Redcafe.pl - Manchester United Forum
CL: Manchester United 1-1 Chelsea (21.05.2008) - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24)
+---- Wątek: CL: Manchester United 1-1 Chelsea (21.05.2008) (/showthread.php?tid=167)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - lmp2 - 06-05-2008 10:51

Sprawa jest prosta, nie będziemy się oszczędzać przed następnym mecze, nie będziemy grali na SB, Rooney i Vida prawdopodobnie wrócą.
Chelsea musiała wygrać ostatni z nami mecz jeżeli chciała dalej walczyć. Popatrzcie jak wyglądała druga połowa masowe ataki United, zwłaszcza pod koniec. Skład nasz wtedy był też nie za rewelacyjny. Przepowiadam ciekawe widowisko, oczywiście z naszą wygranąBig Grin

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - marta:) - 06-05-2008 13:39

Po pierwsze gratulacje dla ManUtd Smile Ja myślę, że skoro ManUtd jest już w finale to da z siebie wszystko. Ja wierzę w Czerwone Diabły i w ich zwycięstwo w Lidze Mistrzów. Ale jak będzie to przekonamy się za niedługo.

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - miszcz26 - 06-05-2008 17:55

Po pierwsze ja się ogromnie cieszę że w finale jest CFC bo presja jest po ich stronie, oni muszą wygrać! oni sie muszą starać! nie dla Avrama anie Abramowicza ale dla siebie, jeśli chcą coś osiągnąć , a nie wierzę że wygrają ligę, to muszą atakować i tu jest szansa dla nas - z Barca udowodniliśmy że umiemy się bronić przez 180 minut i że pomimo wyłączenia z gry Ronaldo można zwyciężyć bo byliśmy zespołem! CFC musi pokazać że jest warta Pucharu LM a szczerze to wątpię że są do tego zdolni bez Murinho.....
a porażka na Stamford Bridge? powinien być remis - end of story - ale wszyscy wiemy że football to gigantyczny interes i lepiej jeśli się wszystko rozstrzygnie w ostatniej kolejce, lepiej of korz dla biznesu....
A co do Liverpoolu - osobiście nie lubię ich i szanuje tam tylko Gerarda (chociaż sam już nie wygrywa meczy jak kiedyś...) a cały Golleador i Dirk?? tiaaaaa to właśnie pokazuje podejście Beniteza "Weźmy następnego Spaniola niech trochę chłopak dorobi a potem wróci gdzie jego miejsce - do Hiszpanii" Osobiście uważam że Benitez nie lubi angielskiej piłki i niech go już lepiej wywalą z liverpoolu.....
Gdyby weszli do finału byliby 100 razy lepsi niż CFC, wszyscy gryźliby murawę a Benitez mógłby znowu wygrać i uratować skórę nooooo ale ich nie ma! i środkowy palec dla wszystkich fanów Liverpoolu! i wielki PEACE! dla wszystkich fanów jedynego i niepowtarzalnego zespołu z Teatru Marzeń! Glory Glory Man United!!!

Re: Skład Manchester United na finał!? - Miko - 09-05-2008 16:29

Ja taki bym wystawił:

VDS - Brown, Rio, Vidić, Evra,- Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs, - Rooney, Tevez.

Re: Skład Manchester United na finał!? - Oskar - 09-05-2008 16:29

Ale do tego czasu wiele jeszcze może się zmienić (obniżka/podwyżka formy, kontuzje itp)

Re: Skład Manchester United na finał!? - Lukas - 09-05-2008 16:34

Skład na finał powinien być najmocniejszy jaki tylko posiadamy. Zakładam też, że nikt nie złapie żadnej kontuzji. A więc ja wyobrażam go sobie tak:
Bramkarz: Van der Sar- tutaj chyba nie trzeba tłumaczyć.
Obrona: Evra-Vidic-Ferdinand-Brown Pierwsza trójka to pewnik, a Brown grał ta prawej pomocy przez większość sezonu i radził sobie dobrze (ewentualnie może Hargreaves go zmienić później)
Pomoc: Park-Carrick-Scholes-Ronaldo Naniego nie uwzględniłem, bo ostatnio nie szło mu najlepiej a Koreańczyk prezentuje wysoki, stabilny poziom przez już spory czas. Giggs raczej na zmianę-może później nieźle szarpnąć.
Atak: Rooney-Tevez to również dla mnie pewnik Wink

