![]() |
Champions League 2010/2011 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2010/2011 (/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Champions League 2010/2011 (/showthread.php?tid=896) |
Re: Champions League 2010/2011 - RedLucas - 17-03-2011 14:24 Jaroldz napisał(a):Moje wymarzone pary: No i masz ciężki zgryz komu kibicować ![]() Re: Champions League 2010/2011 - Jaroldz - 17-03-2011 14:25 Dlaczego :?: W takiej sytuacji wiadomo, że tylko Manchester United. Re: Champions League 2010/2011 - robaldo - 17-03-2011 14:35 Red- albo nie łapę żartu albo kontekstu dyskusji albo nic już nie łapę :oops: . O co Ci chodziło z tym tekstem :?: RedLucas napisał(a):No i masz ciężki zgryz komu kibicowaćbo już się bać o Ciebie zaczynam ![]() Re: Champions League 2010/2011 - Foster - 17-03-2011 15:14 Oj robak robak, nie pij tyle ![]() Jaroldz to fan Barcelony, co zresztą nie trudno zauważyć po jego wypowiedziach na temat tego klubu. A, że jest też fanem United mógłby mieć problem komu kibicować w takiej sytuacji. Już rozumiesz? ![]() Re: Champions League 2010/2011 - robaldo - 17-03-2011 15:26 Aaaa, czyli już wiem, czego nie łapałem... to był KONTEKST <rotfl> . Bo ja nie dosyć, że nie wiedziałem, jak ma się sprawa z Jaroldzem, to jeszcze to, co napisał Red przeczytałem jak coś w stylu: "No i masz ci ciężki zgryz komu kibicować"...że w sensie, że on się sam do siebie zastanawia, tyle, że głośno. No a teraz to ja już wiem, o co wam chodziło, ale za to wy teraz pewnie nie wiecie, o co mi chodziło, że wam o to niby chodziło. <świr> Aa dobra już lepiej kończę, wszak dzięki Foster za ![]() ![]() Re: Champions League 2010/2011 - rav10 - 17-03-2011 16:40 Robak ogranicz haxa, bo Ci szkodzi :cry: Re: Champions League 2010/2011 - Kwas - 17-03-2011 17:06 RedLucas napisał(a):No i masz ciężki zgryz komu kibicowaćAle zabawne o_O Foster napisał(a):Jaroldz to fan Barcelony, co zresztą nie trudno zauważyć po jego wypowiedziach na temat tego klubu. A, że jest też fanem United mógłby mieć problem komu kibicować w takiej sytuacji. Już rozumiesz?Kolejny, któremu żal dupę ściska jak ktoś może sympatyzować z Barceloną. Jestem przekonany, że gdyby Jaroldz był tak za Realem, czy Interem, jak teraz jest za Porceloną, to wasze uszczypliwe tekściki nie miałyby miejsca. Śmiechy, chichy, lolki, zupełnie nie wiem co w tym zabawnego. A, i zauważ Foster kogo użytkownik Jaroldz stawia na pierwszym miejscu. Zresztą wystarczy uważnie czytać posty, aby się tego dowiedzieć. Re: Champions League 2010/2011 - RedLucas - 17-03-2011 17:14 Tekściki miałyby miejsce, gdyby ten Inter, Real był tak faworyzowany przez media, a on uważał, że jest masa klubów nad którymi dziennikarze spuszczają się dużo bardziej. Poza tym to nie miało być nic wielce osobistego. Jaroldz podszedł do tego na luzie, a Ty się napinasz. Re: Champions League 2010/2011 - Foster - 17-03-2011 17:26 Kwas napisał(a):Ale zabawne o_OJak widać po "piwach" przy poście Łukasza, zabawne. Kwas napisał(a):Kolejny, któremu żal dupę ściska jak ktoś może sympatyzować z Barceloną.<hahaha> :lol: Inaczej tego skomentować się nie da. Kwas napisał(a):A, i zauważ Foster kogo użytkownik Jaroldz stawia na pierwszym miejscu. Zresztą wystarczy uważnie czytać posty, aby się tego dowiedzieć.Tak ciężko zajarzyć, że to było w formie żartu? Zluzuj portki kolego, poza tym to nie o Tobie więc nie rozumiem po co się wtrącasz. Re: Champions League 2010/2011 - Jaroldz - 17-03-2011 17:30 Wiele osób z tego forum wie, że po prostu darzę sympatią Barcelonę i to wszystko. Kiedy naprzeciw siebie staje Manchester United i Duma Katalonii, zawsze