![]() |
Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 18-01-2012 19:54 Sprzedać. Ritchie jest za słaby na United. Wszystko wyglądało całkiem obiecująco jak wszedł do rezerw, jednak później już nie było rewelacji. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 25-02-2012 19:22 Cytat:W pierwszym występie od maja zeszłego roku polski bramkarz jednak nie zachwycił. Kuszczak źle zachował się przy pierwszym golu w 13. minucie i pozwolił otworzyć wynik Richardowi Lambertowi.Oj Tomuś, Tomuś... Re: Diabły na wypożyczeniach - mat.ka - 25-02-2012 20:20 Fergie też oglądał. ![]() Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 04-03-2012 11:09 Cytat:federico macheda27 @machedinho27 Wczorajszy wpis Kiko na twitterze(już go usunął), po tym jak po raz kolejny nie usiadł nawet na ławce. Wed 1 Feb - Aston Villa 2-2 QPR - On bench, came on 81' Sat 4 Feb - QPR 1-2 Wolves - Not on bench Sat 11 Feb - Blackburn 3-2 QPR - Not on bench Sat 25 Feb - QPR 0-1 Fulham - Not on bench Sat 3 Mar - QPR 1-1 Everton (Still going) - Not on bench Grubo. Od początku uważałem, że wypożyczenie do QPR, to pomyłka i dziwie się Fergiemu, że zdecydował się go tam wysłać. No chyba, że chciał go wypożyczyć do pierwszego lepszego zespołu, który się po niego zgłosi. Re: Diabły na wypożyczeniach - samcro - 04-03-2012 11:25 Kto ostatnio miał takie fatalne wypożyczenia jak on? Tyle gadki że Fergie Kuszczakowi zmarnował karierę to co mają fani Machedy powiedzieć skoro go raz trzyma w rezerwach skoro można go wypożyczyć do niższej ligi a potem wypożycza do ekipy gdzie nie ma szans na grę. Ale szkoda Machedy, w MU już kariery nie zrobi ale oby mu się udało coś zdziałać w jakimś innym klubie. Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 04-03-2012 11:43 Myślę, że gdyby SAF-owi zależało, to by go ściągnął z powrotem. Hughesowi się nie przyda, więc powinni go puścić na OT. Re: Diabły na wypożyczeniach - Hubson - 12-03-2012 13:32 Tomasz Kuszczak ;oo Mecz z WHU i teraz z Derby to chyba jego najlepsza wizytówka. Jeżeli przez ten czas wywalczy sobie miejsce na Euro to szacunek dla niego. Dobrze, że nie potrzebował dużo czasu, żeby o sobie przypomnieć. Przeniosłem tutaj, w końcu Tomek wciąż jest zawodnikiem United, a w Watford przebywa jedynie na wypożyczeniu.//Intel Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 12-03-2012 16:52 Robbie Brady strzelił bramkę dla Hull City, a Oliver Norwood zbiera świetne recenzje za swoje występy w Coventry. Wypożyczenie w przyszłym sezonie do PL i kariera na miarę Cleverley'a? Czemu nie ![]() Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 25-03-2012 06:05 W dwóch ostatnich meczach Oli Norwood strzelił dwie bramki i Coventry ma nadal niemałe szanse na utrzymanie. Nigdy za bardzo nie wierzyłem i nadal do końca nie wierzę w tego zawodnika, ale jeśli będzie czynił nadal systematyczne postępy to nie można odmówić mu szansy. A co najważniejsze - to jest typ CMa, który u nas powinien się łatwo odnaleźć. Re: Diabły na wypożyczeniach - Kosma - 14-04-2012 21:59 :arrow: <a class="postlink" href="http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-United-Anti-corruption-police-probing-Bebe-transfer-to-United-according-to-reports-article890171.html">http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ma ... 90171.html</a> Toż to po prostu musiał być szwindel ![]() RE: Diabły na wypożyczeniach - RedLucas - 22-03-2013 19:37 ![]() Ktoś kiedyś pisał, że to jest gość, który umie jeden zwód, którym myśli, że zawojuje cały świat. Jak widać, trochę się ich nauczył od tego czasu. RE: Diabły na wypożyczeniach - Cepilek - 24-03-2013 00:15 Generalnie Zaha to prawdopodobnie najlepiej operujący piłką zawodnik drugiej klasy rozgrywkowej w Anglii, no ale przecież nie jest latynosem i nie nazywa się Rodriguez. Crystal Palace to naprawdę fajny klub. RE: Diabły na wypożyczeniach - Under - 24-03-2013 00:26 Nie mam zaufania do czarnego na skrzydle, niemniej Zaha robi wrażenie i dobrze rokuje. Bardzo jestem ciekaw jak poradzi sobie w United. RE: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 21-09-2013 18:37 Lingard dzisiaj pokazał klasę. Strzelić 4 bramki w pierwszym meczu na wypożyczeniu - pięknie. Oby w kolejnych meczach spisywał się równie dobrze. Mam nadzieję, że zdrowie dopisze i nie przeszkodzi mu w rozwoju. Swoją drogą, chłopak już śmiało mógłby grać w Premier League. Może by go w zimie (jeśli dalej będzie dobrze prezentował się na wypożyczeniu) sprzedać do jakiegoś zespołu z PL i zapewnić sobie prawo do ewentualnego odkupienia? Chłopak nie ma co liczyć na grze w pierwszym składzie, a na siedzenie w rezerwach jest już zdecydowanie za dobry. Niech idzie do jakiegoś średniaka, niech gra i zdobywa doświadczenia, a może za 2-3 lata do nas wróci jako ukształtowany zawodnik? Skoro Kagawa gra rzadko, a Zaha wcale to Jesse nie ma żadnych szans na grę, bo w hierarchii z pewnością jest za tymi zawodnikami. RE: Diabły na wypożyczeniach - Under - 21-09-2013 20:16 On może grać na skrzydle, czy tylko za napastnikiem? |