![]() |
Użytkownicy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Użytkownicy (/showthread.php?tid=271) |
- Stojkovic - 28-12-2006 22:06 Ja tam jednak już wolałbym kogos innego, niż gracza Arsenalu... To może zmieniłabyś na.. np. Romek Giertych lub Andrzej lepper ś a na topie i wódz Kononowicz ![]() - Garfield_phpbb3_import1566 - 04-01-2007 17:11 Stojkovic napisał(a):Ja tam jednak już wolałbym kogos innego, niż gracza Arsenalu... To może zmieniłabyś na.. np. Romek Giertych lub Andrzej lepper ś a na topie i wódz Kononowicz No, ale tylko spójrz na niego. Przecież on na tym zdjęciu wcale nie wygląda jak gracz Arsenalu (oni nie są przystjojni z reguły, wiem co mówię ![]() - Pejter - 04-01-2007 17:17 garfield napisał(a):Jakoś to musicie przeboleć. Zresztą i tak teraz bardzo sporadycznie tutaj coś piszę, za co przepraszam. siła wyższa. Nikomu nie powinno przeszkadzać to, jaki masz avatar, bo to twoja osobista sprawa ![]() A do pisania na forum jak najbardziej zachęcamy. - Stojkovic - 04-01-2007 22:57 Chyba, że narusza zasady forum... Bo to co innego... No ale tak pozatym to mi nie przeszkadza niczyj avatar. Zresztą, już niedługo nie bedzie niczego ![]() - Skull - 04-06-2007 23:09 Witam ponownie ,bo jakos wczoraj chyba mnie nikt nie zauważył? chyba ze mnie nikt nie pamieta? Mimo to mam ostatnio wiecej wolnego czasu i postanowilem zajrzec co slychac na starym forum? 8) - Wojtek3 - 05-06-2007 11:13 Skull napisał(a):Witam ponownie ,bo jakos wczoraj chyba mnie nikt nie zauważył? chyba ze mnie nikt nie pamieta? Mimo to mam ostatnio wiecej wolnego czasu i postanowilem zajrzec co slychac na starym forum? 8) Siema ziomek, myslalem, ze juz od przepicia umarles, bo tylko melanz i melanz w opisach 8) Jak widzisz na forum pustka, malo sie dzieje, mam nadzieje, ze pomozesz rozkrecic ta kanciape :lol: - Ciampel - 05-06-2007 11:58 Skull, "nową" twarz piszącą na forum jest ujrzeć niezwykle łatwo, bo aktywnych mamy jak na lekarstwo. Wracasz - super, zawsze to dodatkowa opinia na wiele tematów. Zauważyłem jeszcze powrót maryca, zobaczymy na jak długo ![]() - Kuba_^^ - 05-06-2007 14:18 A więc dwie "nowe-stare" twarze przybyły nam na forum. Zawsze dobrze zobaczyć, że ktoś zaczyna znowu pisać tutaj po sporej przerwie. Mam nadzieję, że tak szybko nie odejdziecie ![]() - maryc - 05-06-2007 14:24 Też mam nadzieję, że pozostanę i oby tak było, bo widzę dużo bardzo mądrych i długich postów, co bardzo lubię i cenię za to użytkowników. Widzę starą gwardię, co na pewno ułatwia mi pisanie tutaj. ![]() - Skull - 05-06-2007 15:32 Cytat:Jak widzisz na forum pustka, malo sie dzieje Narazie tego nie dostrzegam ,bo wchodząc tu po dłuższej przerwie mialem sporo nieprzeczytanych meili tak wiec ciężko cos obecnie stwierdzic. Cytat:mam nadzieje ze pomozesz rozkrecic ta kanciape Zrobie ile bede mogl by sie do tego przyczynic :wink: Cytat:Wracasz - super, zawsze to dodatkowa opinia na wiele tematów. Tez sie ciesze i równie miło mi znowu z wami pogawędzic Cytat:Mam nadzieję, że tak szybko nie odejdziecie Na to nie licz :twisted: - Pejter - 05-06-2007 16:50 Skull napisał(a):nieprzeczytanych meili Chyba postów :wink: Ja też się bardzo cieszę, że do pisania wrócili Skull i maryc. To jedni z tych, którzy jeśli piszą to mają coś ciekawego do przekazania i przyjemnie czyta się dyskusje z ich udziałem. - Stojkovic - 05-06-2007 21:50 Starych i nowych twarzy nigdy dosć... jeden post, to conajmniej 2 odpowiedzi... wiec im więcej piszemy, tym lepsze forum się staje. Proste. - Wojtek3 - 09-06-2007 22:30 Jest Mates, wrocil Skull, Diabel, Maryc, robi sie ciekawie. Moze przez wakacje choc bedzie ruch. Postaram sie cos wieczorami skrobnac. Spokojnie 8) - Skull - 10-06-2007 06:50 Wojtek3 napisał(a):Moze przez wakacje choc bedzie ruch Ja pracuje więc nie miewam już wakacji :? Lecz mam dni wolne no i urlopy,to są takie moje wakacyje 8) A wrociłem dlatego że teraz mam wiecej wolnego czasu! Wczesniej każdy wolny czas spedzalem ze znajomymi, ciągle w toku,jakies imprezy. Teraz wiekszosc z nas ma prace i mijamy sie (różne zmiany ,ja np 4-bryg) inni są w wojsku lub wyjechali z kraju w celach zarobkowych, zostalo małe grono no i dziewczyna,ale i tak zawsze mam troche czasu zeby tu zagladac. tak wiec WiTaM :twisted: - Stojkovic - 10-06-2007 08:25 No mnie nie ma 2 dni a tu już 60 postów nowych... brawo!! Dzisiaj nawt mi się śniło, że ktos robił jazdę, że mu typery przeszkadzają na forum i trzeba wywalić... ![]() |