Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 05-05-2011 13:47

@Jaroldz

Nie bierz tego do siebie, ale jesteś chyba jedyną osobą na tym forum, która przywiązuje taką wagę do transferowych plotek.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 05-05-2011 13:50

Po prostu wstawiam co ciekawsze plotki w odpowiednie tematy, aby poznać Wasze zdanie co do ew. transferów do naszego klubu.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 05-05-2011 13:52

Ale to nawet nie są ewentualne transfery - to są banialuki.

E:To na dole chyba brzmi bardziej prawdopodobnie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 05-05-2011 13:54

No dobra, to coś bardziej realnego. Ben Moss na twitterze:

Cytat:According to the Times, #MUFC in "advanced negotiations" for David De Gea, while "first informal moves made" for Jack Rodwell & Alexis Sanchez. #EFC

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 05-05-2011 15:55

No i to jest bardziej sensowne, bo przecież atak mamy obsadzony świetnie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 05-05-2011 16:50

Jaroldz napisał(a):No dobra, to coś bardziej realnego. Ben Moss na twitterze:

Cytat:According to the Times, #MUFC in "advanced negotiations" for David De Gea, while "first informal moves made" for Jack Rodwell & Alexis Sanchez. #EFC

Kompletnie mnie nie przekonuje ten Sanchez. W zamian za niego mój wymarzony Young i będzie pięknie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 10-05-2011 21:46

Tottenham na koniec sezonu wyraźnie obniżył loty, efektem czego jest brak gry w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie. Modrić? Wydaje mi się, że będzie lepiej do nas pasował niż Sneijder.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - wicior - 10-05-2011 21:51

ja bym chciała bramkarza ( De Gea, Stekelenburg, Neuer - transfer raczej nie możliwy ) , Young i Sneijder albo Mordrić - też nie możliwe.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 11-05-2011 12:06

Foster napisał(a):Tottenham na koniec sezonu wyraźnie obniżył loty, efektem czego jest brak gry w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie. Modrić? Wydaje mi się, że będzie lepiej do nas pasował niż Sneijder.
Jeśli chodzi o Chorwata to wg mnie wyciągnięcie go ze Spursów będzie baaardzo trudne. Luka niejednokrotnie powtarzał, że znakomicie czuje się w Londynie... chyba, że faktycznie LM ma dla niego tak ważne znaczenie i zdecyduje się na odejście, ale wątpię.
Zgadzam się z jednak z tym, że bardziej pasowałby do nas niż Sneijder.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 11-05-2011 19:58

No przecież nie będzie mówił, że jest ok, ale chętnie by się gdzieś przeniósł.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Rafcio - 11-05-2011 20:16

Modric rzeczywiście byłby rewelacyjnym transferem. I też wydaje mi się, że lepszy dla nas niż Sneider.
Swoją drogą w Tottenhamie mają jeszcze van der Vaarta, więc gdyby Modric chciałby odejsc to mieliby kim go zastąpic.

Chociaż znając nasze targi z Tottenhamem to Sneider byłby pewnie tańszy.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 11-05-2011 21:22

van der Vaart zastąpić Modrica? :?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Rafcio - 12-05-2011 11:56

Może nie jest to dokłądnie ten sam typ zawodnika ale naprawdę nie widzę w tym zdaniu nic szokującego.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - mat.ka - 13-05-2011 20:23

Podobno jest możliwość wykupu de Rossiego z Romy, ponieważ coś mu nie pasuje w kontrakcie. Co o nim sądzicie? Przyda nam się? Bo według mnie może być całkiem ciekawą alternatywą dla trochę bezbarwnego Carrica. Ale z drugiej strony, chłop ma już przecież swoje lata.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kiryl11 - 13-05-2011 20:38

Wybij sobie z głowy porównywanie naszego Michaela do Rossiego. Carrick w tym sezonie rozpiedala system, tylko żeby to zobaczyć trzeba się przyjrzeć. Fakt w tamtym sezonie dno, ale w tej chwili Anglik jest nieoceniony, jego inteligencja boiskowa bije po oczach.