Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 16-12-2013 15:56

Tomassen napisał(a):Zrobiłem co najmniej kilka zakupów kartą (pewnie na jakieś 150 zł), a stan konta się nie zmienił.
O! Przepisuję się do mBanku!

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Lukas - 16-12-2013 22:38

(16-12-2013 11:56)Tomassen napisał(a):  Kochaaaaani, polecicie mi jakiś bank? mBank mnie wkurwia już od pewnego czasu, ma problemy z księgowaniem. Zrobiłem co najmniej kilka zakupów kartą (pewnie na jakieś 150 zł), a stan konta się nie zmienił.

A nie płaciłeś przypadkiem zbliżeniowo? (paypassem)
Takie transakcje są księgowane z opóźnieniem.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 17-12-2013 00:05

A owszem, to chyba że tak.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Ruuuuuuuuuud - 27-12-2013 11:12

Przydałoby się przyklejać forumowe oskary w jakimś widocznym miejscu (czy jakiś kolorowy, migający napis na głównej Big Grin ). Bo w ten sposób nagrody będą rozdawane na podstawie pięciu głosów, zresztą częśc użytkowników nawet nie wie o nich, bo Intel napisał w życzeniach i już temat zniknął z głównej Tongue

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 27-12-2013 13:20

(27-12-2013 11:12)Ruuuuuuuuuud napisał(a):  Przydałoby się przyklejać forumowe oskary w jakimś widocznym miejscu (czy jakiś kolorowy, migający napis na głównej Big Grin ). Bo w ten sposób nagrody będą rozdawane na podstawie pięciu głosów, zresztą częśc użytkowników nawet nie wie o nich, bo Intel napisał w życzeniach i już temat zniknął z głównej Tongue

+1

Ale podejrzewam, ze moze to zrobić tylko Radek wiec na 5 głosach się skończy Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - allfanmu - 27-12-2013 13:31

Cytat:...wiec na 5 głosach się skończy

Sześciu! Big Grin

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Intel - 27-12-2013 15:27

RedLucas napisał(a):Ale podejrzewam, ze moze to zrobić tylko Radek wiec na 5 głosach się skończy Big Grin

Też tak mi się wydawało (nie ma u nas funkcji obecnej na poprzednim skrypcie - tematy globalne), ale na szczęście przypomniało mi się, że można robić ogłoszenia. Smile No to zrobiłem, teraz FO widać z każdego działu, więcej niestety zrobić nie można (poza podbijaniem tematu tak, by widniał na głównej).

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 28-12-2013 15:00

Krixu, co Ty masz z tym Underem? xD

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 28-12-2013 15:25

Co co?

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 28-12-2013 17:34

Też bym chciał go poznać Tongue

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 28-12-2013 20:43

Polubiłeś się z nim? ^^

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 28-12-2013 22:25

Nie znam chłopa, ale jest to gość, który ma swoje zdanie (często, a może nawet zazwyczaj mocno odmienne od mojego) i go broni. A że ma w dupie poprawność polityczną, obowiązujące ramy wyznawanych opinii i ból dupy ogółu - to tym większy plus dla niego.

Z tego powodu też szanowałem Jaroldza - o ile, też nieczęsto się z nim zgadzałem, a w sprawach pozapiłkarskich mogę napisać tylko [...], o tyle pozytywna była właśnie jego odmienność w wyznawanych poglądach na United.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - michal85 - 29-12-2013 10:56

Zaskakujesz coraz bardziej.

Cytat:Nie znam chłopa, ale jest to gość, który ma swoje zdanie (często, a może nawet zazwyczaj mocno odmienne od mojego) i go broni. A że ma w dupie poprawność polityczną, obowiązujące ramy wyznawanych opinii i ból dupy ogółu - to tym większy plus dla niego.
To, że ktoś ma swoje zdanie i nie idzie za tłumem jest jak najbardziej ok. Tyle tylko, że wydawało mi się(być może się myliłem), że redcafe/redlog zbudowały wokół siebie społeczność, która w odróżnieniu od reszty, potrafi dyskutować na poziomie. A ten człowiek proponował zupełnie co innego - chamstwo. Jeśli to jest coś, co Ci imponuje Krixie to nie mam pytań.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 29-12-2013 11:54

Na szczęście nie jestem już w Redlogu (w przeciwieństwie do mojego szanownego rozmówcy), więc czuję się zwolniony z wyższych sfer i mogę się bez bulu bratać z "chamstwem" Smile To raz.

Dwa, że nie oczekiwałem pytań, więc dobrze się składa, że nie masz.

Trzy - napisałeś, że brakowałoby ci osoby, która notorycznie pisała, że ktoś "pierdoli", "pracuje (...) chyba jako sprzątacz", "jest za głupi", zwraca się per "debil", "oszołom", "kretyn", prawi starszym nauki, jak z racji wieku winni się zachowywać, mając przez ten czas w podpisie "piękne" słowa o tolerancji i prawach człowieka.

Cztery: jak zwykle wkurzają mnie te oskary jako festiwal wzajemnego robienia sobie dobrze, dowartościowywania się i świętego oburzenia, że ktoś liże dupę komuś innemu niż wypada (patrz casus mój i Undera, patrz także mój punkt trzeci) albo komuś właśnie nie (patrz bodaj dwa lata temu, gdy napisałem, że wkurza mnie pewna pani). I jak zwykle napisałem swoje typy, żeby uznany i lubiany przez większość temat (a teraz jako jedna z opcji nieco ratujących RC) żył. I jak zwykle potem mam niesmak.

RE: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 29-12-2013 12:19

Jbc z mojej strony koniec, dowiedziałem się, co Cie uwiodło w Underze i mi styka. Takie masz po prostu do tego podejście i tyle Wink Dla mnie był burakiem, który szczekał, co mu ślina na język przyniosła i był człowiekiem niezdolnym do dyskusji, gdyż odrzucał wszystkie argumenty, jakie mu się dawało, jednocześnie będąc ślepo zapatrzonym w swoje zdanie.

// Spoko Smile K.