![]() |
Premier League 2014/15 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2014/2015 (/forumdisplay.php?fid=56) +---- Wątek: Premier League 2014/15 (/showthread.php?tid=1647) Strony: 1 2 |
RE: Premier League 2014/15 - Ruuuuuuuuuud - 26-04-2015 18:43 Under napisał(a):Coste ponad Aguero Dziwi, szczególnie, że Aguero jest liderem klasyfikacji strzelców. Under napisał(a):Obecność w tej jedenastce Coutinho, jak i jego nominacji do piłkarza roku całej ligi(!) nawet nie skomentuję. Gość robi robotę, jest świetny. Nie ma za bardzo kolegów do grania, LFC trochę go ogranicza ![]() RE: Premier League 2014/15 - samcro - 26-04-2015 19:24 Coutinho bardzo dobry grajek ale nie kosztem Cesca. Tak samo Fonte powinien być zamiast Cahilla, co do Costy/Aguero tu sprawa jest dyskusyjna, zresztą taką jedenastkę powinni wybierać po sezonie a nie jak jeszcze trwa My PL team of the year (433): De Gea, Clyne, Terry, Fonte, Bertrand, Matic, Fabregas, Hazard, Cazorla, Sanchez, Kane Rio Ferdinand wysłał najmądrzejszego twita w tym miesiącu. Kane trochę faworyzowany ale spoko RE: Premier League 2014/15 - Foster - 27-04-2015 11:34 Coutinho jest naprawdę dobry, ale umieszczenie go w "11" sezonu to jakaś kpina... 4 bramki i 6 asyst - jak to się ma do 3 bramek i 17 asyst Cesca? Toć już nawet Sterling bije na głowę swojego klubowego kolegę - 7 bramek i 10 asyst. To samo Cahill... za co? Jest przynajmniej paru inny stoperów, z Fonte na czele którzy grali lepiej niż on. Costa czy Aguerro? Tutaj sprawa dyskusyjna, bo obaj się znakomici i mają bardzo duży wpływ na swój zespół. W tym wyborze bardziej sprawa gustu. Ja bym wybrał Kuna, ale tylko dlatego, że Costy nie trawię. RE: Premier League 2014/15 - Under - 27-04-2015 12:23 Cytat:Coutinho jest naprawdę dobry, ale umieszczenie go w "11" sezonu to jakaś kpina... 4 bramki i 6 asyst - jak to się ma do 3 bramek i 17 asyst Cesca? Toć już nawet Sterling bije na głowę swojego klubowego kolegę - 7 bramek i 10 asyst.Albo Gylfi Sigurdsson który w tym sezonie jest one-man team w Swansea. Widziałem na Squawce statystykę, jakieś 2-3 kolejki temu, że więcej wykreowanych szans niż Brazylijczyk miał... Bobby Zamora. Ja próbowałem sam wybrać taką jedenastkę i mam duży problem z bokami obrony, nie umiem wybrać jednoznacznie między Bertrandem i Azpilicuetą, albo Ivanovicem i Clynem. Na pewno Cahill jest trochę przeceniany i umieszczany na wyrost(choć i tak to półka wyżej niż stoperzy United). Czy Kane faworyzowany? Trudniej strzelić 20 bramek mając u boku Towsenda i Lamelę, niż Fabregasa z Hazardem ![]() DDG; Ivanovic-Terry-Fonte-Bertrand; Alexis-Schneiderlin-Fabregas-Hazard; Aguero-Kane Za rok w tej jedenastce znajdą się Shaw, Di Maria i Rooney ![]() |