Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 02-01-2012 19:57 Z wypożyczenia z Borussi wraca trapiony kontuzjami Joshua King. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 04-01-2012 15:28 Warto w niedziele po derbowym meczu z City nie odchodzić od TV. O 16:15 Sport Klub pokaże bowiem spotkanie Peterborough z Sunderlandem. W barwach tych pierwszych najprawdopodobniej dwóch naszych młodych grajków - Wooton oraz Tunnicliffe. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 06-01-2012 20:57 Cytat:Royal Antwerp have agreed a deal to take Manchester United duo Michael Keane and John Cofie on loan.Kolejne wypożyczenia. Re: Diabły na wypożyczeniach - Derfel - 10-01-2012 19:42 Reds on loan Barclays Premier League Kiko Macheda - QPR Ritchie De Laet - Norwich City Championship Danny Drinkwater - Barnsley Ryan Tunnicliffe - Peterborough Scott Wootton - Peterborough Robbie Brady - Hull City League One Oliver Norwood - Scunthorpe United Sam Johnstone - Scunthorpe United ~manutd.com Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 16-01-2012 09:57 Lepiej by było gdybyś się bardziej natrudził i np podawał ile minut grali A tak przy okazji - Joshua King został ponoć wypożyczony do Hull. Oby mu tylko zdrowie dopisywało. Re: Diabły na wypożyczeniach - Tomassen - 16-01-2012 16:25 michal85 napisał(a):A tak przy okazji - Joshua King został ponoć wypożyczony do Hull. Oby mu tylko zdrowie dopisywało. mufc.pl napisał(a):Joshua King spędzi pozostałą część sezonu poza Old Trafford. Wychowanek Manchesteru United został bowiem wypożyczony na ten okres do występującej w rozgrywkach The Championship, ekipy Hull City - informację tę potwierdziła oficjalna strona internetowa klubu. Re: Diabły na wypożyczeniach - MPH - 16-01-2012 18:32 Jest w stanie mnie ktoś oświecić, czy Danny Drinkwater jest piłkarzem, który ma szansę osiągnąć coś w United, powalczyć o pierwszy skład, czy to raczej nie jest piłkarz tego kalibru? Re: Diabły na wypożyczeniach - samcro - 16-01-2012 19:38 MPH napisał(a):czy Danny Drinkwater jest piłkarzem, który ma szansę osiągnąć coś w United, Nie. W United nie będzie pierwszoplanową postacią, może w slabszych w PL coś pogra albo zostanie w Championship Re: Diabły na wypożyczeniach - Cepilek - 16-01-2012 19:39 Taka słabsza wersja Cleva, piłkarz pokroju Gibsona. Dobry ale za słaby na ten klub. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 16-01-2012 19:41 Drinkwater nigdy nie był postacią wyróżniającą się. Czy to w rezerwach, czy w akademii - zawsze był ktoś rokujący lepiej. W moim mniemaniu dla niego, Norwooda, czy Browna to jest ostatni sezon na OT. Chociaż z drugiej strony nie można zapomnieć, że w przypadku młodych zawodników wszystko może się szybko zmienić. Nikt przecież nie podejrzewał, że Cleverley tak wystrzeli bo niewiele na to wskazywało. Re: Diabły na wypożyczeniach - MPH - 16-01-2012 19:58 Dzięki za odpowiedź Pamiętam, jak bodaj kilka lat temu czytałem o nim i zapowiadano mu ciekawą karierę. Sam nie za bardzo mam niestety dostęp i czas do śledzenia Diabełków czy to w rezerwach/akademii czy to na wypożyczeniu, a jego nazwisko jakoś mocno wbiło mi się w pamięć. Re: Diabły na wypożyczeniach - Sirius - 18-01-2012 15:54 De Laet wraca do nas z wypożyczenia. Manager zdecydował się zerwać kontrakt przed upływem sezonu. Ktoś widział jak Belg sobie radził w drużynie beniaminka? Oddają go bo był za słaby? Re: Diabły na wypożyczeniach - kojot - 18-01-2012 16:27 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale De Leat miał jakąś kontuzje pleców (?) i może dlatego go zwrócili. Re: Diabły na wypożyczeniach - Intel - 18-01-2012 17:22 Teraz też jest kontuzjowany - uraz łydki. Historii nie śledziłem wcześniej, w akcji go nie widziałem, ale przez pierwsze kilka kolejek był podstawowym obrońcą Norwich i nie zagrał dopiero z nami (wskutek takiego zapisu w umowie wypożyczenia). Re: Diabły na wypożyczeniach - Kwas - 18-01-2012 19:31 Kontuzje tak, ale błędów, także przy bramkach się nie ustrzegł. Ciekaw jestem ruchu ze strony SAFA. Osobiście liczę na kolejne wypożyczenie do zespoły występującego w najwyższej klasie rozgrywkowej, co jednak będzie sprawą bardzo trudną. |