Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. (/showthread.php?tid=114) |
Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Oskar - 30-05-2008 16:58 Może założyć temat o zagadkach dotyczących piłki nożnej. Bo jest temat "pytania", ale tam piszą ci którzy chcą poznać odpowiedź, której nie znają, a tematu z zagadkami czy coś w tym stylu nie znalazłem. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 30-05-2008 18:10 Oskar napisał(a):Może założyć temat o zagadkach dotyczących piłki nożnej. Bo jest temat "pytania", ale tam piszą ci którzy chcą poznać odpowiedź, której nie znają, a tematu z zagadkami czy coś w tym stylu nie znalazłem.Zakładaj więc ;-), ale widziałem coś takiego jak "Pytania i odpowiedzi" ale nie było to piłkarskie ;-) Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - maju - 31-05-2008 09:21 hmm moze cos o kibicach druzyn przeciwnych (niekonieczne angielskich) w naszym otoczeniu i ogolnie o kibacach druzyn przeciwnych? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 31-05-2008 10:07 maju1309 napisał(a):hmm moze cos o kibicach druzyn przeciwnych (niekonieczne angielskich) w naszym otoczeniu i ogolnie o kibacach druzyn przeciwnych?Możesz spróbować ;-), jak nie wypali to się wywali ;-), ogólnie to nie bójcie się zakładać tematów, które sprawdziły się już na innych forach. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - sebos_krk - 31-05-2008 10:10 W którym miejscu założyć temat dot przygotowań do nowego sezonu? Ew jeśli będą mecze towarzyskie to gdzieś trzeba zakładać odpowiednie tematy. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 31-05-2008 10:16 sebos_krk napisał(a):W którym miejscu założyć temat dot przygotowań do nowego sezonu? Ew jeśli będą mecze towarzyskie to gdzieś trzeba zakładać odpowiednie tematy.W Premiership ewentualnie w We are United, nie ma problemu, jak coś to się przeniesie tematy w odpowiednie miejsce;-). Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mlody_unw - 03-06-2008 09:18 Proponuję założyć temat ogólny o grach komputerowych. Poradnik w co warto zagrać, a czego lepiej nie ruszać. pozdro Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Figlarz - 29-06-2008 13:40 Wychodzę z prośbą o założenie tematów "Co Cię w życiu wkurwia?" oraz "Co Cię w życiu napawa optymizmem?" w HP, albo OT. Co wy na to? Brakuje mi tutaj tego trochę ;P Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Anirin - 29-06-2008 13:47 Mi się wydaję, że jeśli jesteś wkurwiony lub coś cię w życiu napawa optymizmem, to możesz się tym podzielić w tym temacie: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/hyde-park/kolko-wzajemnej-adoracji-t58.html">hyde-park/kolko-wzajemnej-adoracji-t58.html</a><!-- l --> Bo niedługo powstaną tematy pt. Kto lubi sernik? Wpisywać się! Po prostu nie ma sensu się tak rozdrabniać. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Tomassen - 29-06-2008 14:19 Anirin napisał(a):Kto lubi sernik? Wpisywać się! Ja lubię Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Kisia92 - 29-06-2008 14:27 Anirin napisał(a):Kto lubi sernik?Z rodzynkami czy bez nich ? Bo to bardzo ważna kwestia <niesforny> Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Lukas - 29-06-2008 14:35 Jeszcze czy na zimno czy ciepło :?: //no i czy z galaretką Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Tomek91 - 30-06-2008 19:01 z sernikiem mam akurat do czynienia w tej chwili i powiem, że jest super A co do propozycji jakichś tematów, to może coś co było na moim starym forum, czyli zabawa, że ktoś podaje wyraz związany z piłką i trzeba ułożyć do niego wyraz, który zaczyna się na literę, która kończy poprzedni (np. Howard Webb---> Barcelona---->Aston Villa itd.)? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 30-06-2008 19:03 Tomek91 napisał(a):z sernikiem mam akurat do czynienia w tej chwili i powiem, że jest superNie przesadzajmy z zabawami bo to forum do dyskusji a nie plac zabaw. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Mata - 02-10-2008 12:24 A jakby na koniec każdego miesiąca robić głosowanie na najlepszy mecz w wykonaniu United ?:> Temacik w WEU , potem na koniec sezonu z 9-10 meczy wybranych tą drogą wybrać ten jeden: najlepszy mecz w wykonaniu Manchesteru. Co o tym myślicie?;> Oczywiście ankieta byłaby tylko dodatkiem bo liczyłyby się głosy tylko z uzasadnieniem . |