17:22 Nie, ale dla mnie te zdjęcie to raczej powód do wstydu, a nie nazywania jej "diabelską fotografią". Re: Diabelskie Fotografie - Lukas - 19-04-2010 18:42 Fakt, dość ekspresyjny i niespotykany sposób ukazania emocji naszego kapitana, do strzelca zwycięskiego gola w derbach, w ostatniej minucie spotkania, ale czy to powód do wstydu? Ja tam przyjmuję to z lekkim uśmiechem na twarzy Re: Diabelskie Fotografie - ryba - 20-04-2010 13:41 Jakim lekkim uśmiechem na twarzy ... ?? Na pewno po meczu pod prysznicem było gorąco :twisted: <hahaha> Re: Diabelskie Fotografie - grzesiek32p - 20-04-2010 21:01 probujecie pol zartem pol serio jakies homo teorie wysnowac ale ja powiem wam jedno....JAK ZOBACZYLEM RADOSC GAZZA PO GOLU SCHOLS'EGO to naprawde widac bylo ze on ma CZERWONEGO DIABŁA zamiast SERCA. Moze i to zdjecie wyglada "glupio" ale ta scena radosci na zawsze zostanie w mojej pamieci Gary jest "najczerwienszym" z czerwnonych....mimo tego ze ma mniej wystepow niz Giggsy to on ma TO COS co chcialbym widziec w kazdym pilkarzu MU :!: A jak widze jak przezywa kazdy mecz z LFC lub MC to az sie serce kraje...ja chce w skladzie 11-stu takich jak on pod wzgledem przywiozania do barw klubowych Re: Diabelskie Fotografie - pedro - 20-04-2010 21:28 grzesiek32p napisał(a):A jak widze jak przezywa kazdy mecz z LFC lub MC to az sie serce kraje...ja chce w skladzie 11-stu takich jak on pod wzgledem przywiozania do barw klubowych Popieram w całej rozciągłości! Mam nadzieje ze niektórzy poczuja to samo w niedalekiej przyszlosci. Teraz to rzadkość, wspaniale jest to ogladać. Powod do wstydu - :shock: Re: Diabelskie Fotografie - sebos_krk - 21-04-2010 07:39 Takiego Diabła na Old Trafford jak Gary nie pamiętam. Zapaleniec, którego tylko postawić na trybunie do prowadzenia dopingu. Niestety coraz więcej jest w drużynie piłkarzy, którzy grają dla United, bo tu dobrze płacą, bo tu się gra co roku o tytuł. Starszy z braci Neville gra w tym klubie, bo go kocha. Dlatego też na takie mecze jak derby jest najlepszym wyborem, bo nigdy nie odpuści, zawsze da z siebie wszystko. Mecze z Live czy Man City nigdy nie były dla niego zwykłymi spotkaniami o punkty. Re: Diabelskie Fotografie - michal85 - 21-04-2010 08:33 Gary to jeden z nas. Z tym wyjątkiem, że jest wystarczająco dobry, żeby grać dla swojego klubu, a my możemy mu "tylko" kibicować 8-) Re: Diabelskie Fotografie - ryba - 21-04-2010 08:43 Chyba się zaraz rozpłaczę ... :) Re: Diabelskie Fotografie - sebos_krk - 22-04-2010 08:05 Re: Diabelskie Fotografie - dsw_MUszyna - 22-04-2010 12:37 sebos_krk napisał(a):Fotografia zajebista. Ma ktoś 1280x800 lub większe? |