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - Czaplak - 10-05-2008 22:06

Czy ja wiem czy nie lepiej było dać to w temacie Man Utd vs Chelsea?
Edwin - OH, Rio, Vidic, Evra - Park, Carrick, Scholes, Cris - Tevez -Rooney.

Ale tu może się zmienić jedynie w tym aspekcie że Carrick ława, OH pomoc i Wes na prawej.

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - axel52 - 14-05-2008 13:47

panowie na dzień dzisiejszy to ja się obawiam tego meczu gdyż to niestety Chelsea prezentuje się lepiej od naszych na końcu sezonu,moze jestem niezbyt optymista ,ale tak to chyba wygląda.No i mamy tytuł a oni nic póki co

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - mlody_unw - 14-05-2008 14:11

Ale United pokazali, że w ważnych meczach są skuteczni. A Chelsea nie potrafiła wygrać u siebie z Boltonem w tak ważnym meczu. WG mnie Manchester United jest zdecydowanym faworytem i jest to obiektywna ocena.

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - Leszczu - 15-05-2008 19:44

Mój skład na ten mecz to:

VDS - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Park, Carrick, Scholes, Ronaldo - Rooney, Tevez

To najbardziej nasz optymalny skład no i oczywiście na ławce posadzić do ofensywy Naniego, Andersona i doświadczonego Giggsa oraz do zadań destrukcyjnych Fletchera,Haergravesa i Silvestra. W końcu w LM można mieć 7 rezerwowych.
Jeżeli Manchester United zagra w swoim stylu i da z siebie wszystko to powinni wygrać. Trzeba liczyć również na trochę szczęścia Smile Ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym.
GLORY GLORY !

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - Rudii - 15-05-2008 21:40

Leszczu napisał(a):Mój skład na ten mecz to:

VDS - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Park, Carrick, Scholes, Ronaldo - Rooney, Tevez

To najbardziej nasz optymalny skład no i oczywiście na ławce posadzić do ofensywy Naniego, Andersona i doświadczonego Giggsa oraz do zadań destrukcyjnych Fletchera,Haergravesa i Silvestra. W końcu w LM można mieć 7 rezerwowych.
Jeżeli Manchester United zagra w swoim stylu i da z siebie wszystko to powinni wygrać. Trzeba liczyć również na trochę szczęścia Smile Ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym.
GLORY GLORY !

No też myślę, że zagramy tym składem. Ale nie zdziwie sie jeśli Ferguson przygotuje dla nas jakąś niespodzianke. A wie ktoś z Was może co z Terrym i Drogbą ? czy wykurują się na finał ?

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - Oskar - 15-05-2008 21:42

Większe szanse na grę ma Drogba, choć obaj zapowiadają, że będą gotowi na mecz. W weekend mają być jakieś konkretniejsze informacje.

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - sebos_krk - 16-05-2008 06:59

Rudii napisał(a):A wie ktoś z Was może co z Terrym
Piłkarz zapowiada, że zagra bo kontuzja łokcia podobno niegroźna. Może to być zasłona dymna, bo uraz wyglądał naprawdę poważnie.

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - bartez - 16-05-2008 11:57

Wyleczenie złamanej ręki to nie jest takie hop siup... Myślę tak jak sebos że to Terry ściemnia i tyle, bo niemożliwe że ręka tak szybko mu się zrośnie, no chyba że wcale nie jest złamana... ?

Re: CL: Manchester United - Chelsea (21.05.2008, 20.45) - lmp2 - 17-05-2008 11:15

To nie było złamanie.
Nie zdziwię się jednak gdyby wybiegł z gipsem na boisku.