Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maniek4466 - 02-02-2009 22:29

Słyszeliście o Arszawinie ?
<a class="postlink" href="http://www.kanonierzy.com/shownews_id-10123_L-ve--Transferowa-saga-Andrieja-Arszawina-.shtml">http://www.kanonierzy.com/shownews_id-1 ... ina-.shtml</a>
Gorzej niż z Berbatovem xD. Wracając do Beniteza to facet mnie rozpiernicza, kupić za 20 sprzedać za 16. A z co do Quaresmy to zastanawiające jest jak będzie grał w PL. Bo transfer do Barcelony nie wypalił ,a o transferze do Interu nie trzeba wspominać.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mucha - 02-02-2009 22:32

sebos_krk napisał(a):Co do naszego spotkania z Interem- nie ma się z czego cieszyć, bo to nie jest piłkarz, którego piłkarze United akurat mieliby się obawiać.

To już swoją drogą. Ciekawsze jest to, że nawet jakby został to i tak Mourinho go nie zgłosił do fazy pucharowej. :lol:

Co do Arshavina. Podejrzewam, że jutro pojawi się oficjalne potwierdzenie jego transferu do Arsenalu.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Olle - 03-02-2009 14:53

maniek4466 napisał(a):Wracając do Beniteza to facet mnie rozpiernicza, kupić za 20 sprzedać za 16.
Niektóre źródła podają, że sprzedali go za 12 :shock: - 8 milionów za półroczne wypożyczenie to chyba nowy rekord.

A co do Quaresmy - to brzytwa, której chwycił się Scolari i którą się prędzej czy później pochlasta. Portugalczyk skończy jak Malouda, ale przynajmniej dzieci FMa zobaczą jakiego słabiaka chcieli jeszcze pół roku temu widzieć w koszulce MU Wink

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - M.T. - 03-02-2009 14:58

Zawodnicy których Tottenham pokupował będą mogli normalnie w finale CC grać? Wg. mnie koguty zrobiły dobre zakupy Wink

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Olle - 03-02-2009 15:12

M.T. napisał(a):Zawodnicy których Tottenham pokupował będą mogli normalnie w finale CC grać?

Cytat:6.1 No player shall play for more than one Club in the Cup Competition in any one Season.
Na szczęście nie mogą Big Grin Podobnie w FA Cup.
Edit: Chyba tylko Defoe może :/

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Janczar - 03-02-2009 17:00

Czy koguty zrobiły dobre zakupy to się dopiero okaże, dosyć znane nazwiska nie oznaczają jeszcze sukcesu, zobaczymy co pokażą jak zaczną grać, a z tego co wiem to Defoe rzeczywiście może grac

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - M.T. - 03-02-2009 17:39

Janczar napisał(a):Czy koguty zrobiły dobre zakupy to się dopiero okaże, dosyć znane nazwiska nie oznaczają jeszcze sukcesu, zobaczymy co pokażą jak zaczną grać, a z tego co wiem to Defoe rzeczywiście może grac
Oczywiście że nie, miałem na myśli to że nieźle to wygląda Wink City tylko chyba 4 zawodników kupiło ;D Gdzie te wielkie transfery ? Tongue

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mucha - 02-06-2009 19:09

Gareth Barry oficjalnie w City!

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 02-06-2009 19:16

:o jestem w szoku. Trzeba być na prawdę psem na kasę, żeby zamienić Aston Ville na City...

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - truered - 02-06-2009 19:20

O w mordę...To szok! Taki dobry zawodnik i żadnego trofeum nie wygra...Sad

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - branka - 02-06-2009 19:21

Szkoda, fajny piłkarz a poszedł do śmieciowa. A może w takim razie nie jest taki fajny Tongue Albo wierzy w tajemną moc City hehe.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - M.T. - 02-06-2009 21:00

Chciałbym żebyśmy się wszyscy zdziwili Big Grin Fajnie by było walczyć (noo... tak do stycznia ;p) z Shitty o mistrzostwo Smile Shitty, Pool Big Grin Ale presja. Ale by się skończyło oczywiście 1. MUFC 2. AFC 3. CFC 4. LFC 5. MCFC Big Grin

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - dende - 02-06-2009 21:13

Poleciał chłop na kasę i tyle. Ciekawe co na to Benitez <niesforny>

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Miko - 02-06-2009 21:41

Nie możemy sobie pozwolić na takie sumy w sprawie transferów. Poszukujemy dobrych zawodników, z wolną kartą przetargową.

Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - dsw_MUszyna - 02-06-2009 23:09

28 lat już chłopina ma i też chce coś na starość odłożyć Wink
I właśnie tak sobie wyobrażałem shake'owe shitty. Nie transfery kaków, sraków i dziobaków, tylko kilka transferów z głową, które pozwolą piąć się w tabeli PL. Bo nikt chyba nie zaprzeczy że Barry to dla shitty dobry transfer (z perspektywy ostatniej gry Garetha oczywiście) Wink
Aha, skoro już Villa robi wyprzedaż to może zdejmiemy z witryny Younga i Agbonlahora? <niesforny>