Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 26-01-2008 10:25 Możesz nawet częściej ^^ Co do emotek, to jak zakuje Koncert Jankiela to też jakieś propozycje Radkowi podrzuce, bo te takie... znośne Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - buri - 26-01-2008 13:02 Przydalo by sie jeszcze oznaczenie nieprzeczytanych postow. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 26-01-2008 13:10 Jest, ale mało widoczne Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tedunio - 26-01-2008 13:21 Ja również dołączam się do gratulacji. Forum się rozwija się bardzo prężnie i niedługo będzie to jedno z większych forum o MU w Polsce. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 26-01-2008 13:44 Muszę powiedzieć, że forum świetne. Skrypt dla mnie najlepszy z dostępnych. Łatwy w obsłudze. Dodacie cytowanie selektywne i szybką odpowiedź i będzie ok. Oznaczenie tematów nie przeczytanych jest nieczytelne. I najwazniejsze reklamę robić, aby coraz to więcej nowych userów się pojawiało Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 18:28 sebos_krk napisał(a):Muszę powiedzieć, że forum świetne. Skrypt dla mnie najlepszy z dostępnych. Łatwy w obsłudze. Dodacie cytowanie selektywne i szybką odpowiedź i będzie ok. Oznaczenie tematów nie przeczytanych jest nieczytelne. Co do skryptu to należy od do jednych z nowszych (premiera miała miejsce kilka tygodni temu) i praktycznie w ostatniej chwili podjąłem decyzje o jego wyborze ;-), ale nie żałuję Cytowanie selektywne + szybka odpowiedź będzie dzisiaj późnym wieczorem :-). Oznaczenie przeczytanych/nieprzeczytanych poprawiłem już. Żeby to zobaczyć trzeba odświeżyć stronę (np. w Firefox za pomocą CTRL + R). Przeczytane są na szaro, a nieprzeczytane na różowo/łososiowato ;-) ___________________________________________ Link do ostatniego postu na głównej stronie forum - zrobione ;-) Szybka odpowiedź - w trakcie :-) Cytowanie selektywne - w trakcie ;-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Minh - 26-01-2008 21:46 No jak dla mnie to jeszcze tylko ta opcja z nowymi postami i git będzie :] A, mam pytanie. Można zrobić coś takiego, że więcej postów się pojawia na stronie? Bo tak trochę wkurzające co chwila zmieniać stronę Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 21:57 Minh napisał(a):No jak dla mnie to jeszcze tylko ta opcja z nowymi postami i git będzie :] A, mam pytanie. Można zrobić coś takiego, że więcej postów się pojawia na stronie? Bo tak trochę wkurzające co chwila zmieniać stronęheh trochę wstyd , ale teraz nie widzę odpowiedniej opcji w panelu , pewnie już ślepy jestem. Jutro tym się zajmę ;-). Dzisiaj cytowanie selektywne + quick reply Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 26-01-2008 22:54 I przesuwanie panelu z avatarami itp. tzn. do wyboru, prawa albo lewa strona Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 26-01-2008 22:55 Nie wiem czy było poruszane, ale brakuje automatycznego łączenia postów. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 23:00 sebos_krk napisał(a):Nie wiem czy było poruszane, ale brakuje automatycznego łączenia postów. O właśnie, wiedziałem, że czegoś mi brakuje ;-) @Tomassen: pierw muszę wszystkie mody zrobić, potem zrobię po lewej stronie to co chcesz. Tak btw miałeś mi chyba emoty jakieś podesłać ;>? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 26-01-2008 23:05 <pac> zapomniałem... Jutro to zrobię! Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 00:12 Grr to dzisiaj popracowałem - serwer nie chce mnie wpuścić i mam związane ręce :/. Więc na resztę usprawnie trzeba będzie poczekać do jutra... znaczy dzisiaj będą, ale za kilkanaście godzin Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - ring0 - 27-01-2008 12:43 Przede wszystkim zwiększcie rozmiar avatara, bo przez te 15 kb żaden z moich avatarów z Chesterem się nie mieści :cry: Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 27-01-2008 13:08 Mnie się Twój Bob mieści, ale i tak chyba można by dać większy, Radku? |