![]() |
GRUPA A - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Euro 2008 (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: GRUPA A (/showthread.php?tid=169) Strony: 1 2 |
Re: GRUPA A - Carlito - 10-06-2008 20:58 marta:) napisał(a):Co do pierwszej bramki to słyszałam, że powinna być zaliczona bo wcale nie było spalonego. Nie chcę się sprzeczać, ale według mnie sędzia podjął słuszną decyzję. Portugalczycy rozegrali ten korner na "krótko" i wszyscy zawodnicy zaczęli wychodzić z pola bramkowego, czego w równym tempie nie uczynił Pepe. Taka jest moja opinia. Re: GRUPA A - Olis - 11-06-2008 19:28 Nie tylko 2 połowa, zagrał bardzo dobrze cały mecz, strzelił bramkę i asystował przy dwóch pozostałych. Czesi stwarzali sporo zagrożenia, ale za bardzo się skupili w 2 połowie na bronieniu remisu, co było dosyc nierozsądnym posunięciem. W pewnym momencie wydawało mi się, że Ronaldo zanurkował, przy linii bocznej. Oby mi się wydawało. ![]() Jednego jestem pewna, najlepszym zawodnikiem reprezentacji Czech jest niewątpliwie bramkarz. Portugalia zapewniła sobie awans, ciekawe kto następny. Re: GRUPA A - Oskar - 15-06-2008 21:56 I skończył się piękny i dramatyczny mecz, w którym kibicowałem Turcji. Wiedziałem, że to spotkanie będzie wyjątkowe (a jakie ma być gdy naprzeciw sobie w meczu o wszystko stają nieobliczani Czesi i Turcy). Gdy Czechy zdobyły gola na 2:0 byłem pewny że... Turcja wyrówna, byłem też pewny, że drugi gol padnie pod koniec spotkania i moja prognoza się stwierdziła. Cieszę się, że jeden z moich ulubionych piłkarzy Nihat, okazał się bohaterem, dzięki któremu Turcy świętują awans z grupy. Sensacyjne zwycięstwo, śmieszna sytuacja z chorągiewką arbitra, kuriozalny błąd Cecha, czerwona kartka dla Volkana i Tuncay na bramce i ta żółta kartka dla rezerwowego barosa ![]() ![]() Re: GRUPA A - NiLok - 16-06-2008 00:42 no i po dwóch meczach wygranych w końcówce o Turcji można mówić już jak o czarnym koniu tych mistrzostw. a jeżeli nie, to przynajmniej ich przeciwnicy muszą pamiętać o jednym - gra się do samego końca ![]() ![]() Re: GRUPA A - Lukas - 16-06-2008 08:06 Turcja pokazała swój charakter w tym meczu. Grali z wielkim zaangażowaniem i wiarą iż nadal są w stanie wygrać, mimo że przegrywali 2:0. Należą im się za to wielkie brawa. Ich kibice również tworzyli wspaniałą atmosferę- co na pewno również ich uskrzydlało w atakach. A Czesi tak naprawdę to nie zachwycili na tym turnieju. Teraz każdy kto będzie grał z Turkami będzie musiał mieć się na baczności- są w stanie powalczyć z każdym. Re: GRUPA A - Szeszu - 16-06-2008 11:32 Wczoraj naprawdę byliśmy świadkami pięknego widowiska.Przecierałem oczy ze zdumienia, gdy oglądałem błąd Cecha, podobno najlepszego bramkarza świata.Turcy grają do końca, nie to co Nasi, którzy poddawają się po stracie 2 bramek.Sędzia nie panował nad sytuacją, kolejny mecz w którym sędzia się nie popisał.Życzę Turkom jak najlepiej, dzięki wielkiej woli walki, no i również niemałym umiejętnością mogą zajść daleko... |