![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Lasq - 02-06-2009 23:18 Ja myślę, że Kaki i inne Ronaldy dalej im w głowie jedynie zdali sobie po ostatnim okienku transferowym sprawę, że nie ściągną takich gwiazd do zespołu, który nawet nie zakwalifikował się do Ligi Europejskiej. Dlatego robią transfery "z głową" a jak podskoczą w tabeli to zaatakują rynek transferowy ponownie ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - panopticum - 02-06-2009 23:22 No pisałem że tranfery Kakówsraków to pic na wodę fotomontaż i medialna piana, a tak naprawdę sprowadzają sobie solidnych graczy. "And I`m the genious genius" cytując Kazika 8-) Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 03-06-2009 10:35 Co Wy mu się tak dziwicie? truered napisał(a):Taki dobry zawodnik i żadnego trofeum nie wygra...No, bo w Villi gromadził po 2-3 trofea na sezon. Foster26 napisał(a):Trzeba być na prawdę psem na kasę, żeby zamienić Aston Ville na City...A może czuje pismo nosem, że z zespołu może odejść kilku zawodników, że z tą AV już nic więcej nie osiągnie. W przeciwieństwie do Shitty, gdzie dopiero zaczynają budować ekipę, gdzie jest kasa na nowych zawodników, gdzie można lepiej zarobić(to coś złego?). Transferu do Poolu mógł się nigdy nie doczekać, a na Villa Park widocznie już mu się nie chciało grać, za rok kończy mu się kontrakt, nie wiadomo czy O'Neill by na niego stawiał, wiedząc, że i odejdzie, a MŚ tuż tuż, trzeba grać i być w formie, żeby na bilet do RPA zasłużyć. Aston Villa też by za niego więcej nie wytargała, 12 mln to i tak dużo siana, biorąc pod uwagę, że za rok byłby do wzięcia za darmo. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - branka - 03-06-2009 10:54 No w sumie to City wreszcie zaczęło myśleć rozsądnie, kilku takich piłkarzy jak Barry i będa mogli walczyć o czołową 4. Może wtedy po roku czy dwóch moga się starać o jakąś gwiazdę jeszczę - a nie teraz, bo co oni mają do zaoferowania takiemu Kace czy Tevezowi? Tacy piłkarze chcą grać i walczyć o trofea, a nie stać na czele bardzo średniej druzyny ze średnimi rezultatami. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Lasq - 03-06-2009 11:01 branka napisał(a):kilku takich piłkarzy jak Barry i będa mogli walczyć o czołową 4. No bez przesady. Gracze typu Barry im big4(5?) nie dadzą. Ale z Evertonem o miano piątej drużyny już powalczyć będą mogli. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - branka - 03-06-2009 11:46 Czy ja wiem, jak kupią takich kilku? Mają tego RObinho jeszcze. Jeśli będą dobrze prowadzeni przez trenera, to mają szanse walczyć o czołową 4 - no albo o te 5-6 miejsce. Zresztą zobaczymy, różnie może być. Ciekawa jestem co będzie z Villą. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Intel - 03-06-2009 13:24 Jeśli Arsenal zaliczy podobny sezon do tegorocznego, to City, jeśli kupią jeszcze paru piłkarzy mogą się szykować na czołówkę. Oczywiście, jeśli szejkowie znajdą dobrego trenera. Bo przecież na bramce Given, obrona to z tych porządnych Bridge, Kompany, Richards, Dunne, zresztą na pewno kogoś dokupią (Upson? Zat Knight?). Pomoc to Barry, Ireland, De Jong, Robinho, Wright-Philips, w ataku Bellamy. Na razie skład niezły, a jak wzmocnią obronę i dokupią napastnika to wreszcie derby będą na wysokim poziomie. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - erni13 - 03-06-2009 15:02 Szejkowie dają ciała <gafa> ,miał być Ronaldo, Gerrard, Torres, Ibrahimović, Maradona, Jezus Chrystus itp. a jest? Brigde, Barry, De Jong <świr> .Szejkowie potrzebują jeszcze paru lat zanim do LM będzie awansowało 5 drużyn... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - zyga18 - 03-06-2009 15:51 Nawet wtedy nie będzie wiadomo, czy City sie załapie... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 03-06-2009 16:12 matys napisał(a):A może czuje pismo nosem, że z zespołu może odejść kilku zawodników, że z tą AV już nic więcej nie osiągnie. W przeciwieństwie do Shitty, gdzie dopiero zaczynają budować ekipę, gdzie jest kasa na nowych zawodników, gdzie można lepiej zarobić(to coś złego?).Mea culpa Rzeczywiście trochę pochopnie oceniłem tą całą sytuacje... ale to dlatego, że byłem w szoku gdy przeczytałem tę informacje. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - branka - 09-06-2009 16:58 Ruud w Tottenhamie! (w sumie to nam by sie teraz przydał taki piłkarz jak on, szkoda że kiedyś odszedł). Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - dsw_MUszyna - 09-06-2009 17:04 branka napisał(a):Ruud w Tottenhamie! na spurs.co.uk nic nie ma na ten temat... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - branka - 09-06-2009 17:08 Aaa sorry teraz widze swój błąd, nieuważnie przeczytałam - transfer jest prawdopodobny, ale jeszcze nie dopięty. Dziwne, bo byłam pewna że przeczytałam, że już został zakontraktowany Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Chudy - 09-06-2009 17:20 niech go Ferguson kupi, jak on za takie grosze do wzięcia jest... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Burżuj - 09-06-2009 17:48 Też bym się nie obraził.. 1.25 mln, tak ? Brać i nie oglądać się za siebie - taka moja rada. Potrzebujemy wszakże takiego zmiennika dla duetu Berbatov + Rooney, o ile Tevez odejdzie, no bo bezsensu byłoby znowu taką samą szopkę odwalać chyba... |