![]() |
EURO 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: EURO 2008 (/showthread.php?tid=336) |
- WoLaK - 13-09-2007 13:30 Dosc powazny incydent mial miejsce podczas meczu Portugalia - Serbia.Mianowicie skandalicznie zachowal sie Scolari,ktory uderzyl piescia w twarz Drago.Po prostu zenada. To ta sytuacja <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=XNiQTbYZHHU">http://www.youtube.com/watch?v=XNiQTbYZHHU</a> - Stojkovic - 13-09-2007 14:30 Scolari to zwykły cham i prostak. Nie dziwie się reakcji Drago i wydaje mi się, że gdyby sędzia dał mu 2 żóltą to by był skandal straszny... Kary najlepiej by dotknęły Scolariego bo pokazał że jest zwykłym wieśniakiem. - Zashi - 13-09-2007 15:15 Stojkovic napisał(a):Kary najlepiej by dotknęły Scolariego bo pokazał że jest zwykłym wieśniakiem. Kara dla Scolariego byloby pozostawienie jego + Drago w sytuacji 'sam na sam'. ![]() Na pewno beda kary. UEFA nie przejdzie kolo tego obojetnie. Pytanie tylko jakie kary. Jesli beda ujemne pkt. to mysle, ze Portugalia moze sie zegnac z EURO 2008, bo Finowie sa bardzo zmobilizowani, aby awansowac. Zreszta pierwszy raz w historii. - Wojtek3 - 13-09-2007 17:42 Scolari pokazal, ze nie potrafi przegrywac choc nie wiem czy ten incydent mial miejsce po 1-1 czy 1-0, w kazdym badz razie zachowal sie jak ostatni wiesniak, jak to ujal Stojko ![]() Na boisku i na lawce jest zawsze nerwowo, normalne, ze dochodzi do spiec, lecz bez przesady. - zaga92 - 13-09-2007 18:31 Wojtek3 napisał(a):choc nie wiem czy ten incydent mial miejsce po 1-1 czy 1-0 Bylo to wdoliczonym czasie meczu chwile po wyrownaniu przez Serbow :wink: Ale w tych eliminacjach w grupie B wyraznie smierdzi sensacja. Szkoci pokonali wczoraj na wyjezdzie Francje i sa liderami tej grupy. Patrzac na terminarz sadze, ze Szkoci odniosa dwa zwyciestwa. Decydujacy bedzie ostatni mecz z Wlochami, ktory zagraja u siebie. Byloby naprawde wielka sensacjagdyby mistrz lub vice-mistrz swiata, nie zagral w EURO. - Pejter - 14-09-2007 14:46 Zashi napisał(a):Pytanie tylko jakie kary. Jesli beda ujemne pkt. to mysle, ze Portugalia moze sie zegnac z EURO 2008 Naprawdę, jak ty niekiedy coś palniesz to ręce opadają... Widziałeś kiedyś, żeby za takie coś karali odejmowaniem punktów? Zastanów się i nie pisz bzdur. - Grzeho - 14-09-2007 15:00 Zgadzam sie z Pejterem, za takie zachowanie ukarany zostanie sam Scolari, a nie cala Portugalia :wink: Na pewno bedzie to jakas kara finansowa, albo zakaz prowadzenia druzyny z lawki. - Stojkovic - 15-09-2007 10:02 Nie wiem jak funkcjonuja kary dla trenerów, bo jeśli tak samo jak dla zawodników, to Scolari powinien dostać "czerwień" i 3 mecze zawieszenie. Podobnie jak Ronaldo zresztą, ale nie spotkałem się jeszcze z tak chamskim zachowaniem ternera wiec ciezko powiedziec co tam UEFA zgotuje "łysemu wsiokowi" euro 2008 - hator1988 - 27-09-2007 21:33 Uważam że jeżeli sie nie zakwalifikujemy teraz na mistrzostwa europy polska piłka legnie w gruzach!!! Re: euro 2008 - WoLaK - 29-09-2007 07:33 hator1988 napisał(a):Uważam że jeżeli sie nie zakwalifikujemy teraz na mistrzostwa europy polska piłka legnie w gruzach!!! Oj czlowieku.Niby czemu mialaby lec w gruzach ? A tak wogole czasami warto przemyslec co sie pisze ![]() - Ciampel - 29-09-2007 14:06 WoLaK napisał(a):Oj czlowieku.Niby czemu mialaby lec w gruzach ? A tak wogole czasami warto przemyslec co sie pisze Smile To chyba zbyt odważne stwierdzenie, ale brak awansu z naszej strony potraktowałbym jako poważną wpadkę. Przodujemy w grupie i to Polska rozdaje w tym momencie karty. Wspaniała okazja, dawno takiej nie mieliśmy. PZPN chce podpisać z Leo kontrakt do 2010 roku - jestem jak najbardziej za, efekty pracy z tym szkoleniowcem doskonale pokazują nasze rezultaty. - Wojtek3 - 13-10-2007 13:20 Ja dzis wybieram sie na Croke Park na Irlandia - Niemcy, szykowany jest komplet czyli ok 82 tys 700 osob, bedzie sie dzialo, Irlandczycy juz od rana swietuja mecz bo co chwil obok domu przechodzi grupka osob ![]() W srode zalicze takze mecz z Cyprem rowniez na Croke Park. Zdam relacje z obydwoch meczy... - WoLaK - 13-10-2007 14:39 Ja dzisiaj bede dopingowal Naszych na Łazienkoweskiej.Tez bedzie komplet...tyle,ze nieco ponad 15 tys.Jak dzisiaj bylem w centrum widzialem juz bialo czerwonych kiboli.W niedzile wrzuce jakies foty z meczu. - zaga92 - 13-10-2007 21:50 Polska na 99% jest w Euro!!! Wszystko sie dzisiaj ulozylo po naszej mysli. Serbia zremisowala z Armenia, a Belgia, z Finlandia. Tylko Portugalczycy wygrali, ale to nam za bardzo nie przeszkadza. Najwieksza niespodzianka dzisiejszych spotkan jest porazka Bulgarii z Luksemburgiem 0:1 :roll: - Grzeho - 13-10-2007 22:22 Niespodzianka, moze troche mniejsza, jest rowniez przegrana Holandi z Rumunia. Oranje byli faworytem tego spotkania, ale jak pokazuje historia, Holendrom z Rumunami nigdy sie dobrze nie gralo, czego rezultatem jest taki wynik. |