![]() |
Gry On-line - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Gry On-line (/showthread.php?tid=373) |
- Kuba_^^ - 01-05-2007 00:49 man utd fan napisał(a):http://www.plemiona.pl/ Kumpel mi polecił i również zaczęłem grać. Gra jest podobna do znanych Heroes'ów. Ma się swoją wioskę, którą trzeba rozbudowywać. Ma się określone surowce itp. Jeśli ktoś grał w Heroes'ów i mu się spodobała to plemiona z pewnością powinny go wciągnać. Na razie nie jestem jakmiś masterem, bo konto mam dopiero od dzisiaj, ale zapowiada się naprawdę na fajną gierkę ![]() - Pejter - 01-05-2007 09:13 Ja też gram w Plemiona od kilku tygodni, ale raczej tylko tak rekreacyjnie. Muszę jednak przyznać, że gra wciąga. Na jakich jesteście światach/kontynentach? ![]() - man utd fan - 01-05-2007 09:25 Jeśli ktoś chce dołączyć do plemiona fanów Man Utd to podajcie swój nick a ja was zaproszę i będziecie mogli skorzystać z zaproszenia i ulepszymy plemię fanów MAN UTD. ps.To plemię jest na świecie nr 3. - Pejter - 01-05-2007 10:09 Również jestem na świecie 3, ale mojego plemienia nie opuszczę. Jestem w aPLN, a to bardzo duża siła (razem z głównym plemieniem PLN). To plemię fanów Man Utd raczej długo nie przetrwa. Potrzebny byłby ktoś, kto by tym wszystkim dobrze pokierował. - Kuba_^^ - 01-05-2007 12:08 Cytat:Na jakich jesteście światach/kontynentach? Ja na świecie nr 3, plemie LM.com ![]() ![]() - Romaric - 09-04-2008 14:18 Moje podejście do gier tego typu jest niezmienne od dłuższego czasu, po prostu to nie dla mnie. Nie pytajcie czemu, zwyczajnie nie lubię internetowych gier. - Wendland - 10-04-2008 18:38 Gra ktoś może z was w Guilid Wars ? Bo Ja Sobie ściągnąłem ale niestety nie ma cd-keya orginalnego ![]() - Zashi - 10-04-2008 19:56 lol - Po co sciagać gry, w ktore nie mozna zagrac bez oryginalnego cd-keya? No, są moze pirackie servery, ale to nie to samo. - Wendland - 11-04-2008 18:17 Zashi napisał(a):lol - Po co sciagać gry, w ktore nie mozna zagrac bez oryginalnego cd-keya? No, są moze pirackie servery, ale to nie to samo. Ściągnąłem bo nie wiedziałem że jest potrzebny orginalny cd- key gdybym wiedział to logiczne żebym nie ściągnął ![]() - Barthezzz - 11-04-2008 18:27 Piracić się zachciało... Ja osobiście nie popieram piractwa, ale nie mieszam się też w osobiste sprawy innych, róbcie co chcecie. W gry internetowe także się nie mieszam, po prostu ich nie trawie. - Zashi - 12-04-2008 12:46 Barthezzz, wszystkie programy jakie masz na kompie są oryginalne? WSZYSTKIE? Wendland - no to chyba normalnie w przypadku gier MMO :wink: - Barthezzz - 12-04-2008 12:59 Zashi, zapewniam, że wszystkie. Poza tym nawet jakbym chciał ściągnąć jakąś grę z sieci to zeszłoby się z miesiąc, mam strasznie wolny internet. - Wendland - 12-04-2008 13:04 Zashi napisał(a):Wendland - no to chyba normalnie w przypadku gier MMO Wink Nie ruszyłem głową :wink: ale myślałem że moze być nie orginalny cd-key a jednak sie myliłem :wink: Barthezzz napisał(a):Zashi, zapewniam, że wszystkie. Poza tym nawet jakbym chciał ściągnąć jakąś grę z sieci to zeszłoby się z miesiąc, mam strasznie wolny internet. Każda Twoja gra jest orginalna ?? ![]() - Zashi - 12-04-2008 13:08 Tu nawet pytanie o gry nie jest. Zacznijmy od Windowsa ![]() - Barthezzz - 12-04-2008 15:30 Wendland, w gry często nie grywam, mam ich mało i wszystkie były dosyć tanie więc i tak nie poczułem braku forsy po ich zakupie. W sumie wszystkie moje gry, które teraz posiadam to Heroes III, Gothic I i II, Art of Murder, Port Royal I i II, Gta Vive City i stosik nieużywanych płytek z różnych gazet. Możliwe, że pominąłem jakiś tytuł... Tak Zashi, wstyd się przyznać ale mam oryginalnego Windowsa ![]() Chyba jestem jedynym "takim" użytkownikiem tego forum. No cóż, trzeba z tym żyć ![]() Nie jesteś jedyny // Pejter PS. To nie jest chyba temat o piractwiwie? ![]() // ano właśnie, offtop się szerzy tutaj. Jeden ściąga, drugi nie, proste. I nie jest to bynajmniej temat do dyskusji 8) // Ciampel |