![]() |
Nemanja Vidic - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nemanja Vidic (/showthread.php?tid=27) |
Re: Nemanja Vidic - MU_fan - 02-04-2008 07:31 sebos_krk napisał(a):Oby był to tylko naciągnięty mięsień, bo zerwanie nic dobrego nie oznacza. Zerwanie oznaczałoby praktycznie odpoczynek do końca sezonu. Re: Nemanja Vidic - paolo - 02-04-2008 12:41 mufc.pl napisał(a):"Nemanja doznał kontuzji kolana. Mamy nadzieję, że to nic poważnego, ponieważ jest on bardzo ważną częścią naszej drużyny" - powiedział Ferguson. - "Być może to uraz nerwu w jego kolanie. Rano będzie miał prześwietlenie, więc wszystko powinno się wyjaśnić." Re: Nemanja Vidic - bartez - 02-04-2008 13:06 No własnie Vida musi wyzdrowieć, może nie na rewanż z Romą, bo u siebie bez niego spokojnie damy radę ale na ten ciężki okres PL gdzie mecze będą w bardzo małych odstępach czasowych, będziemy grać m.in. z CFC oraz AFC więc mecze bardzo trudne i wymagające nie lada wysiłku. Re: Nemanja Vidic - MU_fan - 02-04-2008 17:33 Stefan1555 napisał(a):AFC Tak jestem. Ferguson powinien teraz dać nieco odpocząć Serbowi, nawet jeśli kontuzja okaże się mniej poważna, i w meczach z Boro i Romą radzić sobie bez niego, bo mecz z Arsenalem zbliża się wielkimi krokami. DevilPage napisał(a):Kibice Manchesteru United mogą odetchnąć z ulgą. Jak się okazuje, Nemanja Vidic nie będzie pauzował do końca sezonu, lecz przez najbliższe 2-3 tygodnie. No szkoda, że zabraknie Vidicia w ważnym i trudnym meczu z Arsenalem...No ale co zrobić kontuzje są elementem tego sportu. Myślę, że powinniśmy się cieszyć, iż uraz Serba nie jest poważniejszy. Re: Nemanja Vidic - radzio - 03-04-2008 21:08 Szkoda tylko, że nie piszą co mu się stało ![]() Re: Nemanja Vidic - MU_fan - 04-04-2008 13:07 radzio napisał(a):Szkoda tylko, że nie piszą co mu się stało O ile pamiętam to on ma 'ała' kolana. Re: Nemanja Vidic - Igi2710 - 04-04-2008 13:48 Ale i tak źle ze w ogóle coś mu jest :/ Mam nadzieje ze zagra jeszcze w tym sezonie lub w Lidze Mistrzów ![]() Re: Nemanja Vidic - Lucas - 06-04-2008 14:35 Sądziłem, że jednak sobie poradzimy bez Vida w kolejnych meczach. Jednak uważam, że po pierwszej połowie meczu z Boro ciężko będzie w następnych spotkaniach. Nie mówiąc już o klasyku z Arsenalem. Niech Vidic wraca jak najszybciej. Re: Nemanja Vidic - ewelinka937 - 06-04-2008 15:56 Brak Serba i 1 punkt zamiast 3 ![]() Re: Nemanja Vidic - Oskar - 06-04-2008 20:48 Vidić wraz z Ferdinandem to obecnie najlepsza para stoperów na świecie i brak choćby jednego z nich jest wielkim osłabienie United ![]() Re: Nemanja Vidic - sebos_krk - 17-04-2008 07:29 Cytat:Według najnowszych doniesień Nemanja Vidić powrócił już do treningów z pełnym obciązeniem z pierwszą drużyną Manchesteru United i niewykluczone, że wystąpi w najbliższym ligowym meczu z Blackburn Rovers.To nie jest 100% pewna informacja, ale dobrze gdyby szybko powrócił, bo przed nami ciężkie spotkania- szczególnie ważna jest jego gra w meczach z Chelsea i Barcą. Nawet nieźle radzący sobie Pique nie daje takiej pewności w defensywie jak serb. Re: Nemanja Vidic - mamon12 - 17-04-2008 18:47 Oby oby - Serb jest filarem naszej obrony . Ciekawi mnie jedna myśl .... - gdyby Vida był w innym zespole teraz załóżmy w Barcelonie , to czy by tak dobrze sobie radził jak radzi sobie w Manchester United . Re: Nemanja Vidic - sebos_krk - 17-04-2008 19:57 mamon12 napisał(a):gdyby Vida był w innym zespole teraz załóżmy w Barcelonie , to czy by tak dobrze sobie radził jak radzi sobie w Manchester United .Ja bym raczej zadał pytanie czy my byśmy sobie tak dobrze radzili bez niego. A czemu on miałby sobie w innej lidze nie poradzić? Re: Nemanja Vidic - Donu - 17-04-2008 20:01 Cytat:gdyby Vida był w innym zespole teraz załóżmy w Barcelonie , to czy by tak dobrze sobie radził jak radzi sobie w Manchester United .Moim zdaniem nie. U nas czuję się bardzo dobrze i jest doceniany, obaj stoperzy Vida i Rio tworzą znakomitą obronę i nie jestem zdolny powiedzieć czy w Barcelonie z np Toure radził by sobie lepiej ![]() sebos_krk napisał(a):A czemu on miałby sobie w innej lidze nie poradzić?Taki stoper jak Vidić poradziłby sobie w każdym klubie. Edytuj swoje posty. //paolo Re: Nemanja Vidic - mucha - 17-04-2008 20:56 Donu napisał(a):Moim zdaniem nie. U nas czuję się bardzo dobrze i jest doceniany, obaj stoperzy Vida i Rio tworzą znakomitą obronę i nie jestem zdolny powiedzieć czy w Barcelonie z np Toure radził by sobie lepiejA co ma Toure do Vidica? Grają przecież na kompletnie innych pozycjach. Poza tym, dlaczego uważasz, że w Barcelonie by sobie nie poradził? Skoro jest dobry to chyba nie sprawiłoby mu różnicy, w jakiej lidze gra. |