Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 13-08-2012 15:00

Było i się skończyło.

Ale nic jeszcze nie stracone... Chyba.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 13-08-2012 15:51

AFAIR w wakacje rok temu było jeszcze gorzej. zacznie się sezon to wróci (jako taki) ruch na forum. To forum i tak ma stałą liczbę użytkowników, raczej mało świeżaków się pojawia i szybko odpadają.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - robaldo - 13-08-2012 20:16

Krix napisał(a):NC: Mówi Pan w liczbie mnogiej - czy to wskazówka?
K: Raczej nie, przyzwyczaiłem się tak mówić odkąd nawiązałem współpracę z moim asystentem. W sumie dziwne, że informacja ta jeszcze nie przedarła się do mediów, ponieważ osoba, która od dwóch miesięcy jest numerem dwa w sztabie to wybitny piłkarz, genialny taktyk i świetnie zapowiadający się trener. Mówię to oficjalnie i możecie śmiało wydrukować, że srebrno-malachitowe barwy przybrał Gary Neville.

Już o tym zapomniałem :lol:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 13-08-2012 21:22

Wróci Wasz Redzio i będzie forum pełne życia ;*

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 13-08-2012 21:23

ufff ulżyło mi, dzięki :mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 13-08-2012 22:15

Lasq napisał(a):raczej mało świeżaków się pojawia i szybko odpadają.

Ciekawe czemu Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - kaka - 13-08-2012 22:45

Trzeba przeczytać tytuł tego wątku i odpowiedź nasuwa się sama Wink

A co do pod upadłości forum to trzeba pamiętać, że tworzą je przede wszystkim ludzie tu piszący. Jeżeli się zmobilizujemy i zaczniemy dyskutować to te miejsce znów odzyska dawny blask. Wszyscy starzy forumowicze, którym zależy na tym miejscu powinni naprawdę wziąć się w garść bo to od nich zależy przyszłość tego zbiorowiska. Nikt nowy teraz nie wejdzie i nie zacznie pisać na takim "pustaku". Stara gwardia musi zatem wrócić i żyć. Byłoby szkoda stracić te forum, pomimo paru faktów z przeszłości polubiłem te miejsce i was.

Osobną sprawą jest administracja i olewanie po części swoich obowiązków, może tu potrzebny jest świeży powiew?

Pozdrawiam

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 13-08-2012 23:03

Hubercik napisał(a):Ciekawe czemu Smile
Bo nie ma dżemu.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 14-08-2012 09:27

:lol:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 14-08-2012 15:59

kaka napisał(a):Trzeba przeczytać tytuł tego wątku i odpowiedź nasuwa się sama

Bez przesady, mamy to raczej za sobą ;]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-08-2012 19:51

Fakt. A wbić do TWA też było całkiem łatwo, wystarczyło brać udział w jednej z gier forumowych, na które aktualnie był popyt (od snookera przez haxball do piłkarzyków) :-D

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 14-08-2012 20:08

snooker - tam to się działo <cwaniak>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 14-08-2012 20:13

kurde w snookera w ogóle nie grałem, a w haxa króciutko. Nie jestem w KWA Sad

Re: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 14-08-2012 20:20

Matys, na DW siedzisz pod nickiem badbull? Big Grin
Bo ja też tam spamuje a pan pod takim nickiem chyba najwięcej tam pisze Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - matys - 15-08-2012 11:20

KARTONick napisał(a):Matys, na DW siedzisz pod nickiem badbull?
Nie. Ja tam przez 5 lat napisałem 500 postów, więc zbytnio się tam nie udzielam. Piszę tylko do czasu do czasu, jak wchodzę zassać jakiś album, to zajrzę do Sportu i odpiszę jak jest na co i komu, bo większość postów i userów nie nadaje się do dyskusji.
kaka napisał(a):Trzeba przeczytać tytuł tego wątku i odpowiedź nasuwa się sama

A co do pod upadłości forum to trzeba pamiętać, że tworzą je przede wszystkim ludzie tu piszący. Jeżeli się zmobilizujemy i zaczniemy dyskutować to te miejsce znów odzyska dawny blask. Wszyscy starzy forumowicze, którym zależy na tym miejscu powinni naprawdę wziąć się w garść bo to od nich zależy przyszłość tego zbiorowiska. Nikt nowy teraz nie wejdzie i nie zacznie pisać na takim "pustaku". Stara gwardia musi zatem wrócić i żyć. Byłoby szkoda stracić te forum, pomimo paru faktów z przeszłości polubiłem te miejsce i was.

Osobną sprawą jest administracja i olewanie po części swoich obowiązków, może tu potrzebny jest świeży powiew?

Pozdrawiam
Tylko to nie jest kwestia mobilizacji, a chęci pisania. Nie będę się przecież zmuszał do pisania na forum :lol:

Jeszcze co do pierwszego zdania, nigdy się nie adorowaliśmy i zamykaliśmy na nowych userów.