![]() |
Żużel - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Żużel (/showthread.php?tid=23) |
Re: Żużel - McLaren - 27-01-2008 20:07 Ahhh... ja też. Przede wszystkim kiedyś jarałem się jazda Ryana Sullivana (coś Futbolowa o tym powinna wiedzieć xD) i Lee Richardsona (mojego pierwszego idola w tym sporcie!) i serce biło mi jak szalone mogąc oglądać tych dwóch zawodników. Na żużel chodzę do Lublina, ale pierwszy raz od 5 lat, w 2007 roku byłem na tak marnej liczbie meczów, jaką jest bodajże 3. Jeszcze do tego klub upada i nie wiem jak to będzie z jazdą, ale skład pełen juniorów raczej wystartuje w II lidze. Tragedia. TŻ sięgnął dna, ale dla mnie najważniejszy jest fakt, że tradycje żużlowe w moim mieście zostały podtrzymane i będę miał okazję dopingować mój ulubiony klub. Na koniec chciałbym się zgodzić z bardzo sympatycznym przedmówcą, żużel tylko na stadionie! 8-) Re: Żużel - Prezydent - 27-01-2008 20:39 Żużel tylko na stadionie, zgadzam się, bo komentatorzy z Polsatu i TVP to generalnie tragedia, można zasnąc gdy relacjonują mecz. W canal+, gdzie pokazywane są zawody GP panowie też nie brylują, ale przynajmniej transmisja sama w sobie jest profesjonalna- wywiady pani Sylwii ![]() Re: Żużel - smiglojr - 27-01-2008 21:39 A już chciałem coś powiedzieć o komentatorach Polsatu... oglądaliście finał Apator - Unia ? zapewne wiecie też, że pierwszy mecz finałowy przez w/w telewizję transmitowany nie był z pewnych przyczyn (jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze). Ale to co zrobili Panowie Komentatorzy było bynajmniej żałosne. Czy chcieli pokazać, że to oni są lepsi ? Chcieli się zemścić na Unii L. (nie będę rzucał nazwiskami, więc powiem ogólnie) ? strange... Co Wy o tym myślicie ? Re: Żużel - Miko - 28-01-2008 15:23 Pokazali "klasę" <hahaha> . Chcieli pokazać że wszystko co złe to UNIA ... Najlepiej było jak gadali o burdach na trybunach, przecież każdy widział że to kibice z Unibaxu sprowokowali kibiców "Byków". Re: Żużel - smiglojr - 28-01-2008 15:32 @Miko - taaa, 'klasa', a raczej jej brak ![]() Re: Żużel - Miko - 28-01-2008 15:45 Słyszałem, że mecze mają być transmitowane w np: TVP INFO w wybranych placówkach regionalnych ale nie wiem czy to prawda. @smiglojr, przydałby się jakiś ekspert od komentowania tych meczów ![]() Re: Żużel - pawlo - 28-01-2008 16:24 W tym roku rządzić będzie Zielona Góra ![]() Re: Żużel - Futbolowa - 28-01-2008 16:39 Ja nie kojarzę, aby w jakiejkolwiek stacji mieli dobrego komentatora od żużla. No, chyba, że Lorek, którego w lidze angielskiej czasem słyszałam. Re: Żużel - smiglojr - 28-01-2008 22:10 @Miko - to ja proponuję siebie ![]() Re: Żużel - Prezydent - 29-01-2008 00:53 Lorek mnie wkurza z tym swoim angielskim zaciagiem i historjkami, które zaczyna opowiadac w najmniej odpowiednich momentach. Leci sobie bieg, a on:"był w latach 60' taki żużlowiec, który sie nazywał ....." Generalnie, tvp i polsat pod względem żużla cieniują (polsat chociaż dobre zdjęcia robił, na zawodach transmitowanych przez tvp nic nie widac), jedynie Krzysiek Cegielski ratuje sytuację, oby w tym sezonie komentował mecze ligowe. Re: Żużel - Miko - 31-01-2008 18:15 Mnie ciekawi duet w Włókniarzu Częstochowa czyli Jason Crump oraz Nicki Pedersen. Zobaczymy jak sobie poradzą. Zielona Góra, ktoś ją tutaj wymienił lecz czekam na argumenty, które przemawiają za tą drużyną. Re: Żużel - pawlo - 31-01-2008 18:54 Argumentu ci nie podam, bo żużel oglądałem parę razy w tv i to wszystko ![]() ![]() Mam nadzieję, że przed wyjazdem zdążę zobaczyć na żywo mecz żużlowy, choć w ZG ciężko o bilety ![]() Kiedy rusza liga? Re: Żużel - Lulek - 31-01-2008 20:30 Witam ze Szczecina, ale żeby wiele nie musieć tłumaczyć bydgoszczanin! Polonia! Widzę, że tu osoby wypowiadające się wszystkie z miast żużlowych ![]() ![]() Re: Żużel - Futbolowa - 01-02-2008 09:28 Miko napisał(a):Mnie ciekawi duet w Włókniarzu Częstochowa czyli Jason Crump oraz Nicki Pedersen.A skąd pomysł, jakoby Crump miał jeździć we Włókniarzu? Re: Żużel - smiglojr - 04-02-2008 23:48 J. Crump w pod Jasną Górą ? Od kiedy ![]() Mnie ciekawi, po ile u Was są bilety ? ![]() |