![]() |
Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik United do kupienia - edycja 2009 (/showthread.php?tid=647) |
Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - trix - 03-06-2009 18:28 a może to wrzucić na koszulki ? ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - pfixy - 03-06-2009 20:25 no ładne ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 03-06-2009 22:31 Zawsze można zrobić akcję forumową i zrobić zbiorowe zakupy w tych oto sklepach: RepublikOfMancunia TShirtsUnited Redlegends no i ewentualnie Megastore. Tylko musiałby to prowadzić ktoś z głową i czasem wolnym (w sensie nie ja). Z tego co czytałem to koszulki z trzech pierwszych sklepów nie są najwyższej jakości i nadruki łatwo się spierają, ale i tak warto mieć moim zdaniem kilka fajnych koszulek na specjalne okazje. A oto i nadruki na koszulkach, które mi podobają się szczególnie: ![]() ![]() ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - trix - 04-06-2009 06:04 można by jeszcze na karku napisać `we are united` albu `zwalimy ich z tej pieprzonej grzędy - SAF` (to odnośnie tego mojego pomysłu). Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Luman - 04-06-2009 21:17 Jestem za mam nadzieje że znajdzie się więcej chętnych na koszulki...zobaczymy jak to się rozwinie ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 04-06-2009 22:03 albo można pójść na łatwiznę i złodziejstwo, to jest narysować w pierwszym lepszym programie do grafiki wektorowej logo (taki O'Shea lub Cantona to mniej jak godzina roboty żeby dopieścić) i zlecić zrobienie koszulek. W ten oto sposób z 15 funtów robi się 20 złotych ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - radzio - 04-06-2009 22:18 dsw_MUszyna napisał(a):albo można pójść na łatwiznę i złodziejstwo, to jest narysować w pierwszym lepszym programie do grafiki wektorowej logo (taki O'Shea lub Cantona to mniej jak godzina roboty żeby dopieścić) i zlecić zrobienie koszulek. W ten oto sposób z 15 funtów robi się 20 złotych Dobry pomysł ^^ Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 04-06-2009 22:20 radzio napisał(a):<jupi> juuuupiiii! znalazł się grafik! :lol:dsw_MUszyna napisał(a):albo można pójść na łatwiznę i złodziejstwo, to jest narysować w pierwszym lepszym programie do grafiki wektorowej logo (taki O'Shea lub Cantona to mniej jak godzina roboty żeby dopieścić) i zlecić zrobienie koszulek. W ten oto sposób z 15 funtów robi się 20 złotych Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Lasq - 04-06-2009 23:41 Hmmm... czemu od razu złodziejstwo? Prawdopodobnie (nie chce mi się sprawdzać - późno jest) nie możemy użyć jedynie loga i nazwy zespołu (jeśli ma być full legit), jakieś hasła czy slogany ani nawet nazwiska zawodników (tu jestem pewny tak na 75% - trzeba by sprawdzić) nie są przecież zastrzeżone. A co do grafiki to też mogę coś zrobić. Najlepiej niech parę osób zrobi a potem się wybierze najlepszy projekt. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - redgirl - 08-06-2009 21:45 eh...super ![]() jakby cuś jestem za akcją z koszuleczkami i pisze się pierwsza na listę ;p Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - radzio - 08-06-2009 22:04 fidain napisał(a):Hmmm... czemu od razu złodziejstwo? Prawdopodobnie (nie chce mi się sprawdzać - późno jest) nie możemy użyć jedynie loga i nazwy zespołu (jeśli ma być full legit), jakieś hasła czy slogany ani nawet nazwiska zawodników (tu jestem pewny tak na 75% - trzeba by sprawdzić) nie są przecież zastrzeżone. A co do grafiki to też mogę coś zrobić. Najlepiej niech parę osób zrobi a potem się wybierze najlepszy projekt. Slogany etc. możemy używać bez problemu. Tak samo z nazwiskami. Zresztą i tak robimy to non profit i na małą skalę na użytek własny więc nikt nie ma o co się dopierdzielić ;] Tylko znajdźcie grafika, który zrobi wektorowo projekty napisów/sloganów etc i potem już z górki idzie ;], może ktoś zna takowego :>? Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - panopticum - 08-06-2009 23:03 Ja bym tę koszulkę z rybą i Cantoną chciał ![]() A pomysł fantastyczny ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 08-06-2009 23:24 ja bym wziął Rybę-Cantonę i O'Shea-Koniczynkę. Grafika? ja typuję radzia albo nmz ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - radzio - 09-06-2009 07:27 dsw_MUszyna napisał(a):Grafika? ja typuję radzia albo nmzJa nie jestem grafikiem :| :evil: Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Lucas - 09-06-2009 08:21 Ale jesteś pauką. Zorganizujesz kolejna edycję, czy nie?!?!?!?!?!?!?!?! |