![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Under - 08-05-2013 21:07 Suarez nie podaje ręki Evrze - ból dupy SAF nie podaje ręki Benitezowi - bardzo dobrze, Benitez jest... Cepilek, znów nie uważałeś w szkole na lekcji z czytania ze zrozumieniem. Podałem Ci argumenty przeciw kreowaniu SAFa na chodzący ideał. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - RedLucas - 08-05-2013 21:16 Undermine napisał(a):Suarez nie podaje ręki Evrze - ból dupyMiałem tego nie robić ale chuj. A co Evra zrobił Suarezowi? Słucham? Nie wiem, obraził go? Ugryzł? Jakie motywy miał Suarez, żeby nie podać? RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 08-05-2013 21:28 Serio nie widzisz różnicy między: X zrobił coś złego Y => X nie podaje ręki Y a X zrobił coś złego Y => Y nie podaje ręki X ? RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 08-05-2013 21:42 Nie karmic trolla, haters gonna hate RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Cepilek - 08-05-2013 21:44 Cytat:Cepilek, znów nie uważałeś w szkole na lekcji z czytania ze zrozumieniem. Podałem Ci argumenty przeciw kreowaniu SAFa na chodzący ideał. Ale ja prosiłem o coś innego RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 08-05-2013 22:01 Tak btw, proponuję przypomnieć sobie co pisaliście na 1 stronie tego tematu w roku 2009. Między innymi RedLucas manifestował Moyesa jako kandydata numer jeden. Wiadomo 4 lata minęły ale tamte wypowiedzi chyba nie straciły na wartości. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 08-05-2013 22:07 A teraz jest 4 lata starszy i bogatszy o >4 lata kibicowskich doświadczeń. Zauważ, że niektórzy poważni użytkownicy forum rozważali na serio kandydaturę Keane'a na ten przykład, a dziś to brzmi wybitnie dziwnie, nieprawdaż? ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - allfanmu - 08-05-2013 22:09 Na tamten moment mógł się wydawać najlepszą opcją. Ale 4 lata w futbolu to wieczność. Moyes zapewne pozostał taki sam, ale pojawiły się także inne, ciekawsze kandydatury i to dlatego większość z nas nie chce Moyesa. Ja bym go określił jako solidnego fachowca, który potrafi dać stabilność drużynie. Ale nie chcę na nowo rozpalać dyskusji. 4 lata temu Solskjaer to chyba trenował jeszcze młodzież, o Kloppie słyszeli tylko znawcy ligi niemieckiej. Nie mówiąc o tym, że 4 lata temu nikt nie spodziewał się, że to nastąpi tak szybko. Teraz stajemy przed realnym problemem. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 08-05-2013 22:23 Hubson napisał(a):Tak btw, proponuję przypomnieć sobie co pisaliście na 1 stronie tego tematu w roku 2009. 4 lata temu chcialem grac 3 obroncami, 2 skrzydlowymi, 3 ŚPO, i 2 napastnikami ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 08-05-2013 22:23 Jose różni się tym, że zaliczył klapę w Realu i jest dostępny. Klopp faktycznie wtedy mało kto o nim wiedział. Moyes z trenera z fajnym stylem prowadzenia drużyny, ciekawą grą i dobrymi transferami nagle stał się słabeuszem bez stylu, umiejętności i doświadczenia no bo przecież w tym czasie Tottenham dobił do poziomu wielkiej czwórki i City dostało kasy w brud, więc było łatwiej dobić do pucharów. No i to Liverpool się max sfrajerzył, więc fakt wyprzedzenia ich nawet nie jest czymś specjalnie wielkim. Aaa no i Ole osiągnął fenomenalny wręcz sukces, wygrywając i broniąc mistrza z nieznanym nikomu zespołem, więc doszedł kolejny trenerski tytan ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 08-05-2013 22:32 Hubson napisał(a):Jose różni się tym, że zaliczył klapę w Realu i jest dostępny.Utrzymał się tam 3 lata, zdobył 2 półfinały LM, Puchar Hiszpanii i wygrał ligę przeciw Barcelonie. Klapa w chooy. Hubson napisał(a):Moyes z trenera z fajnym stylem prowadzenia drużyny,Z tym stylem... Hubson napisał(a):stał się słabeuszem bez stylu, umiejętności i doświadczeniaZnów wyolbrzymiasz, co piszemy. Hubson napisał(a):w tym czasie Tottenham dobił do poziomu wielkiej czwórki i City dostało kasy w brud, więc było łatwiej dobić do pucharów. No i to Liverpool się max sfrajerzył, więc fakt wyprzedzenia ich nawet nie jest czymś specjalnie wielkim.No, ale co? Liverpool opadł, City i Tottki się wzniosły. Czyli przy stagnacji EFC wartość oczekiwana miejsca zwiększyła się o 1. Bo o ile szejki nie przyszły do EFC jak do Citeh, o tyle Tottki już mega budżetem nie dysponowały. Hubson napisał(a):Aaa no i Ole osiągnął fenomenalny wręcz sukces, wygrywając i broniąc mistrza z nieznanym nikomu zespołem, więc doszedł kolejny trenerski tytan SmileNoż chyba widzisz, że każdy mówiąc o Ole, robi to trochę życzeniowo, trochę nie do końca poważnie, ale przede wszystkim biorąc pod uwagę spore ryzyko i początkowe trudności. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - allfanmu - 08-05-2013 22:32 Kto bronił Evertonowi dobić do poziomu wielkiej czwórki? Nikt. Nie dobił co znaczy, że stoją w miejscu. Więcej szacunku do osiągnięć Ole. Jak Moyes przejdzie do historii z jakimś klubem to pogadamy. Pod względem trofeów - podkreślę dla pewności. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 08-05-2013 22:35 Hubson, problem z Moyesem jest taki, ze jego najwiekszym sukcesem jest przegrany final Pucharu Anglii i 4 miejsce w lidze. Mial raptem 1 sezon w LM i tak, zdecydowanie brak mu doswiadczenia. W prowadzeniu wielkiego klubu, byciu pod ciagla presja, radzeniu sobie z swiatowej klasy gwiazdami i mozna by tak wymieniac i wymieniac. To, ze prowadzil Everton przez tyle lat jest mega plusem, wypromowal mase fajnych zawodnikow czy to ze szkolki czy po tanich transferach, ale United to nie Everton. Inna liga po prostu a mi sie wydaje, ze Moyes nie zostal sprawdzony na tym najwyzszym poziomie, zebysmy mogli rozmawiac o nim jako pelnowartosciowym nastepca najwybitniejszego menadera w nowoczesnym futbolu. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 08-05-2013 22:36 Minh napisał(a):Mial raptem 1 sezon w LMNie chce mi się sprawdzać, bo mam parę rzeczy na głowie, ale mówisz tu o tym sezonie, co nie zakwalifikowali się do LM? RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 08-05-2013 22:38 Tak, zajeli 4 miejsce w lidze, grali w eliminacjach i chyba tam zjebali. Tak mi sie cos przypomina. |