![]() |
Kto powinien zostać kapitanem United? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto powinien zostać kapitanem United? (/showthread.php?tid=158) |
Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - radzio - 19-04-2008 16:41 Giggsy napisał(a):Tak, tyle że VDS ma za rok kończyć karierę. Kisia92 napisał(a):Tutaj popieram, kandydatura Johnego mnie zdziwiła, a tym bardziej to że ma więcej głosów od Rooneya, który według mnie jest urodzonym przywódcą choc jest jeszcze młody.Słusznie, te kandydatury są dziwne ;-), ale dzięki temu dyskusja ciekawsza ![]() Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Kisia92 - 19-04-2008 16:46 Taak bardzo ciekawsze;D Sam przyznaj że O'shea z opaska kapitana to byłoby co najmniej dziwne i dość niesprawiedliwe. John jest zapchajdziurą, po ostatnim występie w parze z Brownem moja opinia o nim się jeszcze bardziej pogorszyła. On gra zbyt mało, nie jest pewnym piłkarzem, a co tu mówić o motywowaniu innych do gry. Po prostu śmieszne;] Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - radzio - 19-04-2008 16:54 Kisia92 napisał(a):Taak bardzo ciekawsze;D Sam przyznaj że O'shea z opaska kapitana to byłoby co najmniej dziwne i dość niesprawiedliwe. Wiesz mnie tam dziwi wynik sondy, 1 głos dla Rooneya a dwa dla Oszeja ![]() ![]() Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Giggsy - 19-04-2008 17:32 Bo ja specjalnie na Oszeja dałem ![]() Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - sadzio - 06-05-2008 21:03 jak dla mnie Rio jest absolutnym faworytem na kapitana United, widać że umie krzyknąć na kolegów,motywować,zauważalne to było np. po bramce Ronaldo w meczu z Arsenalem,jak wołała od razu Ronaldo żeby wracał bo remis nam nie wystarcza Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - yarson - 11-05-2008 22:06 dla mnie również Rio jest najlepszym kandydatem, widac od razu że ma zdolności przywódcze. Rio na kapitana ![]() Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - deren - 17-05-2008 23:40 ja postawiłbym na Giggsa bo ma bardzo duże doświadczenie a w polu ma większy wpływ na to co sie dzieje niz na przykład VDS w roli kapitana.Poki gra to on wydaje się najrozsądniejszym wyborem, zaraz za nim Rio. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - sebos_krk - 18-05-2008 08:09 deren napisał(a):ja postawiłbym na Giggsa bo ma bardzo duże doświadczenie a w polu ma większy wpływ na to co sie dzieje niz na przykład VDS w roli kapitana.Poki gra to on wydaje się najrozsądniejszym wyborem, zaraz za nim Rio.Giggs w przyszłym sezonie wcale nie musi grać więcej od Neville'a, więc dziwna byłaby to wymiana. Po co mu na stare lata opaska kapitana. Nie mówiąc o tym, że on raczej nie ma takiej siły przebicia, jaka potrzebna jest u kapitana. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - mucha - 18-05-2008 11:39 deren napisał(a):ja postawiłbym na Giggsa bo ma bardzo duże doświadczenie a w polu ma większy wpływ na to co sie dzieje niz na przykład VDS w roli kapitana.Poki gra to on wydaje się najrozsądniejszym wyborem, zaraz za nim Rio.Po pierwsze Giggs w następnym sezonie będzie rezerwowym, a po drugie nie ma zadatków na dobrego kapitana, bo to raczej spokojny chłopak. Kapitan powinien krzyknąć, ustawić, a w razie potrzeby wykląć, dlatego na takie stanowisko nadają się Neville, Ferdinand i Rooney. Z tym, że Gary też nie będzie miał na 100% miejsca w pierwszym składzie. Rooneya czasem jeszcze zbyt mocno ponoszą emocje i jest za młody. Idealny w takim razie jest Rio, który jest już na tyle doświadczony, że może zostać stałym i kilkuletnim kapitanem. Co do ankiety zagłosowąłem na Johna O'Shea. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Lukas - 20-05-2008 17:01 Giggs nie jest typem przywódcy w zespole- czasami może pogadać sobie z Ronaldo przy wykonywaniu rzutu wolnego i coś mu doradzić i tyle. Możliwe, że w szatni potrafi zmobilizować kolegów ale tego nie wiemy. Na boisku nie wygląda tak jak powinien prawdziwy kapitan powinien. Rio to dla mnie jedyną możliwą opcją. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - jabol - 14-06-2008 10:34 Oskar zgadzam się z tobą w 100%.Wayne powinien zostać kapitanem ale za jakieś 2-3 lata.Takie jest moje zdanie na ten temat. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Leszczu - 14-06-2008 14:43 Obecnie kapitanem powinien zostać Rio Ferdinand. Pokazał że ma charyzmę i już dużo razy w tym sezonie wyprowadzał zespół Man Utd z szatni. Zrobił to również w Moskwie... Dopiero gdyby skonczyl kariere w United można by dać opaske Rooneyowi, bo teraz jest jeszcze za wcześnie. Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Prezydent - 07-07-2008 14:52 <a class="postlink" href="http://redlog.pl/2008/07/07/kapitan-pilnie-poszukiwany/">http://redlog.pl/2008/07/07/kapitan-pilnie-poszukiwany/</a> Zapraszam do lektury ;] Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - Foster - 07-07-2008 18:51 Jeśli Gary nie wróci (choć mam ogromną nadzieję iz w przyszłym sezonie znów będzie wymiatał na prawej obronie ![]() Re: Kto powinien zostać kapitanem United? - CyberMU - 08-07-2008 20:52 A mój głos poszedł na Wazzę. Może i jest młody ale na pewno jakiś autorytet swoja gra wywalczył i wg mnie to on powinien być kapitanem MU. |