chcę żeby to United wygrali. Tak było chociażby podczas finału LM w Rzymie. Ot cała historia ![]() Re: Champions League 2010/2011 - Kwas - 17-03-2011 17:53 RedLucas napisał(a):Tekściki miałyby miejsce, gdyby ten Inter, Real był tak faworyzowany przez media, a on uważał, że jest masa klubów nad którymi dziennikarze spuszczają się dużo bardziej.Nie wyrabiam, masa klubów, czyli Arsenal "faworyzowany" przez Polsat i Piłkę Nożną za sprawą Szczęsnego... Foster napisał(a):Jak widać po "piwach" przy poście Łukasza, zabawneCałe forum postawiło piwo za tą wypowiedź. Patrz, ja też mam jedno piwo, czyli to nie jest zbyt zabawne :/ Foster napisał(a):<hahaha> :lol: Inaczej tego skomentować się nie da.Wbiłeś mnie w ziemie tymi emotkami. Ciężko nie odczuwać takie wrażenia i już. Foster napisał(a):Tak ciężko zajarzyć, że to było w formie żartu? Zluzuj portki kolego, poza tym to nie o Tobie więc nie rozumiem po co się wtrącasz.Nie zluzuje, bo mnie to powoli zaczyna wkurwiać. I jeszcze tego by brakowało, żebyś mi zabronił wypowiadać się na forum w konkretnym temacie. Jestem użytkownikiem i mogę wsadzić nos gdzie mi się podoba. Re: Champions League 2010/2011 - Foster - 17-03-2011 18:01 Kwas napisał(a):Nie zluzuje, bo mnie to powoli zaczyna wkurwiaćRozumiem, że żarty z Barcelony Cię wkurwiają tak? Przykro mi bardzo, jak to się mówi live is brutal Kwas napisał(a):I jeszcze tego by brakowało, żebyś mi zabronił wypowiadać się na forum w konkretnym temacie. Jestem użytkownikiem i mogę wsadzić nos gdzie mi się podoba.A czy ja Ci gdziekolwiek zabraniam się wypowiadać? Napisałem tylko, że niepotrzebnie wtrącasz się tam, gdzie akurat o Tobie nie ma mowy. Kwas napisał(a):Wbiłeś mnie z ziemie tymi emotkami. Ciężko nie odczuwać takie wrażenia i już.Twój problem. Kwas napisał(a):Całe forum postawiło piwo za tą wypowiedź. Patrz, ja też mam jedno piwo, czyli to nie jest zbyt zabawne :/Póki co 4:1 :lol: Poza tym to, że Ciebie coś nie śmieszy, nie znaczy, że nie może śmieszyć innych. Re: Champions League 2010/2011 - Kwas - 17-03-2011 18:08 Foster napisał(a):Rozumiem, że żarty z Barcelony Cię wkurwiają tak?Nie wiem o co Ci chodzi. Foster napisał(a):A czy ja Ci gdziekolwiek zabraniam się wypowiadać? Napisałem tylko, że niepotrzebnie wtrącasz się tam, gdzie akurat o Tobie nie ma mowy.Wiedziałem, że dalej będziesz to drążył. Zadam Ci pytanie: jeżeli wy udzielacie się na ten temat, to dlaczego ja nie mogę ? Bo mam inne zdanie - to jest chyba prawidłowa odpowiedź/ Foster napisał(a):Poza tym to, że Ciebie coś nie śmieszy, nie znaczy, że nie może śmieszyć innych.Dalej nie rozumie. Dlaczego mi o tym piszesz, jeśli ja doskonale o tej oczywistej oczywistości wiem ? Re: Champions League 2010/2011 - Foster - 17-03-2011 18:15 Kwas napisał(a):Nie wiem o co Ci chodzi.Przeczytaj swoje wcześniejsze wypowiedzi. Kwas napisał(a):Wiedziałem, że dalej będziesz to drążył. Zadam Ci pytanie: jeżeli wy udzielacie się na ten temat, to dlaczego ja nie mogę ? Bo mam inne zdanie - to jest chyba prawidłowa odpowiedź/Możesz, tylko po co skoro Cię to nie dotyczy? No chyba, że podobnie jak kolega Jaroldz jesteś fanem United i Barcelony. Kwas napisał(a):Dalej nie rozumie. Dlaczego mi o tym piszesz, jeśli ja doskonale o tej oczywistej oczywistości wiem?Bo jak widać w pierwszym poście miałeś z tym problem. To jest temat o Champions League, także skończmy tą głupią gadaninę. Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia na ten temat wal do mnie na PW, a nie róbmy syfu w temacie. Re: Champions League 2010/2011 - daniel - 17-03-2011 18:17 Kwas wyluzuj, zdystansowanym łatwiej. |