![]() |
John O'Shea - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: John O'Shea (/showthread.php?tid=29) |
Re: John O'Shea - Dinos - 15-10-2009 16:11 No to teraz wypada żeby w meczu z Boltonem sprawił sobie jubileuszowy prezent. Mógłby się pokusić o jakąś ładną brameczkę i pokazać jak świetny piłkarz wyszedł z niego podczas tych 10 lat gry dla Man Utd. ^^ Re: John O'Shea - Szymcio - 15-10-2009 17:32 Wielkie brawa dla Johna. Jak dla mnie, to jest on jednym z oczekujących na miano przyszłej legendy United. Oddanie, wierność klubowym barwom zdecydowanie na 100%. Przecież mógłby spokojnie znaleźć miejsce w podstawowym składzie któregoś z przeciętniaków Premier League, ale woli czasem grzać ławę na Old Trafford ustępując miejsca Rafaelowi czy Brownowi. Wiadomo, apanaże w Teatrze Marzeń na pewno nie należą do niskich, jednak sądzę, że O'Shea jest przede wszystkim przywiązany do tej ekipy... Psiakość, lubię sobie przypominać jego gola na Anfield w 90. minucie - coś przepięknego ![]() Re: John O'Shea - panopticum - 15-10-2009 21:36 Heh. Niektórzy mają wątpliwość czy Beckham zasługuje na miano legendy a miałby taką być O`Shea? Zawodnik zdolny, mający przebłyski i niewątpliwie budzący sympatię, ale bądźmy poważni. Re: John O'Shea - mucha - 15-10-2009 22:12 Ja jak to przeczytałem to myślałem, że to był pierwszy aprylis. No ja pana O'Shea znam, fajny, no ale... dość pan... wstydu oszczędź. Było kiedyś takie powiedzenie. Re: John O'Shea - dsw_MUszyna - 16-10-2009 09:18 pan_opticum napisał(a):Heh. Niektórzy mają wątpliwość czy Beckham zasługuje na miano legendy a miałby taką być O`Shea? Zawodnik zdolny, mający przebłyski i niewątpliwie budzący sympatię, ale bądźmy poważni. A dla mnie właśnie tacy zawodnicy jak O'Shea i Fletcher stoją za Ryanem, Garym i Paulem (żywe legendy) na Panteonie Legend które ja pamiętam (od 1999). Dopiero za nimi Beckham. Dalej w kolejce czekają Rio, Wayne, Pat i Nemanja. Re: John O'Shea - panopticum - 16-10-2009 11:02 Aha. No to powiedz, kto jeszcze na tę pozycję pasuje oprócz O`Shea. Chyba że jest taki unikalny, że samotnie ją okupuje. O Ryanie będzie się pamiętać jeszcze długo. Na stałe wpisał się do historii klubu, jak sir Bobby Charlton, Dennis Law czy Georgie Best. A O`Shea, jak bardzo byśmy go nie lubili, takiego statusu nie osiągnie nigdy. Chyba że będziemy sobie wprowadzać kategorie typu: "prawie legendarny zawodnik". Re: John O'Shea - dsw_MUszyna - 16-10-2009 12:10 pan_opticum napisał(a):Aha. No to powiedz, kto jeszcze na tę pozycję pasuje oprócz O`Shea. Chyba że jest taki unikalny, że samotnie ją okupuje. dsw_MUszyna napisał(a):A dla mnie właśnie tacy zawodnicy jak O'Shea i Fletcher stoją za Ryanem, Garym i Paulem (żywe legendyNo i zapomniałem jeszcze o Brownie ![]() Wychowankowie, zawodnicy kochający klub ponad wszystko, oddający całego siebie na boisku. Cisi bohaterowie - wzory do naśladowania. Może ktoś kto zacznie kibicować United w 2019 roku nie będzie o nich nawet wiedział. Jednak dla mnie akurat ich wkład w United (a więc i w moje życie) ma ogromne znaczenie. Re: John O'Shea - Dinos - 16-10-2009 12:22 A wiecie dlaczego uważam że on jest jednym z najlepszych w Manchesterze? Nie ma pewnego miejsca w składzie, nie jest tutaj jednym z najlepszych, nie jest super bramkostrzelny ani nie rozgrywa piłki tak że przeciwnik nic nie wie. Jednak pomimo tego zostaje w swoim ukochanym klubie i wkłada wszystkie siły w niego, aby ten klub osiągnął jak najwięcej. Pomimo że nie ma super wielkich umiejętności to daje nam wszystko to co ma w nadzei że to w jakiś sposób pomoże klubowi osiągnąć cel. I właśnie to mówi o nim że jest wielki. Nie gra dla kasy czy też dla sławy. On gra dla Manchesteru United. Re: John O'Shea - panopticum - 16-10-2009 13:17 Od sezonu 2002/2003 tylko dwa razy rozegrał mniej niż 40 meczów w sezonie. Brak pewnego miejsca w składzie my ass. Rozegrał 374 mecze. Gary Neville 382. Też nie miał pewnego miejsca w składzie? Re: John O'Shea - sebos_krk - 16-10-2009 13:37 O jego legendarności można podyskutować za gdzieś za 6-7 lat, a nie teraz. To określenie coś znaczy i naprawdę trzeba się zasłużyć dla klubu. Nie można teraz przewidzieć co powiemy o Johnie pod koniec jego kariery. Re: John O'Shea - Stifler - 22-10-2009 00:22 Już jutro wywiad z Johnem na Redlogu. Zapraszam serdecznie. Re: John O'Shea - Foster - 07-12-2009 19:54 O'Shea z powodu kontuzji uda w tym roku już nie wybiegnie na boisko Re: John O'Shea - Tomek91 - 01-01-2010 12:04 Cytat:– Nie ma żadnych oznak poprawy u Johna – mówi sir Alex Ferguson. Nie spodziewałem się, że będzie to aż tak poważny uraz. Jest to szansa dla Rafaela, który w meczu z Wigan pokazał się z świetnej strony i miejmy nadzieję, że utrzyma wysoką dyspozycję i nie będziemy odczuwać braku Johna aż tak. Póki co Brown musi grać w środku, ale jak już wyzdrowieje Evans to będzie jakiś wybór na tej prawej stronie. Re: John O'Shea - Foster - 01-01-2010 14:02 Kontuzja Dżona jest wielką szansą dla Rafaela. Teraz da Silva z pewnością będzie często występował w pierwszym składzie. Jeśli będzie grał tak jak w meczu z Wigan to po powrocie do zdrowia O'Shea, będzie musiał zasiąść na ławce. Mimo kontuzji Irlandczyka nie będziemy mieli problemów z obsadą prawej obrony. Treningi wznowił Neville, jest młody Rafael, zawsze jakby co na prawej stronie może zagrać jego brat Fabio. W zanadrzu mamy jeszcze de Laeta. Re: John O'Shea - matys - 21-01-2010 12:05 Cytat:Fergie confirms O'Shea blow Fergie confirms O'Shea blow Znowu te jebane w dupe reprezentacje dają się we znaki. Mam nadzieję, że jak Rio i Nema się wyleczą, to Brown zagości na dłużej na prawej. |