![]() |
Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=122) |
Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Lucas - 13-04-2008 18:35 Nie powiem, udana relacja. IMO jeden minus, za długo czasami trzeba czekać na pokazanie się komentarza lub tekstu z relacji. ![]() Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - radzio - 13-04-2008 18:36 Lucas napisał(a):Nie powiem, udana relacja. IMO jeden minus, za długo czasami trzeba czekać na pokazanie się komentarza lub tekstu z relacji.Spokojnie, musimy wyczuć system i będzie dobrze :] Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Rudii - 29-05-2008 20:57 Hmmm ja mam propozycje. Jest redcafe.pl, jest redlog.pl ....A co Wy na to żeby wspólnymi siłami stworzyć redpage.pl ....Myślę, że to ciekawa propozycja. Trzeba tylko trochę poważniej o tym porozmawiać. Narazie tylko rzucam taką propozycję. Myślę, że jest ciekawa i realna co Wy na to ? Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Oskar - 29-05-2008 20:59 Rudii napisał(a):Hmmm ja mam propozycje. Jest redcafe.pl, jest redlog.pl ....A co Wy na to żeby wspólnymi siłami stworzyć redpage.pl ....Myślę, że to ciekawa propozycja. Trzeba tylko trochę poważniej o tym porozmawiać. Narazie tylko rzucam taką propozycję. Myślę, że jest ciekawa i realna co Wy na to ? Wydaję mi się, że raczej to nierealne, gdyż partnerem redcafe jest mufc.pl, serwis informacyjny, jeden z lepszych w Polsce. Ale to tylko moje zdanie ![]() Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - radzio - 29-05-2008 21:02 Rudii napisał(a):Hmmm ja mam propozycje. Jest redcafe.pl, jest redlog.pl ....A co Wy na to żeby wspólnymi siłami stworzyć redpage.pl ....Myślę, że to ciekawa propozycja. Trzeba tylko trochę poważniej o tym porozmawiać. Narazie tylko rzucam taką propozycję. Myślę, że jest ciekawa i realna co Wy na to ? 1) http://redpage.pl/ - już zajęte ;-) 2) Nie ma miejsca na nowy serwis o United 3) Spokojnie Redlog współpracuje z MUFC/ManuSite/ManUtd.pl więc po co zakładać stronę skoro już są? A i RedCafe współpracuje z MUFC i za niedługo ze serwisem Hirka Wrony ;-) 4) Teraz Hirek Wrona będzie tworzyć porządny serwis o United, więc po co w takiej sytuacji zakładać własny ;-)? Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Lukas - 29-05-2008 22:47 Mi też się wydaje, że ten pomysł raczej nie wypali. Wszystkie główne powody podał już radzio... Mamy redloga, co juz jest takim ewenemetem, a serwisów o MU jest dość sporo i robić kolejny to niezbyt dobry pomysl... Lepiej się integrować/współpracować z innymi niż tworzyć konkurencję (jak to niektórzy mogą widzieć). A tak jeśl możliwość integracji kibiców tych wszystkich stron;-) Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - mally - 21-06-2008 01:21 A gdzie artykuły Kuli? Nie będzie już? Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - radzio - 25-02-2009 14:53 Moi drodzy, jak możecie to poświęćcie parę minutek swojego wolnego czasu i zerknijcie do Blog 2008 roku - głosuj na Redlog.pl!. Każdy głos jest na wagę złota! Z góry dziękuję! Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Luki - 25-02-2009 15:51 radzio napisał(a):Każdy głos jest na wagę złota! Z góry dziękuję! i na wagę wódki. Jak Redlog wygra to wszyscy mają redlogową wódkę darmo <niesforny> Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Kisia92 - 25-02-2009 15:58 a ja już zagłosowałam to nie dostane tego rarytasu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Luki - 25-02-2009 16:09 Kisia92 napisał(a):a ja już zagłosowałam to nie dostane tego rarytasu? Nie bój nic, wszyscy dostaną, Ty też ![]() /koniec offtopa bo mnie jeszcze zbanują i wódki nie dostanę :? Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Kisia92 - 25-02-2009 16:11 a jak oddałam kilka głosów do dostane zwielokrotniona ilość butelek?;d;d;d;d;d;d;d Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Luki - 25-02-2009 16:21 Kisia92 napisał(a):a jak oddałam kilka głosów do dostane zwielokrotniona ilość butelek?;d;d;d;d;d;d;d hm, no nie wiem czy uda się skołować tyle wódki, najwyżej powysyła się "Krzepkie Radki" ![]() Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Kisia92 - 25-02-2009 16:23 to ja wole krzepkie radki!!! Re: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - R.A.B. - 25-02-2009 23:26 Ja dałem 3 głosy na Redlog i po jednym głosie dla 3 redaktorów.Mam 3 konta mailowe więc wałek mogłem zrobić.Mam nadzieję że za małe oszustwo mnie nie zlinczujecie |