Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

RE: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 14-09-2012 19:46

Właśnie ostatnio spytałem co się stało z haxball'em, bo śledziłem Wasze poczynania w Copie i chciałem ew. zapisać reprezentację do jakiejś słabszej ligi(tak na początek Big Grin ).
Aa w tym polskim świecie hax'a siedzę od dłuższego czasu, więc naprawdę wiem, gdzie grają troszkę gorzej Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-09-2012 21:08

słabszej ligi? Bitch please Dodgy Jako kto siedzisz w tym polskim półświatku, bo Rijo to tam żadnego nie widziałem.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 14-09-2012 21:37

Zaraz Wiewiór przyleci... Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Intel - 14-09-2012 21:52

Zresztą ja jestem w stałym kontakcie z Randamą, więc jak zbierzemy się do kupy na nowo, to jeżeli Warriors League'owe okolice nie umarły, w każdej chwili możemy powrócić do turnieju u nich. To tak, żeby nie było, że my jakieś dzieci we mgle jesteśmy. Smile

Natomiast oczywiście dodatkowe pole manewru zawsze się przyda i jakiś Lame Cup na przetarcie może być. Big Grin Niemniej, bardziej niż działacza potrzebujemy dobrego zawodnika, więc mam nadzieję, że inaczej pokierujesz swoją karierą. Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 14-09-2012 21:53

No na zaq'u tylko przez jeden mecz byłem trenerem i to w koszu i w końcu odpuściłem sobie ligę. Przeniosłem się na HMTL, gdzie siedzę pod innym nick'iem, którego nie zdradzę Wink
Grałem jeszcze w II lidze ball-hax, ale drużyna się rozpadła Big Grin
No i na pstryknięcie mogłem być modem na ourhax(tak teraz patrzę zrobili ligę CSa -.- ). Aa, no i mogłem grać w pierwszej lidze jakiegoś hbsr, ale w końcu stwierdziłem, że lepiej nie ryzykować, bo na grę będę miał coraz mniej czasu :/

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-09-2012 22:03

Za dużo NFS'a? Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 14-09-2012 22:06

Hmmm?

RE: Kółko wzajemnej adoracji - mucha - 14-09-2012 22:21

(14-09-2012 21:53)KARTONick napisał(a):  No na zaq'u tylko przez jeden mecz byłem trenerem i to w koszu i w końcu odpuściłem sobie ligę. Przeniosłem się na HMTL, gdzie siedzę pod innym nick'iem, którego nie zdradzę Wink
Grałem jeszcze w II lidze ball-hax, ale drużyna się rozpadła Big Grin
No i na pstryknięcie mogłem być modem na ourhax(tak teraz patrzę zrobili ligę CSa -.- ). Aa, no i mogłem grać w pierwszej lidze jakiegoś hbsr, ale w końcu stwierdziłem, że lepiej nie ryzykować, bo na grę będę miał coraz mniej czasu :/

A wychodzisz czasem z domu?

RE: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 14-09-2012 22:23

Zazwyczaj nie, mam maga 80 level.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 14-09-2012 22:54

Już myślałem, że haxball jest historią Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - sebos_krk - 15-09-2012 07:00

Ja już karierę zakończyłem. Mimo zacnych perspektyw, czas było powiedzieć dość. A zrezygnowałem z fuchy podstawowego bramkarza reprezentacji Ball-Hax oraz bycia częścią FC Nicmisieniechce, mistrza PL-hb, jednej z lepszych ekip na polskiej scenie haxballa. Swoje zrobiłem, czasu, ani ochoty już więcej nie mam. Było fajnie, ale za dużo życia hax kradnie.

Fajnie, że parę osób z tego mimo wszystko małego forum osiągnęło sporo na scenie haxa (Tu przede wszystkim szacun dla Adisa). Pamiętam dobrze, jak wszyscy zaczynaliśmy i nasze pierwsze gry na classicu. To był kox Smile

RE: Kółko wzajemnej adoracji - KARTONick - 15-09-2012 19:07

To jak, ilu by było chętnych?

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 16-09-2012 14:23

Też chcę jakąś fajną rangę. Mam sobie sam wymyślić czy dostanę od kogoś coś fajnego??

RE: Kółko wzajemnej adoracji - sebos_krk - 16-09-2012 14:29

http://redcafe.pl/usercp.php?action=profile

Tytuł użytkownika tam sobie zmieniasz.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 16-09-2012 14:37

No no jak zwykle najpierw pytam a później odkrywam i wychodzę na głupka który nie umie nic znaleźć :f

Teraz trzeba sobie coś fajnego wymyślić. Jakieś propozycje Big Grin?