Redcafe.pl - Manchester United Forum
Juan Mata - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Juan Mata (/showthread.php?tid=1577)

Strony: 1 2

RE: Juan Mata - Silvan - 25-01-2014 18:47

Jeszcze trochę czasu minie zanim oswoję się z tym, że United wyciągnęło takiego kozaka! i to w styczniu!! i to z Chelsea!!! Pozyskanie Maty wydawało się możliwe tylko w Fifach albo jakiś FMach, a tu taka bomba. Do końca sądziłem, że coś może pójść nie tak i w ostatniej chwili przejmie go jakieś PSG i właściwie dopiero po konferencji Mou uwierzyłem, że to się dzieje naprawdę. Środek pola to nadal dramat, jeszcze wobec kontuzji Carricka, ale jak wrócą kontuzjowani to atak będzie wyglądał kapitalnie! Zresztą Moyes sprawia wrażenie, że ofensywa transferowa trwa!

Bonus: Reakcja kibica Chelsea na wieść o sprzedaniu Maty do United Tongue

RE: Juan Mata - Silvan - 27-01-2014 13:28

Parę dni temu słyszałem, że Mata to także blogger, ale sądziłem że pisze po hiszpańsku. Tutaj jednak link do jego pierwszego wpisu w języku Szekspira po dołączeniu do United. Ja osobiście jestem pod wrażeniem tego w jaki sposób facet wypowiada się tak podczas wywiadów, jak i w przestrzeni internetowej. Sprawia wrażenie bardzo sympatycznego i inteligentnego faceta.

http://blogs.grada360.com/juanmata/en/2014/01/27/es-el-inicio-de-un-nuevo-camino/

RE: Juan Mata - Kosma - 27-01-2014 14:01

Do Redloga go!

Oh, wait...

RE: Juan Mata - michal85 - 27-01-2014 14:07

Podzielam obawy Lasqa. Jeśli Moyes niczego nie zmieni w swojej koncepcji (szeroko gra i cross za crossem), to Hiszpan niewiele tutaj pomoże. Oczywiście, raz czy dwa w pojedynkę zrobi różnicę, ale nadal jako drużyna będziemy wyglądali po prostu marnie.

RE: Juan Mata - mat.ka - 27-01-2014 14:40

Ok, zaczynam się bać.

[Obrazek: vnf7f6.png]

RE: Juan Mata - allfanmu - 27-01-2014 18:09

(24-01-2014 22:59)Krix napisał(a):  
allfanmu napisał(a):Krisu, a co jak dostanie 8? To by znaczyło, że pożegnaliśmy Andersona na stałe.
Za dużo dobrych wiadomości w jeden dzień Big Grin

(27-01-2014 14:40)mat.ka napisał(a):  [Obrazek: vnf7f6.png]

Nie wiedziałem, że jestem prorokiem. Big Grin

RE: Juan Mata - Cepilek - 27-01-2014 18:11

Hehehe Krix musi ci oddać pałeczke

RE: Juan Mata - mat.ka - 27-01-2014 19:18

Krix i oddawanie pałeczki? Chyba w innej rzeczywistości Big Grin Oby Mata był wypasiony trochę w innym sensie niż nasz serdelek Ando.

RE: Juan Mata - Silvan - 27-05-2015 08:22

Po internetach krąży aktualnie kapitalna kompilacja zagrań, asyst i bramek Juana z minionego już sezonu. Oglądałem z bananem na gębie Smile Magik!

RE: Juan Mata - RedLucas - 27-05-2015 09:37

Ten filmik tylko pokazuje, ile więcej Juan miałby asyst, gdyby miał kumatych napastników przed sobą.

RE: Juan Mata - Silvan - 27-05-2015 14:36

RedLucas napisał(a):Ten filmik tylko pokazuje, ile więcej Juan miałby asyst, gdyby miał kumatych napastników przed sobą.

To niestety prawda... Jeszcze gdyby od początku LvG na niego stawiał, to już w ogóle mógłby dzielić i rządzić w ligowych statystykach.

RE: Juan Mata - Under - 27-05-2015 15:17

Cały sezon z Herrerą, Matą i Roo na swoich miejscach... Może Fabsa by nie dogonił, ale byłoby tego sporo.