![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - Manio07 - 06-04-2009 16:51 imie: Mariusz pseudo: manio ulubiony pilkarz:Cris,Rooney,Vida miejscowosc: Strzelin Klub: Man Utd, strzelinianka Strzelin hooby: jestem fajny<lol2> ![]() czym sie zajmuje: praca,treningi,mecze swoje i Manchester United Re: Przedstaw się! - Zbyszek1994 - 13-04-2009 15:12 Imię:Zbyszek pseudo:raczej nie mam ulubiony piłkarz:Rooney,Giggs,Scholes,Ronaldo miejscowość:Brwinów [koło warszawy] klub:Manchester United hobby;Man United,ps2,pc,pes,fifa,dziewczyny,gra w piłkę nożną[ps. można zrobić mały meczyk] NIE NAWIDZĘ :sezonowców,man city,chel$ea, kocham:MAN UTD,hmmmmmmmmmmm... nie powiem [dziewczyna] lat 14/15 wzrost:162 waga 42kg oczy:niebiesko-zielone Re: Przedstaw się! - mucha - 13-04-2009 15:37 Zbyszek1994 napisał(a):[ps. można zrobić mały meczyk] Zbyszek1994 napisał(a):waga 42kg pewny jesteś? Re: Przedstaw się! - Zbyszek1994 - 13-04-2009 15:42 nom a Co??????? chodzi mi o mecz z rówieśnikami do 16 lat a czego mam być pewny?? Jest taka opcja edytuj post, właśnie po to ona jest by nie pisać 3 postów pod rząd // Foster Re: Przedstaw się! - Szymcio - 13-04-2009 16:34 Zbyszek1994 -> Pisz trochę mniej chaotycznie, ok? Ja tutaj żadnym adminem nie jestem, więc postów Ci poprawiać nie będę, ale nazwę stolicy czy innych klubów piłkarskich mógłbyś pisać z dużej litery. Poza tym, pisanie "chel$ea" jest wybitnie żałosne, więc miej na uwadze, by takie teksty sobie i nam oszczędzać. Zbyszek1994 napisał(a):kocham:MAN UTD,hmmmmmmmmmmm... nie powiem [dziewczyna] To też wygląda trochę dziwnie. Nie powiesz, że chodzi o dziewczynę? Zbyszek1994 napisał(a):lat 14/15 Coś Ty taki niezdecydowany? ![]() Ależ wpadłem w dydaktyczny ton... Re: Przedstaw się! - Kisia92 - 13-04-2009 18:14 o mój boże;o popadnę w kompleksy dotyczące wagi^^ Re: Przedstaw się! - Damian91 - 13-04-2009 22:29 Ja przy 183 cm wzrostu waże 80 kg i nie uważam że waże za dużo. Re: Przedstaw się! - truered - 17-04-2009 01:17 Imię: Oskar Pseudo: Ozi Miejscowość: Bydgoszcz Wiek:19 Zainteresowania: dobra książka (Irving, Marquez, Pamuk), indie rock, brit pop i temu podobne ( Blur, Oasis, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, Kasabian), sport w wydaniu drużynowym oczywiście w duzej mierze piłka nożna. Klub: Dwa- jeden na arenie międzynarodowej Manchester United (od 12 lat kibicuję) oraz Wisła Kraków z krajowego podwórka ( lat 10). W sferze klubów,które szanuje i lubię : Atletico Madryt, PSG, Lechia Gdańsk, Tottenham, Juventus, Borussia Dortmund. Wróg: AC Milan,Real Madryt, AS Roma, Bayern Monachium, Legia Warszawa, Chelsea,Liverpool oraz Arsenal (częściowo). W reprezentacyjnym wydaniu dopinguję Anglii,Szkocji oraz nieulsterowskiej Irlandii. Oczywiscie z racji patriotyzmu kibicuję Polsce i z tegoż samego powodu gardzę Niemcami i Ruskimi. Ulubiony piłkarz: Eric Cantona,George Best i Roy Keane. Pierwszy za styl,technikę oraz charyzmę, drugi za magię,którą wytwarzał z piłką, trzeci za rzadko spotykany boiskowy charakter.Z obecnego pokolenia cenię sobie Rooneya, Rio, a takze Andersona oraz Ronaldo. Poza United cenię sobie Alessandro del Piero z Juve oraz Pedro Pauletę ,eksgracza PSG. Inne: grywam w PC(PES) i PS3 (FIFA) , interesuję się po części motoryzacją, pasjonują mnie nowinki techniczne oraz technologiczne. Politycznie: UPR, choć jestem ostrożny w kwestiach tolerancji oraz jestem zwolennikiem socjalizmu darwinistycznego.( co wcale nie oznacza,że jestem lewicowcem,ani komuchem. Po prostu mam trochę utylitarne podejście do swiata i stwierdzam,ze co się w mechaniźmie psuje to trzeba usunąć albo wymienić. ![]() Z mało ważnych: Trenuję amatorsko piłkę z przerwami,by się uczyć do matury. A w kwestiach proporcji wagi do wzrostu to mam 199 cm/89 kg. Pozdrawiam! Re: Przedstaw się! - Lucas - 17-04-2009 15:08 Zawisza czy Polonia?! Re: Przedstaw się! - truered - 18-04-2009 11:23 Zawisza w piłce,Polonia tylko i wyłącznie w żużlu. Re: Przedstaw się! - Lucas - 18-04-2009 16:04 Kocham Cię bracie. <gafa> Re: Przedstaw się! - truered - 18-04-2009 20:08 To się nazywa gorące przyjęcie ![]() Re: Przedstaw się! - panopticum - 19-04-2009 11:20 Elana!;P Re: Przedstaw się! - Miko - 19-04-2009 12:50 Derby dziś ![]() Re: Przedstaw się! - Lucas - 19-04-2009 13:30 Polonia! I na tej Polonii kończycie// matys aka moderator vel porządkowy |