Redcafe.pl - Manchester United Forum
Premier League 2014/15 - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2014/2015 (/forumdisplay.php?fid=56)
+---- Wątek: Premier League 2014/15 (/showthread.php?tid=1647)

Strony: 1 2

RE: Premier League 2014/15 - Ruuuuuuuuuud - 26-04-2015 18:43

Under napisał(a):Coste ponad Aguero

Dziwi, szczególnie, że Aguero jest liderem klasyfikacji strzelców.

Under napisał(a):Obecność w tej jedenastce Coutinho, jak i jego nominacji do piłkarza roku całej ligi(!) nawet nie skomentuję.

Gość robi robotę, jest świetny. Nie ma za bardzo kolegów do grania, LFC trochę go ogranicza Big Grin Dla mnie znakomity grajek chociaż umieszczenie go w jedenastce, a już szczególnie ta nominacja do piłkarza roku całej ligi wydaje mi się trochę na wyrost.

RE: Premier League 2014/15 - samcro - 26-04-2015 19:24

Coutinho bardzo dobry grajek ale nie kosztem Cesca. Tak samo Fonte powinien być zamiast Cahilla, co do Costy/Aguero tu sprawa jest dyskusyjna, zresztą taką jedenastkę powinni wybierać po sezonie a nie jak jeszcze trwa

My PL team of the year (433): De Gea, Clyne, Terry, Fonte, Bertrand, Matic, Fabregas, Hazard, Cazorla, Sanchez, Kane Rio Ferdinand wysłał najmądrzejszego twita w tym miesiącu.
Kane trochę faworyzowany ale spoko

RE: Premier League 2014/15 - Foster - 27-04-2015 11:34

Coutinho jest naprawdę dobry, ale umieszczenie go w "11" sezonu to jakaś kpina... 4 bramki i 6 asyst - jak to się ma do 3 bramek i 17 asyst Cesca? Toć już nawet Sterling bije na głowę swojego klubowego kolegę - 7 bramek i 10 asyst.
To samo Cahill... za co? Jest przynajmniej paru inny stoperów, z Fonte na czele którzy grali lepiej niż on.

Costa czy Aguerro? Tutaj sprawa dyskusyjna, bo obaj się znakomici i mają bardzo duży wpływ na swój zespół. W tym wyborze bardziej sprawa gustu. Ja bym wybrał Kuna, ale tylko dlatego, że Costy nie trawię.

RE: Premier League 2014/15 - Under - 27-04-2015 12:23

Cytat:Coutinho jest naprawdę dobry, ale umieszczenie go w "11" sezonu to jakaś kpina... 4 bramki i 6 asyst - jak to się ma do 3 bramek i 17 asyst Cesca? Toć już nawet Sterling bije na głowę swojego klubowego kolegę - 7 bramek i 10 asyst.
Albo Gylfi Sigurdsson który w tym sezonie jest one-man team w Swansea. Widziałem na Squawce statystykę, jakieś 2-3 kolejki temu, że więcej wykreowanych szans niż Brazylijczyk miał... Bobby Zamora.

Ja próbowałem sam wybrać taką jedenastkę i mam duży problem z bokami obrony, nie umiem wybrać jednoznacznie między Bertrandem i Azpilicuetą, albo Ivanovicem i Clynem. Na pewno Cahill jest trochę przeceniany i umieszczany na wyrost(choć i tak to półka wyżej niż stoperzy United).

Czy Kane faworyzowany? Trudniej strzelić 20 bramek mając u boku Towsenda i Lamelę, niż Fabregasa z Hazardem Wink . Akurat ten chłopak jest w tym sezonie najlepszym napastnikiem ligi obok Kuna. Costa tak jak Foster napisał, wiele traci bo nikt złamasa nie lubi.

DDG; Ivanovic-Terry-Fonte-Bertrand; Alexis-Schneiderlin-Fabregas-Hazard; Aguero-Kane

Za rok w tej jedenastce znajdą się Shaw, Di Maria i Rooney Wink