![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- besty - 12-06-2006 14:20 Wiem, że masz po 1 kolejce 14 punków, a ja 10, policzyłem jeszcze pejtera miał 9. Pod koniec gorzej mi zaczęlo iść :wink: - Zashi - 13-06-2006 14:23 31 w klasyfikacji a pewnie nawet nie 10 bedzie obstawiac. Denerwuja mnie Ci co wejda raz... - Pejter - 13-06-2006 22:57 Jeśli wejdą raz to ich strata nie nasza. Ja mam nadzieję, że przynajmniej kilkanaście osób będzie się bawić przez całe Mistrzostwa w tego Typera i do końca będzie zacięta rywalizacja o końcowe zwycięstwo, które - przypominam - jest nagrodzone bonem na 40 zł do wytkorzystanie w sklepie Clothes of London - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.col.com.pl">www.col.com.pl</a><!-- w --> - Zashi - 14-06-2006 12:02 Pejter napisał(a):jest nagrodzone bonem na 40 zł do wytkorzystanie w sklepie Clothes of London - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.col.com.pl">www.col.com.pl</a><!-- w --> Czemu wczesniej nie mowiles, juz mam po co grac ![]() - Ciampel - 14-06-2006 14:00 Zashi napisał(a):Czemu wczesniej nie mowiles, juz mam po co grac Wszystko zostało zedytowane w pierwszym poście, ale jak widać Zashi na nic nie zwraca uwagi i daje tylko w ciemno typy ![]() Dziś trzymamy kciuki za Polskę! - Zashi - 14-06-2006 18:41 Wiesz, przewaznie nowosci sa w ostatnich poscie, nie zawsze wracam do pierwszego ![]() - Red - 16-06-2006 11:52 Jestem bardzo zadowolony - wytypowałem ze Anglia wygra z T&T 2-0 a do tego wytypowałem Szwecja 1-0 Paragwaj z bonusem ![]() - Zashi - 16-06-2006 15:50 Mam pytanie w jaką strone działa roznica bramek. Powiedzmy, ze jest meczu Team A - Team B Ja obstawiam 1-0, a było 2-1 w takiej kolejnosci to trafilem roznice bramek, ale jak było 0-1 to tez sie liczy? :lol: 8) ![]() Ciampel -> potraktowałem to jako pytanie retoryczne, bo odpowiedź jest raczej oczywista. - Zashi - 27-06-2006 19:32 ..przepraszam ze 2 pod rzad, ale nikt nie pisał, a mialem ochote tutaj ![]() Skull pomyl sie kiedy totalnie w glosowaniu bo chce wygrac ![]() Dzisiaj ladnie trafilem: Brazylia 3-0 Ghana z bonusem ![]() Moze cos odrobie do Ciebie Skull, a Ty Ciampel tez slabiej graj... - Ciampel - 10-07-2006 21:48 Ważne! Zashi zgłosił mi wiele pomyłek, które jednak nie były w 100% zgodne z rzeczywistością. Wcześniej nie mogłem reagować, bo wyjechałem, a wszystkie narady prowadziłem wraz z Pejterem. Przechodzę do sedna sprawy - któryś z nas pomylił się w liczeniu klasyfikacji ogólnej i kris755 otrzymał dwa punkty w promocji - nie było to działanie zamierzone, a czysty życiowy przypadek. Po skorygowaniu błędów i policzeniu spotkań medalowych, okazało się, że dwaj najlepsi typerzy MŚ uzyskali takie same ilości punktów - równo po 67. Decyzja, co zrobić z tym fantem zapadnie jutro. I pamiętajcie jeszcze jedno - to tylko swego rodzaju loteria, nie walka na śmierć i życie. Podstawą powinna być zabawa, a nie węszenie spisku. - Zashi - 11-07-2006 11:09 Mi zalezy na naglowku ![]() ![]() Ale tym kuponikiem nikt z nas napewno nie pogardzi :wink: - Zashi - 11-07-2006 21:40 2 pod rzad, ale musze, a posty sie nie licza ![]() Ciampel, Pejter i ktos tam jescze znaleźli rozwiazanie. Gratuluje uzytkownikowi kirs755 pokonania mnie - teraz troche irnoii: - to wiecej niz pokonanie Chuck Norris. Ten kupon czy cos idzie do niego, a za to ze mielismy rowna ilosc pkt. da sie naglowek mi dac ( jesli kris755 sie zgodzi ![]() ![]() - Kuba_^^ - 21-08-2006 10:26 Zashi, uwzględnij mnie proszę w klasyfikacji kolejki 4, bo mnie nie ma tam, a typowałem... PS. Napisałem jeszcze raz, żeby Zashi to zauważył.. - Zashi - 21-08-2006 13:22 Kuba_^^ poprawilem. Musze zaznaczyc, ze jakos Polska liga mi nie lezy ![]() ![]() - Seki - 21-08-2006 14:10 Nie wiem czy warto typować teraz mecze Liverpoolu i Arsenalu w drugiej kolejce ponieważ te ekipy grają w el. do LM. |