![]() |
Snooker & bilard - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Snooker & bilard (/showthread.php?tid=369) |
- branka - 20-02-2007 19:19 Moż epokaże się wreszci ejakiś drugi Chińczyk? Sporo ma ich dzikie karty, juz czas by któryś z nich poszedł w ślady Dinga. Ebdon to też mój ulubiony zawodnik, ale do Ronniego się ostatnio zraziłam, choć jak jest w formie to oglądac go jest samą przyjemnością. Ciekawe co zaprezentują Higgins i Hendry... - man utd fan - 21-02-2007 17:31 Ebdon jesst w dość przeciętnej formie.Hendry też nie jest w wielkiej formie ale Higgins może pokazać się z dobrej strony :wink: a Rooni musi wygrać wierzę w niego :twisted: :twisted: !!!Z chińczykami to nie wiem :wink: - branka - 21-02-2007 20:12 Ja ni eprzepadam za Chińczykami, ale jestem ch strasznie ciekawa, niby tam snooker tak sie rozwija i taki popularny.. Ebdon może być nawet ostatni na liście rankingowej i tak go wielbię ![]() A Higgns ostatnio dziwne rzeczy wyprawia, więc niech wreszcie się weżmie do roboty i coś wygra. - Zashi - 11-03-2007 16:29 Ronnie O'Sullivan wbił brejka maksymalnego podczas rozgrywanego właśnie turnieju Klikenny Irish Masters. Jest to dopiero drugi taki brejk w historii profesjonalnych turniejów snookerowych rozgrywanych w Irlandii. Anglik dokonał tego w wygranym 5-4 meczu ćwierćfinałowym przeciwko Joe Swailowi. Jest to już siódmy brejk maksymalny w karierze "rakiety". Organizatorzy turnieju obiecali każdemu zawodnikowi, który wbije "maksa", nagrodę w postaci samochodu. Gdy jednak O'Sullivan dokonał tego wyczynu okazało się, że organizatorzy nie są w stanie zapłacić za ubezpieczenie nowego auta i Anglik nie dostanie obiecanej nagrody. O`sullivane napisał(a):"Atakowałem brejka maksymalnego tylko dlatego, że liczyłem na nagrodę w postaci samochodu, a teraz okazuje się, że nie dostanę obiecanego auta. Jestem zniesmaczony." - powiedział po meczu rozgoryczony Anglik. W półfinale zawodów Anglik zmierzy się z Johnem Higginsem, który w ćwierćfinale pokonał Graeme'a Dotta 5-4. W drugim półfinale zagrają Barry Hawkins i Fergal O'Brien. Hawkins we wcześniejszym meczu rozprawił się ze Stephenem Hendrym 5-2, a O'Brien w irlandzkim ćwierćfinale pokonał Kena Doherty'ego aż 5-0. - Zashi - 20-04-2007 16:47 Niedlugo przystepujemy do akcji MŚ w Snookera. Moim faworytem (jak zreszta zawsze i w wiekszosciprzypadkow takze bukmacherow) jest Ronnie O`sullivane. Jesli ma formie i nie zrobi żadnego wybryku to moze odbierac kase i liczyc pkt z wygranej. Jesli nie jest w formie to bedzie ciezka walka. Mysle ze Ding Juhiu (jakos tak ![]() - man utd fan - 21-04-2007 08:58 Ja też jestem za Roonim niech wreszcie wygra i zacznie gonić Hendrego w wygranych Mistrzostwach Świata ale będzie bardzo ciężko,bo w dobrej formie jest Dott ale go go Rooni :wink: :twisted: :twisted: :twisted:. - Zashi - 23-04-2007 18:57 Ale O`sullivane jest boski! (bez podtextów ![]() - Grzeho - 30-04-2007 17:15 Dzis z turniejem pozegnal sie 7-kortny Mistrz Swiata, Steven Hendry. Ten doswiadczony zawodnik odpadl juz w drugiej rundzie :shock: Widac, ze nie jest juz w tej formie co kiedys. Wedlug mnie to lekka nispodzianka... - Zashi - 30-04-2007 19:02 Niespodzianka, nie niespodzianka - trzeba zaznaczyc, ze w tym sezonie Hendry wyjatkowo nie jest soba. Gra słabo, jak na niego oczywiscie. Czyzby czasy Hendry`ego juz minely? Mysle ze nie do konca. Pokaze pewnie cos w kilku turniejach, ale ogolnie zaczyna sie wypalac. Aktualnie trwa era Ronnie`go O`sullivan`a, a na scene snookereowa wchodza nowi zawodnicy: znani, ale grajacy lepiej ( jak Chinczyk Ding czy Australijczyk Robertson) oraz ci mniej znani, ale coraz czesciej pokazujacy sie w turniejach mastersa ( jak Jamie Coope czy Selby [ pis. ] ) - Kuba_^^ - 30-04-2007 22:20 Rzeczywiście Steven Hendry z roku na rok coraz gorzej występuje, ale jak widać, kocha ten sprot i nie chce szybko rezygnować, ciągle wierzy w swoje umiejętności. To co ostatnio zaś wyczynia Ronnie O'Sullivan jest nie do wyobrażenia, świetna forma, czasami miał wahania dyzpozycji, ale jak na razie świetnie się spisuje i nie zawodzi swoich fanów. Ja do tych zawodników, oststnio dobrze się spisujących dodałbym Ali Cartera, bo naprawdę imponuje mi on ![]() - man utd fan - 01-05-2007 08:26 Wczoraj Roonie wygrał z Neilem Robertsonem 13-10 choć prowadził 8-3 ale jak zaczął w trzech ostatnich partiach grać to wbijał wszystko co się dało i się nie dało ![]() - Zashi - 01-05-2007 08:46 Jea jea Ronnie przeszedł ![]() man utd fan napisał(a):oonie w ćwierć-finale zmierzy się z Joe Higginsem(pis.). 'Rakieta' zagra z John`em Higginsem. Oc taki maly blad. :wink: - man utd fan - 02-05-2007 09:45 Wczoraj odbyła się 2 sesja meczu Shaun Murphy v Mattew Stevens w jednej partii Shaun nie mógł wyjść ze snookera 6 razy dopiero za 7 razem mu się udało.Ale było i dwóch lepszych nie mogli wyjść ze snookera 12 razy tymi szczęśliwcami byli Mark King i John Higgins po prostu mistrzowie świata w nie wychodzeniu ze snookerów :mrgreen: . - Zashi - 02-05-2007 13:21 Jestem w szoku: Higgins 11-5 O`sullivane, a gramy do 13 wygranych...Mam nadzieje ze wirtuoz snookera jeszcze sie podniesie i wygra 13-11. Ciezko bedzie...Głowny faworyt w tarapatach... Taki z ciebie fan, a nawet nazwiska swojego ulubieńca napisać nie potrafisz... // V. A wiesz co to są literówki...? - Zashi - man utd fan - 03-05-2007 10:29 Higgins wygrał z Roonim 13 - 9 no ale cóż Higgins jest bardzo dobrze przygotowany do zawodów więc nie ma się co dziwić.Teraz stawiam na Marka Selbyego niech odniesie swój wielki sukces.Go go Mark go go. |