Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 21-12-2012 22:54

Hubercik napisał(a):bo nie ty mnie będziesz osądzał...
Jestem ostatnim, który ma na to ochotę.

Hubercik napisał(a):Wyskakujesz z tym cytatem nawet nie wiem po co?
Bo jest głupi.

Hubercik napisał(a):Po co się DOPIERDALASZ?
Waćpan piszesz publicznie swoje opinie, więc logiczne, że publicznie będą one krytykowane, jeśli ktoś uzna je za bzdurne.

Hubercik napisał(a):natomiast nie tylko mi się nie spodobało bo gość z którym miałeś przyjemność oglądać mecze w Krk jakoś napisał, że co za "zjeb" pisał ten tekst a do niego jakoś się nie odnosiłeś...
Chyba dalej mam, choć nie wiem, który to, bo nie ma fotki na FB. Nawet mam w go w znajomych, bo mu kiedyś koszulkę załatwiałem. I nawet mu tego posta zlajkowałem.
Sęk w tym, że gość nazwał mnie zjebem i już. Ty napisałeś to, co napisałeś. Jest różnica.
A to, że się nie podobał nie tylko tobie mam w dupie. Może wiesz, jaką mam opinię na temat demokracji i większości. W każdym razie argument żaden.
I, dla jasności, nie imputuj mi, że tak zareagowałem, bo ci się nie spodobał mój tekst.

Hubercik napisał(a):Swoją drogą twoją ocenę (...) daleko idących wniosków.
Parę "dyskusji" z tobą wystarcza, by stwierdzić, co stoi wyżej. Albo trollowałeś, albo pisałeś na serio. Trzeciej opcji nie ma i być nie może. W pierwszą nie wierzę, w przypadku drugiej - instytucja warunku wystarczającego się kłania.

Hubercik napisał(a):że jesteś na tyle ważny, że twoje zdanie o mnie mi zaszkodzi lub zniszczy samopoczucie.
Nie miałem takiego zamiaru. Może cię to rozczaruje, lecz naprawdę nie jesteś osobą tak ważną w mym życiu, by się wysilać, by ci uprzykrzyć życie.

Hubercik napisał(a):masz o sobie takie wysokie mniemanie
Ja mam o sobie wysokie mniemanie, bo twierdzę coś na twój, a nie swój temat. Doprawdy, niezbadane są ścieżki logiki.

Bez odbioru.

Ps. Robak rzucił propozycję i został zignorowany. Nemo iudex in causa sua - ja decyzji nie podejmuję, ale odpowiedzcie mu, wyciągnijcie jakieś wnioski i uradźcie ewentualne konsekwencje. Jeżeli chociaż jedna osoba wyrazi zdanie,* iż mod w takie coś nie powinien być zamieszany w taką "aferę", rezygnuję z tejże funkcji bez żalu.
*Robak już to napisał, więc jeśli się nie wycofa, przed świętami staję się szeregowym użytkownikiem.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - kaka - 21-12-2012 23:33

Ludzie idźcie sobie na PW, wyjaśnijcie sobie to, a jak nie potraficie to ignorujcie się nawzajem na forum i tyle.
Chyba nikomu nie chce się czytać waszego wzajemnego dogryzania i kłótni... Easy.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - robaldo - 21-12-2012 23:41

Chciałem tylko zwrócić uwagę na istotę ważenia swoich słów, nic więcej. Sprawa się wyjaśniła, mniej, czy więcej; może trochę w sumie niepotrzebnie cokolwiek pisałem. Tak, czy inaczej jak pisał Hubercik idą święta i dajmy już spokój z całym zamieszaniem. Przynajmniej z mojej strony sprawy nie było, chociaż najmniej ważny tu jestemWink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 22-12-2012 00:09

Dalibyście sobie po mordzie jak ludzie cywilizowani, a nie elaboraty piszecie Smile

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 22-12-2012 00:37

Na meczu z Arsenalem może będzie okazja ;]

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 29-12-2012 10:40

allfanmu napisał(a):7. Największy dziwak na forum - Hubercik
allfanmu napisał(a):8. Najbardziej wkurzający user - Hubercik
intel napisał(a):7. Największy dziwak na forum - Hubercik
intel napisał(a):8. Najbardziej wkurzający user - Hubercik
RedLucas napisał(a):8. Najbardziej wkurzający user - Hubercik

Wy tak serio? Tylko w tych kategoriach się wyróżniam ?? Ja jebe. Wiedziałem, że mogę na was liczyć *_*

RE: Kółko wzajemnej adoracji - matys - 29-12-2012 12:44

Poczekaj aż Krix zagłosujeSmile

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Intel - 29-12-2012 12:59

Jeszcze wywołujesz sporo kontrowersji i jesteś aktywny. Szczerze nie widzę innych miejsc - forumowiczem roku nie bardzo jesteś, tym bardziej debiutantem, wiedzą co najmniej paru Cię przerasta, zabawny bywasz, ale dla niektórych i w niewłaściwym tego słowa znaczeniu, nikt tu Cię przesadnie nie kocha, moderatorem nie jesteś (tego by brakowało Tongue ), avatar masz fajny, ale jak większość - nic ponadto, podpis jest raczej komunikatem, starannie nie piszesz, pomagać nie masz okazji, a, jak pokazały mroczne wieki po założeniu forum - bez Ciebie też jest życie, więc nie brakowałoby Cię tu najbardziej. Może powalczysz o statuetkę "Złotego Forumowicza", ale cóż - wygląda na to, że wpierw musiałbyś powalczyć o liczenie do tej klasyfikacji głosów negatywnych, bo prócz faktycznej działalności jedziesz na opinii, którą sobie wyrobiłeś początkami, a której wcale obecnie nie zmieniłeś. Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 29-12-2012 20:20

robaldo napisał(a):24. Najprzystojniejszy user - Red xd (nie bierz tego do siebie )

Chyba idę na zwycięzcę, dwa głosy już mam! <3

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 29-12-2012 20:38

Chyba zagłosuję i to tylko na Ciebie, będziesz miał trzy!

RE: Kółko wzajemnej adoracji - allfanmu - 29-12-2012 20:52

RedLucas, ale w regulaminie wyraźnie jest:
Cytat:...
- Nie głosujemy na siebie ...

Ale najważniejsza jest autopromocja. Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 29-12-2012 20:54

Michelle napisał(a):Chyba zagłosuję i to tylko na Ciebie, będziesz miał trzy!
A myślisz, że czemu zagłosowałem na Ciebie? Sad

allfanmu napisał(a):RedLucas, ale w regulaminie wyraźnie jest:
Cytat:
...
- Nie głosujemy na siebie ...

Ale najważniejsza jest autopromocja.

Cii...

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 29-12-2012 20:55

Ojej, nawet nie wiedziałam, że na mnie zagłosowałeś! To tym bardziej! Zrobię jak kiedyś z Minhem - we wszystkich kategoriach Tongue

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 29-12-2012 20:58

Michelle napisał(a):Ojej, nawet nie wiedziałam, że na mnie zagłosowałeś! To tym bardziej! Zrobię jak kiedyś z Minhem - we wszystkich kategoriach
<3

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 29-12-2012 21:01

Relax, tak publicznie? Nie chcę, żeby mnie Twoja dziewczyna z piłą łańcuchową ganiała!