Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 23-06-2011 08:37

Jakiego średniaka? To, że gość nie jest ograny na arenie międzynarodowej nie znaczy, że jest średniakiem i będzie jedynie nędznym uzupełnieniem naszego składu. Chętnych na Younga nie brakowało dlatego IMO utargowanie ceny 16 mln to dobry ruch z naszej strony. Gdybyśmy dali 10, Chelsea/Liverpool... daliby te 16 i do widzenia. A tak pewnie te 16 mln to była ta granica, której żaden klub nie chciał przekraczać i wówczas pozostała tylko kwestia tego gdzie chce grać Ashley (no i pewnie tygodniówka) no i wybrał United :*

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 23-06-2011 08:40

Tak, postawilibyśmy ultimatum, a LFC daliby te 15 czy 16 mln funtów i tyle byśmy widzieli Young'a na Old Trafford.

Mnie też się nie podobają dzisiejsze ceny za piłkarzy, ale takie są czasy. Musimy to zaakceptować i w tym uczestniczyć jeśli chcemy się liczyć w walce o największe trofea.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 23-06-2011 08:54

EsDe powinien odpowiadać w United za negocjacje.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - EsDe - 23-06-2011 09:14

:plask:

Wyraziłem swoje zdanie na ten temat, nie potrzebne pseudo-śmieszne wstawki.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - ZasadKG - 23-06-2011 09:42

A chłopaki wyrazili zdanie na temat twojego zdania, więc o co te nerwy Smile

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - EsDe - 23-06-2011 09:53

Akurat chodziło mi o Panopticuma Wink.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 23-06-2011 10:07

A może byśmy tak najpierw zaczekali na oficjalną informację o cenie piłkarza?

A tak BTW mam takie złe przeczucie, że nie kupimy nikogo na środek pola. Jones będzie grał cofniętego pomocnika jak w Blackburn czasem, a Ashley na zmianę - skrzydło i środek pola (też tak od biedy grywał w AV). Chociaż mam nadzieję, że moje czarnowidztwo nie ziści się.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 23-06-2011 10:53

Oj, bo bierzesz z dupy jakąś cenę wymyślasz. 10 milionów za Anglika o uznanej renomie. Tyle co za Smallinga, a mniej niż za Jonesa. Dosyć nieprawdopodobnej.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - kojot - 23-06-2011 12:07

Cytat:"Widzę, że Ashley Young przeszedł testy medyczne. Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, to będzie dla nas wielkie wzmocnienie" - napisał Michael Owen na Twitterze.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - allfanmu - 23-06-2011 14:08

Kilka minut temu transfer Younga oficjalnie potwierdzony przez United.

Cieszę się bardzo, bo to jeden z najlepszych skrzydłowych w Premier League. Witaj w Manchesterze Ashley.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - sadzio - 23-06-2011 14:12

<a class="postlink" href="http://tinyurl.com/633bdvu">http://tinyurl.com/633bdvu</a>

o 19.30 wywiad z Youngiem, na stronie United Wink
Długo na to czekałem ale warto, witaj Ashley !

ciekawe czy Owen odda "7" ;p

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 23-06-2011 14:14

TAK JEST!

Mody, dawać tu temat z Ashleyem! :twisted:

Bo rozumiem, że od paru lat jest u każdego w notatniku i czeka na wklejenie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 23-06-2011 14:20

Po chuj dajesz mały tekst? To jest tajne, fajne, czy jakie?
Może teraz wszystko będziemy pisać takim skurwiałym rozmiarem, skoro to fajne?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 23-06-2011 14:22

Nie ma sprawy, ale koniec OT : *

Ehh, emotek nie umiem zmniejszać...

E:
I tak wiem, że to Adam zrobił mi przerwę w emotce, żeby było śmiesznie. Ja nie wiem, żeby tacy niedojrzali ludzie byli modami :mrgreen:
E2:
Cholera, nie podejrzewałem Cię o tak wyszukany dowcip :/

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - kojot - 23-06-2011 16:50

A te buty to kogo w końcu były ?