![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - kris9 - 23-05-2009 21:40 Witam, Mam na imię Krzysiek. Pseudonim: Kris Rocznik: 1979 Miasto: Warszawa Moja Mama: fanka MU Moja Narzeczona: fanka MU Mój Brat: fan MU I Wielu Kumpli - fanów MU, a w szczególności Mazzi, którego serdecznie pozdrawiam i gorąco zachęcam do stworzenia profilu :twisted: <hahaha> Jestem fanem United od 4 Marca 1997 roku. Najzagorzalsi fani Czerwonych Diabłów z pewnością skojarzą tą datę i wiedzą dobrze, że wiąże się ona z fenomenalnym zwycięstwem Manchester United z Porto na Old Trafford 4-0 w 1/4 fianłu Champions League! Ulubieni piłkarze: Giggs, Scholes, Rooney. Rodzinne Strony (Wychowanie): Żychlin Ukochane Miejsce (Studia): Toruń (UMK) Obecnie: praca, praca, praca - wniebowzięty formą Red Devils, 18 tytułem w Anglii i z optymizmem oczekujący na finał z FC Barcelona oraz 4 tytuł w Europie (mam nadzieję radować się jak w zeszłym roku po zdobyciu obu trofeów). Najbardziej ekscytujący moment w historii kibicowania: Zwycięstwo z Bayernem w finale LM 1999. Hobby: Piłka Nożna rzecz jasna, Muzyka, Podróże, Fotografia. ...trochę się rozpisałem. Pozdrawiam Wszystkich Fanów Manchester United!!! Glory! Glory! Man United!!! Re: Przedstaw się! - Foster - 23-05-2009 21:43 Witam serdecznie i zachęcam do regularnego pisania ![]() Re: Przedstaw się! - Kisia92 - 23-05-2009 21:46 Każdy fan Scholesa więcej, mnie bardzo cieszy ![]() Re: Przedstaw się! - pfixy - 24-05-2009 13:10 Imie: Baśka Pseudonim: pfixy Wiek: 19 lat Miasto: Wrocław Ulubiony piłkarz: Best, Giggs Kibicuje UNITED od 1999r ![]() Re: Przedstaw się! - Lukas - 24-05-2009 13:27 Witamy kolejną przedstawicielkę płci pięknej na redcafe ![]() Re: Przedstaw się! - rooney77 - 24-05-2009 18:43 Imię: Kamil Pseudonim: rooney Wiek: 15 lat Miasto: Warszawa Ulubiony piłkarz: Rooney, Cantona, Vidić Kibicuje United od: 2002 roku Re: Przedstaw się! - freddy - 25-05-2009 20:07 Witam wszystkich nowych :twisted: Re: Przedstaw się! - Burżuj - 29-05-2009 13:12 Imię: Burżuj Pseudonim: Burżuj Wiek: Bur... to znaczy 15 lat. Miasto: niewielkie Ulubiony piłkarz: jeno za Cristiano nie przepadam,ale tak to Diabełki cenię sobie bardzo wszystkie, jako zespół. Może nieco "bardziej" jestem "za" Rooneyem, Giggsem, Scholesem i Nevillem. Kibicuje United od: 29.05.2009 od godziny 14:03. Nie no kurde.. skąd mam wiedzieć od kiedy? Co ja kalendarzyk prowadzę ? Re: Przedstaw się! - szefo1526 - 30-05-2009 07:49 imię:Krzysiek pseudonim:Szefo ulubiony piłkarz MU: Ronaldo, Park, Rooney, Tevez, Anderson miejscowość: Przedmoście klub: Sparta Przedmoście ;] (Klasa Terenowa Juniorów Grupa I - Legnica) Kibic MU od 2004 roku do końca życia ;] Re: Przedstaw się! - kolanex - 30-05-2009 08:22 imię: Adrian pseudonim: suut ulubiony piłkarz MU: Vidic,Ferdinand,Evra,Rooney,Carrick,Tevez,Ronaldo miejscowość: Chełm klub: RKS Chełmianka Re: Przedstaw się! - dege3 - 30-05-2009 16:18 imię: Mateusz pseudonim: Kowal ulubiony piłkarz MU: Ronaldo, Giggs miejscowość: Iława ( obecnie ) klub: ŁKS ŁÓDŹ ![]() Re: Przedstaw się! - truered - 03-06-2009 20:45 kolanex napisał(a):pseudonim: suutJuż Cię lubię, stary! Re: Przedstaw się! - zyga18 - 08-06-2009 18:12 Imie: Kamil pseudonim: Zyga ulubiony piłkarz: Rooney, Giggs Miejscowosc: Włodawa Re: Przedstaw się! - 14sekund - 24-06-2009 18:29 Hej! Nazywam się Łukasz i pochodzę oraz mieszkam obecnie w Bełchatowie. Od dziecka kibicuję United. Mam 19 lat, rocznik 1990. Moimi ulubionym piłkarzem zawsze był i będzie David Beckham. Za najlepszego piłkarza na świecie obecnie uważam Cristiano Ronaldo. Resztę pozwoliłem sobie skopiować z mojego konta na facebook-u. Ulubione zajęcia: zawsze próbuję robić to co lubię najbardziej; -) Zainteresowania: grafika reklamowa, sport, szeroko pojęta kultura oraz cała reszta po trochu Ulubiona muzyka: trance, progressive Ulubione filmy: What Happens in Vegas, filmy Woody'ego Allena Ulubione cytaty: Life's Simple - You Make Choices And Don't Look Back http://www.facebook.com/14sekund Re: Przedstaw się! - Gonzo - 15-07-2009 15:59 Witam, na imię mam Bartek i przez 19 lat zdążyłem je mocno polubić ![]() ![]() |