Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 16-05-2013 11:53

Lasq napisał(a):Zauważyłem, ze Undermain to taki Jaroldz w wersji Realowej
Ufff... Dobrze, że nikt go nie przyrównał do mnie z początku mojego pisania na forum.
Z drugiej strony mam groźnego konkurenta jeżeli chodzi o Oscary w najbardziej kontrowersyjnym i najbardziej wkurzającym typie... I co tu robić?
Dobrze, że na forum jest Krzysiu Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Ruuuuuuuuuud - 16-05-2013 12:16

Typowy Jaroldz Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 16-05-2013 17:14

Hubson nie masz już żadnych szans na jakakolwiek statuetkę Wink

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 16-05-2013 21:46

Hubson napisał(a):Dobrze, że na forum jest Krzysiu Big Grin
Pierdol się.

Zwiększyłem swe szanse? :>

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Hubson - 16-05-2013 21:56

Krix napisał(a):Zwiększyłem swe szanse? :>
Nie ale nie poddawaj się.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 16-05-2013 22:39

Jeszcze Wam się nie znudziło? Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 16-05-2013 23:34

Adis napisał(a):Jeszcze Wam się nie znudziło? Big Grin

Pracuję cały rok na nagrodę ^^

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 17-05-2013 15:59

Krix napisał(a):Krzysiu Big Grin

Od dzisiaj będziesz dla mnie zawsze Krzysiem Big Grin. ^^

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 17-05-2013 19:08

Raczej, że Big dla ciebie.

E: Wiem, zbieram sobie, mimo że chciałbym oglądać w następnym sezonie mecze na C+ Tongue

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 17-05-2013 23:51

Krix napisał(a):Raczej, że Big dla ciebie.

http://www.youtube.com/watch?v=7fb2tmxPXAs

[oddzielony] Wayne Rooney - Under - 05-07-2013 11:37

Cytat: Z czymś się nie zgadzasz?? Masz do tego prawo.
Pamiętaj jednak, że tak jak Ty jestem człowiekiem i traktuj mnie tak jak sam chcesz, żebym Cię traktował.

Nie wymaga komentarza w sumie.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - sebos_krk - 05-07-2013 11:42

Under, co ma komentowanie sygnaturki/podpisu Hubsona do tematu z Rooneyem?
Przeniosłem to tutaj.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Under - 05-07-2013 15:04

Tyle co wypowiedź Hubsona, pasowało do kontekstu.

[oddzielony] Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Ruuuuuuuuuud - 08-08-2013 17:17

michal85 napisał(a):I jeszcze jedno - były tutaj zawsze osoby, które miały odmienne zdanie do mojego. Potrafiliśmy jednak w zdecydowanej większości przypadki prowadzić dyskusje na poziomie. Mam wrażenie, że nowa fala użytkowników próbuje tutaj wprowadzić nowe "zasady". Szkoda forum na dyskusje rodem z onetu.

Ja mam inne wrażenie, takie samo jak Pcheła, przedstawił Ci je nie tak dawno na shoucie.

Giggsa widzę w pomocy, ale tylko jeśli gramy tam trójką zawodników.Przy grze na dwóch napastników nie widzę go w parze z Carrickiem. Jones to jest w ogóle porażka w środku pola. Tu nie chodzi o to, że my nie mamy kim grac w środku, tylko, że nie mamy tam jakości.

RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Pchela - 08-08-2013 17:27

(08-08-2013 16:41)michal85 napisał(a):  Jones już grywał z Carrickiem i wyglądał fajnie jako box to box. Jego wbiegnięcia w pole karne potrafił zrobić trochę zamieszania. Do rotacji, jako ten piąty CM nie jest najgorszy.

Cytat:Nie zagra do przodu, nie zrobi niczego pożytecznego w przodzie, uderzenia z dystansu nie ma, to jest typowe przetnij-podaj. Zero kreatywności, przebiegnięcia z piłką kilku metrów na sprincie [czyli zdobycie terenu], bycia pod grą, o zmienieniu strony nie wspominam, w dodatku jest surowy technicznie.
To prawie samo co Fellaini Wink
Musisz trollować. Po prostu - musisz. Nie jest to możliwe, aby pisać takie głupoty, no po prostu na to nie ma skali. Odkryj się, błagam, powiedz że twoja twórczość jest trollingiem. Jeżeli to nie jest trolling, to nie masz bladego pojęcia o piłce nożnej, albo nie widziałeś ich w akcji. Nie wiem, po prostu nie ma ratunku na takie coś. Coś niemożliwego, przepraszam [wszystkich, Ciebie też], że to napisałem - musiałem. Nigdy w życiu nie wejdę z Tobą w żadną dyskusje dotyczącą piłki nożnej.

Osobiście ogólnie nic do Ciebie nie mam.

@Ruuuuuuuuuud - widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie. Tym bardziej jest mi przykro, że nikt wcześniej tego nie napisał. Ale dziękuję za słowa poparcia.