![]() |
Obrazki do newsów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Obrazki do newsów (/showthread.php?tid=344) |
- Ciampel - 10-06-2007 22:10 Dzisiaj zrobiłem mały porządek w obrazkach, niepotrzebne i brzydkie skasowałem, zastępując je nieco lepszymi pod względem jakości. O ile mogę wszystkich prosić, starajcie się dobierać je, w miarę możliwości, okazyjnie - na przykład obecnie jesteśmy świeżo upieczonymi Mistrzami Anglii, zatem powinny dominować obrazki z celebracji, a takowe oczywiście w bazie są. KILKA NOWOŚCI: foster_united.jpg ole_happy.jpg roo_ball_head.jpg ole_face.jpg rio_laugh.jpg heinze_left.jpg heinze_face.jpg roo_laugh.jpg roo_bench.jpg neville_face.jpg gaary_clap.jpg - KanT - 18-06-2007 15:40 Chyba wszystkie już widziałem. Bardzo, bardzo dobra robota Ciampek - potrzeba nam nowych obrazków, zwłaszcza biorąc pod uwagę przyszłość strony ![]() - Pejter - 18-06-2007 15:41 obrazków jest około 420 obecnie, moim zdaniem bardzo dużo, może nawet za dużo, bo się długo ładuje KanT napisał(a):zwłaszcza biorąc pod uwagę przyszłość strony W nowej wersji będą prawdopodobnie inne rozmiary 8) - KanT - 18-06-2007 18:21 Dużo większe?( Bo przypuszczam ze nie mniejsze :twisted: ) ? Na nowym wyglądzie mufc.pl, który początkowo mi sie strasznie nie podobał, te obrazki fajne mają. - Pejter - 18-06-2007 20:33 Może i fajne, ale razem z tym wyglądem wydaje mi się, że zmienili podejście do serwisu. Ich newsy są naprawdę w większości żałosne. Jak najbardziej sensacyjne, przynajmniej tak zauważyłem. No i liczba tak jakby spadła. No ale to nie temat na gadanie o tym. Obrazki będą prawdopodobnie większe. - Mates - 18-06-2007 21:28 Kiedy wstępna prezentacja nowego ;ay'a? - Pejter - 19-06-2007 15:41 Już niedługo, ale to będzie bardzo wstępna, bo wygląd trzeba jeszcze dość mocno dopracować :wink: - Mates - 19-06-2007 16:41 Może zrobi się temat w redakcyjnym, co zrobić, co poprawić, co wprowadzić i tak dalej (mam tu na myśli działy i pomysły rozwiązań)? Pozdrawiam ![]() - Stojkovic - 19-06-2007 16:42 Wreszcie coś ruszyło... obrazki większe myślę że będą dobrym pomysłem. Chciałbym by na stronie było sporo odnośników itp. No i będzie fajnie... - Pejter - 19-06-2007 17:01 Mates napisał(a):Może zrobi się temat w redakcyjnym, co zrobić, co poprawić, co wprowadzić i tak dalej (mam tu na myśli działy i pomysły rozwiązań)? To samo właśnie miałem na myśli, pisząc o prezentacji laya :wink: - Mates - 19-06-2007 17:25 Pejter napisał(a):To samo właśnie miałem na myśli, pisząc o prezentacji laya To dobrze... ![]() ![]() Pozdrawiam. - Wojtek3 - 13-04-2008 00:11 Potrzebujecie jakiejs aktualizacji obrazkow ? Mam takie zapytanie, nie da sie robic jakis czestszych wymian obrazow ? Bo jak widze co chwile jednego Andersona albo z Ronaldo to nie dobrze mi sie robi 8) - Pejter - 13-04-2008 07:36 Ronaldo mamy przecież najwięcej - chyba 20. Kwestia tego, jakie kto wstawia. A Andy'ego rzeczywiście mamy mało. Jak chcesz to zrób kilka. 150x188 (bez ramki). - Ciampel - 13-04-2008 09:08 Nie, obrazki są moje i wara od nich :mrgreen: Obrazków 720 mamy, newsów ponad 1800, czyli średnio nowy obrazek w co 3 newsie jest, niektórym po prostu i tak się nie chce zjeżdżać do nowych i biorą pierwsze z brzegu. Poza tym i tak dodanie obrazka do bazy wiąże się najpierw z napisaniem newsa, nie można wrzucić wszystkiego masowo, bo thumbs się same nie zrobią. Ok? ;> - Gracek_11 - 14-04-2008 14:53 Gdyby ktoś z Was mógł niech zmieni obrazek z newsa z Scharnerem. Z góry dzięki :wink: |