Redcafe.pl - Manchester United Forum
HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980)

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 10-01-2011 23:12

RedLucas napisał(a):Pfff, widzę, że dałeś się oszukać tym kłamczuszkom. Pisząc, że nie mają bramkarza, chodziło im, że nie mają etatowego, a tak to zawsze ktoś był z tyłu :mrgreen: Poza tym, dziś to co niby było? Z cztery pustaki, jak nic Ci Wiewiór wystawił Wink

Nie oszukać. Przecież sam zakładałem pokój, więc widziałem mecz. Wiem, że ktoś zostawał z tyłu, ale widzę różnicę między tym jak broni Sebos czy Adis. Nie ciągnie ich do przodu, tylko skupiają się na samym bronieniu. U waszych przeciwników, ktokolwiek by nie bronił, cały czas wychodził i na chwilę zostawiał pustą bramkę i większość bramek zdobyliście dzięki temu.

No ale poczekamy na następne mecze. Myślę, że z wami jak to sebos napisał, nie padnie zbyt wiele bramek Tongue Mi osobiście Adisowi strasznie sie ciężko strzela.

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Mata - 11-01-2011 17:38

mucha :shock:

graty Smile

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 11-01-2011 20:19

Bramki Muchy robią wrażenie, ale doceńcie też robotę Wiewióra, który gra defensywnego pomocnika i w obu spotkaniach całkowicie zablokował grę rywali.

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 11-01-2011 20:38

A Sebos albo skromny, albo nie miał roboty podczas meczu. Smile

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 11-01-2011 21:15

No to mamy pierwszą dużą niespodziankę tych rozgrywek Smile

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 11-01-2011 21:18

I nowe objawienie w bramce :lol:

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 11-01-2011 21:18

Sebos jest skromny, na cztery sam na sam ze mną tylko jedną puścił, a Robaldo też go z dwa razy niepokoił. Ale z Wiewiórem ma rację - nie daje sobie w kaszę dmuchać i blokuje przynajmniej połowę piłek.

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 11-01-2011 21:41

Panowie co tym rządzicie, zgłaszam się na obserwatora, bo tak to meczów nie mogę oglądać. :mrgreen: Myślę że nie zaszkodzi mieć o jednego więcej zawsze. Wink

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 11-01-2011 21:53

Ja tak samo, chociaż z bardziej szlachetnych pobudek Tongue

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 11-01-2011 21:57

RedLucas napisał(a):Z cztery pustaki, jak nic Ci Wiewiór wystawił Wink
sebos_krk napisał(a):Bramki Muchy robią wrażenie, ale doceńcie też robotę Wiewióra, który gra defensywnego pomocnika i w obu spotkaniach całkowicie zablokował grę rywali.
Intel napisał(a):Ale z Wiewiórem ma rację - nie daje sobie w kaszę dmuchać i blokuje przynajmniej połowę piłek.

Przestańcie gram swoje i tyle :oops: mecz z Orłami pokaże tak naprawdę co jesteśmy warci ;]

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 11-01-2011 21:58

Sprawdźcie czy dobrze napisałem te sprawozdania, bo nie jestem dobry w takich rzeczach Smile

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - paolo - 11-01-2011 22:29

No i mamy I kolejkę z głowy. Smile

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 12-01-2011 00:15

3 mecze tego wieczoru - takie tempo powinno być codziennie. :mrgreen: Brawo raz jeszcze, dobrze że zakończyliśmy pierwszą kolejką. W 2. pozostał już tylko jeden mecz: Seks Bomby vs Pijani Powietrzem. Oby udało się go rozegrać w środę i można otwierać następne dwie kolejki. Mam nadzieję że przy okazji moja ekipa zagra jakiś meczyk, bo od trzech dni są z tym problemy. o_O

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 12-01-2011 00:25

Łaaaaał Smile Prowadzę w tabeli samobójców Big Grin

Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 12-01-2011 09:00

Po co ta lista bramek samobójczych? Nie ma to przecież żadnego znaczenia, jaki sens przez 14 kolejek to wypisywać?