![]() |
GRUPA C - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Euro 2008 (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: GRUPA C (/showthread.php?tid=171) Strony: 1 2 |
Re: GRUPA C - maju - 11-06-2008 07:59 maju1309 napisał(a):i jedna strzeli Holandii ale to nie wystarczy przy trzech golach Holandiiha! mialem racje ![]() maju1309 napisał(a):doswiadczeni aczkolwiek nie wytrzymujacy zabujczego tempa i do bolu przewidywalni Wlosi nie wyjda z tej grupy... mysle ze to bedzie turniej Holandiiz tego co widze, to przed rozpoczęciem EURO nieliczni stawiali na Holandię. Zaznaczali, że będzie to trudny zespół, ale chyba nikt serio nie myślał tak o Oranje przed pierwszym meczem ;] 3-0 z Włochami to żdna niespodzianka! Re: GRUPA C - Olis - 11-06-2008 14:36 Oczywiście, że narazie nie można nic przewidziec, można tylko przypuszczac, jednak według mnie Holandia ma duże szanse, jeżeli będzie utrzymywała taki poziom. Jak narazie Holandia - Włochy był najlepszym meczem turnieju. Kapitalna parada Edwina, chyba najlepsza akcja i gol Euro, przy drugiej bramce ( rzut rożny Włochów, van Bronckhorst wybija piłkę z linii bramkowej, kontra Holandii, van Bronckhorst pędzi lewą stroną, przerzuca na drugą stronę do Kuyta, ten głową do Sneijdera i Sneijder z powietrza ). Drużyna prezentuje się wspaniale, osobiście mam nadzieję na jak największy sukces Oranje. Francji i Włoch też przekreślac nie można, w końcu to oni na ostatnim mundialu stracili sporo punktów z USA czy Koreą. A jaki był finał, chyba każdy wie. Wszystko się powoli rozkręca i zobaczymy, czy drużyny, które wygrały swoje mecze miały chwilowy przypływ mocy, czy rzeczywiście są bardzo dobrze przygotowane i fizycznie, i psychicznie. Mam nadzieję, że z grupy wyjdzie Holandia i Francja. Re: GRUPA C - Miko - 11-06-2008 15:01 Mam nadzieję, że Holandia awansuje do 1/4 ![]() Re: GRUPA C - Duras - 13-06-2008 22:37 No i w tej grupie Holandia to już praktycznie pozamiatała. Wygrana z Francją – wicemistrzami świata – wynikiem 4:1 (chyba najlepszy mecz Euro ![]() Re: GRUPA C - sebos_krk - 14-06-2008 09:15 Jak myślicie. Podłoży się Holandia, żeby za jednym razem wyeliminować i Włochów, i Francuzów? Wystarczy dać wygrać Rumunii. Re: GRUPA C - Runi - 14-06-2008 09:39 Mogliby wpuscic rezerwowy sklad i probowac grac na remis Holendrzy. A jak nawet przegraja z Rumunia to i tak sie nic nie stanie ![]() Re: GRUPA C - dende - 14-06-2008 09:41 Bez wątpienia Holandia gra jak na razie najpiękniejszą dla oka piłkę i tylko oby tak dalej. Mają kompletną drużynę może z wyjątkiem pary środkowych obronców chociaż i oni spisuję się nadspodziewanie dobrze. Ach ten Ruud <a class="postlink" href="http://www.d1g.com/video/show/?id=2048110%5D">http://www.d1g.com/video/show/?id=2048110%5D</a> sebos_krk napisał(a):Podłoży się Holandia, żeby za jednym razem wyeliminować i Włochów, i Francuzów? Trudno powiedzieć, ale bardzo bym chciał żeby wygrała Rumunia ![]() Re: GRUPA C - sebos_krk - 14-06-2008 09:53 dende napisał(a):Mają kompletną drużynę może z wyjątkiem pary środkowych obronców chociaż i oni spisuję się nadspodziewanie dobrze.I to może być największym problemem w dalszej fazie turnieju. Defensywa holenderska jest jedną z najsłabszych na imprezie. Na razie jest pięknie, bo wszystko im wychodzi w ataku, a Edwin wyczynia cuda w bramce. To tylko dzięki niemu mają ledwie jedną bramkę straconą. Ale gra obronna musi się poprawić jeśli chcą sięgnąć po tytuł. Rywale zbyt łatwo stwarzają sobie okazje bramkowe. Re: GRUPA C - Carlito - 14-06-2008 20:35 Duras napisał(a):dało im przepustkę do 1/8 Zdaje mi się, że do 1/4 ![]() A wracając do meczu. Holandia zagrała fantastycznie. Konsekwentnie grali w środku pola, nie dając się wybić francuskim zawodnikom. Bez wątpienia, najgroźniejszą bronią Oranje jest gra z kontrataku. Bardzo mądre zmiany Marco Van Bastena.Zarówno van Persie, jak i Robben spisali się na medal (zdobywając bramki). Sytuacja w grupie jest dość ciekawa. Holandia z sześcioma punktami już zapewniła sobie awans do dalszej fazy rozgrywek. Dużym zaskoczeniem byłby brak reprezentacji, które ugrały najwięcej na ostatnich Mistrzostwach Świata. Re: GRUPA C - Lukas - 17-06-2008 22:25 A jednak Włochy... Osobiście byłem za Francją szczególnie z powodu naszego Diabełka Evry- który według mnie był jedną z najjaśniejszych postaci w drużynie Trójkolorowych. Wyróżniał się jeszcze Karim Benzema- bardzo dobrze trzyma piłkę przy nodze, umie wymanewrować obrońców bardzo skutecznie ![]() ![]() A Holendrzy pokazali klasę i potwierdzili, że należy im się 1 miejsce w grupie śmierci ![]() Re: GRUPA C - paolo - 19-06-2008 19:49 Cytat:Piłkarze Rumunii, aby awansować do ćwierćfinału mistrzostw Europy, musieli spotkanie z Holandią wygrać. Nie wygrali, Holandia nawet w mocno rezerwowym składzie bez Ruuda van Nistelrooya, Dirka Kuyta i bramkarza Edwina van der Sara pokonała rywali 2:0. Cytat:Mistrzowie świata Włosi pokonali reprezentację Francji 2:0 w meczu trzeciej kolejki fazy grupowej i awansowali do ćwierćfinału Euro 2008. Z grupy wyszły reprezentacje Holandii i Włoch. Re: GRUPA C - shaman - 20-06-2008 11:27 Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony grą Holandii ![]() ![]() Holandia3:0Włochy <jupi> Holandia4:1Francja :shock: Holandia2:0Rumunia <jupi> Re: GRUPA C - Carlito - 20-06-2008 11:44 Holendrzy udowodnili, że nie są chłopcami do bicia i jak ogromny potencjał ma ich drużyna. Zwłaszcza linia pomocy gra poprostu bajecznie. Warto podkreślić też fantastycznąpostawę naszego diabełka - Van Der Sara ![]() |