![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - Burżuj - 06-06-2009 18:49 No właśnie ku..wa genialne.. Dlatego ubolewałem, że Umbro już nie robi strojów United. Wystarczy, że wspomnę z tego sezonu stroje WBA, Sunderlandu, WHU, Hull czy Rovers.. Dobre też IMO ma LQS - Stoke, City, lub na następny sezon Everton (widzieliście ? miazga!). Nie mówię, że Nike robi do dupy czy coś, ale w mojej opinii za dużo kombinowania. Przez ostatnie lata podobały mi się 2-3 trykoty od nich. O wiele lepsze kitsy zrobili Fulham .. Kurcze, zmienić tam tylko herb na United i cud, miód, orzeszki. Re: Koszulki - truered - 06-06-2009 23:22 Mi się tam bardziej podobaja nasze Nike'owskie. Koszulki Fulham to tradycyjna seria Nike'a w tym sezonie, oprawiony kołnierzyk, z tyłu na karku jakiś napis i może jakies linie po bokach. I wsio. Le Coq Sportif są tak staromodne, że aż śmieszne. Jakoś przywykłem do tego, że z tym znaczkiem od razu kojarzy mi się Diego. ![]() ![]() Re: Koszulki - Burżuj - 07-06-2009 08:51 truered napisał(a):Le Coq Sportif są tak staromodne, że aż śmieszne.Chyba mówisz tylko o modelu dla EFC na następny seezon (który i tak mi się bardzo podoba) ? truered napisał(a):Nike ma nad Umbro sporą przewagę jeśli chodzi o materiał i te wszystkie systemy, co wchłaniają pot z pleców, przerabiają go na napój izotoniczny i posyłają górą do otworu gębowego.Kwestia marketingu. Btw jak piłkarze potrafili grać w takim chujowym materiale jak z sezonu 2002-03 to mogliby grać i w worku kartofli. truered napisał(a):Ponadto, marzy mi się, żeby w końcu wrócił kołnierzyk do naszych strojów. Popieram, aczkolwiek najwyraźniej mamy odmienne gusta. Re: Koszulki - panopticum - 07-06-2009 09:50 Ta biała jest fantastyczna, jeśli tak by wyglądały koszulki to kupuję ![]() Re: Koszulki - truered - 08-06-2009 16:03 Tak wyglądają koszulki Anglików na mundial bodajże. Też chcę sobie taką kupić, ale na AliG jeszcze nie ma,a nie bede sciagal z Anglii za kilkaset złotych. Re: Koszulki - Lasq - 15-06-2009 00:33 Chodzi Ci ogólnie o niebieską z AIG czy konkretnie tą z filmiku? Jeśli ogólnie to chociażby tu: <a class="postlink" href="http://www.iss-sport.pl/shop,show,3456">http://www.iss-sport.pl/shop,show,3456</a> I podejrzewam, że w wielu innych miejscach też. Jeśli konkretnie o tamtą to nie chce mi się szukać teraz ![]() Re: Koszulki - szczurekwielki - 17-06-2009 22:23 nie wiecie gdzie mozna kupic stare koszulki??? Takie z lat 90 a dokladnie 92 roku Re: Koszulki - dende - 17-06-2009 22:42 szczurekwielki napisał(a):nie wiecie gdzie mozna kupic stare koszulki??? Takie z lat 90 a dokladnie 92 roku szukaj na allegro ![]() Re: Koszulki - rooney77 - 20-06-2009 21:08 Tak mają chyba wyglądać koszulki: ![]() Re: Koszulki - panopticum - 20-06-2009 21:09 Ech, czemu? ![]() Re: Koszulki - Kisia92 - 20-06-2009 21:54 tragiczna jest ta koszulka, to V jest takie idiotyczne, że nie wiem jak to skomentować. wygląda jak dres spod bloku Re: Koszulki - Szymcio - 20-06-2009 21:56 Ten czarny znaczek wygląda wybitnie niesmacznie :? Zresztą, w ogóle mi się ta koszulka nie podoba. Jest taka... mało diabelska. Ta czerwień powinna być bardziej intensywna, taka mocna, a nie jakieś bordo. Re: Koszulki - maju - 21-06-2009 09:33 To wolałbyś aby ta czerwień pod pewnym kątem padania światła wyglądała, jak różowy, jak to w ostatnich modelach bywało? Daj spokój :/ Ta koszulka imo jest lepsza od poprzedniej. Ma czarne elementy, których mi brakowało od sezonu 03/04. W końcu jeśli jesteśmy Diabłami to czarny jest kolorem nieodzownym, a pomysł z V też jest fajny. Koszulka zajebista. Re: Koszulki - Intel - 21-06-2009 10:03 Koszulka całkiem dobra, tylko ten czarny mogli umieścić w innym miejscu. Na przykład zrobić czarne końcówki rękawów i kołnierzyk. Ten V to trochę kiepski pomysł. Jak dla mnie - psuje efekt. Re: Koszulki - Szymcio - 21-06-2009 13:25 maju napisał(a):To wolałbyś aby ta czerwień pod pewnym kątem padania światła wyglądała, jak różowy, jak to w ostatnich modelach bywało? Daj spokój Nasze koszulki z ostatnich lat wyglądają "pod różnym kątem padania światła" jak różowe? Proponuję udać się do okulisty. Właśnie ta czerwień jest taka fajna, mocna, ognista, a nie jakieś przyciemnianie. maju napisał(a):W końcu jeśli jesteśmy Diabłami to czarny jest kolorem nieodzownym A jak nie ma czarnych elementów, to nie jesteśmy wystarczająco diabelscy, tak? ![]() Intel napisał(a):Na przykład zrobić czarne końcówki rękawów i kołnierzyk Dokładnie. Wyglądałoby to o wiele lepiej. Zresztą, ja liczę że w przyszłym roku będziemy znowu oglądać całe stroje czarne, tak jak w sezonie 2007/2008, ale wiem, że to nadzieja raczej złudna. |