![]() |
Futbol w TV - stacje i programy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Futbol w TV - stacje i programy (/showthread.php?tid=308) |
- Ciampel - 05-02-2008 16:19 marcelo napisał(a):Czy nie orientuje się ktoś przypadkiem, czy na platformie "n" będzie gdzieś emitowany mecz z City? Z góry dzięki. Tam już nic, poza Ligą Mistrzów, nie będzie. Każdy koduje swoje emisje. Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o kasę ![]() Oj, a jeszcze niedawno tak chwaliłeś "n" za to, że mimo wszystko jak na swój "wiek" mają niezłą ofertę sportową :lol: // P. Gadanie z perspektywy braku C+ jest jednak zupełne inne niż sytuacja, kiedy tą platformę z EPL się posiada ![]() - Skull - 06-02-2008 22:00 Własnie patrzyłem na Irolskiej kablówce jaki mecz puscili... No i natkonałem sie na kanał MUTV :shock: Wcześniej go nie było ,wydaje mi sie że zapodali go tylko dzisiaj z wiadomych względów ,własnie leci jakis dokument o Monachijskiej tragedii ['] ,mimo wszystko mam nadzieje że ten kanał już na stałe zagosci w spisie programów :roll: - Wojtek3 - 06-02-2008 22:13 A płacisz za niego ? ![]() ![]() - Ciampel - 07-02-2008 15:50 Ogólny dostęp do MUTV w całej Wielkiej Brytanii wiązał się z dniem wczorajszym, zapewne już go nie zobaczysz na liście kanałów. Tym niemniej żałować nie ma czego, ograniczają się do emitowania sparingów, w kwestiach meczowych skysports przoduje ![]() - Wojtek3 - 08-02-2008 14:03 Ciampel napisał(a):Ogólny dostęp do MUTV w całej Wielkiej Brytanii wiązał się z dniem wczorajszym, zapewne już go nie zobaczysz na liście kanałów. Tym niemniej żałować nie ma czego, ograniczają się do emitowania sparingów, w kwestiach meczowych skysports przoduje Tak dla jasnosci MUTV transmituje kazdy mecz UNITED, z tego co wiem to wszystkie domowe ![]() Ale nie na żywo // P. - Ciampel - 08-02-2008 14:32 Ano dokładnie, Pejter ma rację. Na liveonsat nigdy MUTV nie ma w harmonogramie, a niedawno kolesie na redcafe "wpieniali się", że płacą za takie gówna i parodie, kiedy graliśmy w Arabii Saudyjskiej, w gruncie rzeczy się im nie dziwię ![]() - Wojtek3 - 08-02-2008 21:03 Ano. manutd.com napisał(a):MUTV is the only place to see EVERY United Premier League Match in FULL. :arrow: - zaga92 - 16-02-2008 18:02 Czy jest szansa na obejrzenie meczu z Leonem na jakims niekodowanym programie z oferty Cyfrowego Polstatu? - bela - 16-02-2008 19:21 Mam takie pytanie do posiadaczy pakietow Cyfry+ (razem z Cyfra+ Sport czy jak to sie zwie ) ile placicie ? - Ciampel - 16-02-2008 21:11 Jeśli chodzi o mecze UNITED, bez cinemaxów, HBO itd. wystarczy oferta multipakietu C+ = 39zł miesięcznie. Kwota raczej niezbyt wygórowana, a macie europejską piłkę w jednym. Obecnie najlepszym rozwiązaniem jest kupowanie każdej platformy, ale w cenie najniższych pakietów. Lepiej opłacalne wydaje się wg mnie posiadanie 3 platform i wielu programów sportowych (Polsat Sport, C+ Sport, nSport) niżeli np. full opcja całej Cyfry ![]() - Pejter - 17-02-2008 13:59 Kiedy i gdzie będzie można zobaczyć retransmisję wczorajszego spotkania? Chodzi głównie o Polsat Sport, ewentualnie FTA na Astrze. Jeśli nigdzie nie będzie to poprosiłbym o torrenta. Muszę jeszcze raz zobaczyć ten mecz 8) - Ciampel - 17-02-2008 14:08 Coś na PS/PS Extra zapewne będzie. Z kolei torrent tutaj. Dzięki - bela - 17-02-2008 14:18 Sprawdzilem przed chwila na strocne PS i meczu z Arsenalem nie bedzie . - kapszti - 17-02-2008 14:27 ja tam kablówki nie mam, wcześniej prosiłem rodziców żeby zamówili C+ ale teraz oglądam mecze na SopCascie, tak jak wczorajszy. - Danny93 - 17-02-2008 16:01 Ciampel a ile kosztuje multipakiet C+ i nSport razem wzięte bo ja mam tylko Cyfrę+ i namawiam rodziców by oddać Cyfrę i płacić tylko te 39zł za samo canal+ a do tego kupić telewizję N. |