PL: Manchester United 3-1 Aston Villa (4.04.2015) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2014/2015 (/forumdisplay.php?fid=56) +---- Wątek: PL: Manchester United 3-1 Aston Villa (4.04.2015) (/showthread.php?tid=1740) Strony: 1 2 |
RE: PL: Manchester United 3-1 Aston Villa (4.04.2015) - michal85 - 06-04-2015 09:05 Większośc została już powiedziana. Dorzucę jednak 3 grosze. Po pierwsze - Herrera. Zgadzam się w pełni z Fosterem. Zawodnik tej klasy, któremu ewidentnie gra dla United sprawia olbrzymią radość (to nie pierwszy lepszy najemnik, a raczej typ Evry) jest dla nas bezcenny.Uwielbiam Ander, uwielbiam widzieć go na boisku wraz z Matą. Nigdy sobie nie wyobrażałem, że moim ulubionym zawodnikiem w United będzie Hiszpan, a teraz to są chyba dwaj Hiszpanie Po drugie - brakowało w defensywie kogoś kto potrafi rywala zdominować w powietrzu. Ani Rojo, ani Jones takimi zawodnikami nie są i prawdopodobnie już nie będą. Kolejny raz utwierdziłem się więc w przekonaniu, jak istotnym na tą chwilę grajkiem jest Smalling. Teraz IMO jedynym pytaniem powinno być, czy szukamy partnera dla Chrisa wśród tych co mamy, czy kupujemy nowego. Po trzecie - fajnie się to wszystko zazębia. Potrafimy z ogromnym spokojem wyprowadzać piłkę spod swojej bramki i nie robimy to w ślamazarnym momencie. Oczywiście nadal mamy nad czym pracować, ale w obecnej formie jesteśmy w stanie walczyć jak równym z równym z każdym w lidze. I na koniec. Po czwarte - słowa uznania dla Blinda. Myślałem, że tak wolny zawodnik nie ma prawa ogarniać na boku obrony, a tymczasem w kolejnym meczu radzi sobie świetnie i należy do najlepszych na placu. W moim mniemaniu najlepszy zawodnik obok Andera. RE: PL: Manchester United 3-1 Aston Villa (4.04.2015) - Under - 06-04-2015 16:55 Oglądając mecz z AV, L'poolem i kilka innych mam ochotę wykrzyczeć tylko jedno... panie Luj, dlaczego tak późno to 4-2-3-1 !? |