![]() |
Manchester United 2-1 Portsmouth FC || 27.01 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Manchester United 2-1 Portsmouth FC || 27.01 (/showthread.php?tid=390) Strony: 1 2 |
- sayor - 28-01-2007 16:25 Ja wczoraj jeszcze araz przegladalem bramki Cantony i mozemy spokojnie powiedziec ze mamy nastepce Cantony w 100% ![]() - David7 - 29-01-2007 15:09 Mnie osobiście w tym meczu podobał sie Rooney. Facet wszedł z ławki i wpakował im 2 bramki pięknie Roo ![]() Koncówka troszke nerwowa bo straciliśmy bramke ale spokojnie wytrawaliśmy do końca wygrywając i awansując do następnej rundy ![]() - Wojtek3 - 03-02-2007 08:44 Wygrywamy kolejny mecz w FA Cup i idziemy w górę, cieszy forma naszych piłkarzy którzy nie dali szans poraz drugi w tym sezonie Pompey, choć żal straconego kolejnego gola. Mamy dalej problemy z koncetracją na koncówke spotkania. Musimy uważać w meczu z Watford. Cieszy wracający do formy Wayne Rooney. Już to kiedyś EricRyan ujął podczas meczu Villi w Boxing Days. Rooney zostaje spuszczony ze smyczy i jest groźniejszy niż kiedykolwiek. Ładne kombinacyjne akcje dały nam wygraną i awans do następnej rundy FA Cup. Wazza bez wątpienia Man Of The Match. Ryan Giggs i Michael Carrick również rozgerali dobre mecze... Włąsnie obejrzałem dokładnie dwa gole które strzeliliśmy i 100 % jestem pewny że Nemanja strzelił gola. Ewidentnie piłka przekracza linie a Mendes ją wybija, nie ma żadnych wątpliwości... Natomiast Larsson na pewno nie było swoim całym ciałem na spalonym, ale miał widocznie wystawioną całą rękę przed obrońcą i nie wiem czy można zaliczyc to do spalonego czy nie... Liczy sie nastepna wygrana i coraz bliżej jestemy wygrania FA Cup. UNITED! - Andre770 - 03-02-2007 12:31 Wojtek3 napisał(a):Musimy uważać w meczu z Watford. Cóż, już po tym meczu, mogliśmy je wygrać nawet i bez bramkarza. Ale nie oto chodzi. Porthsmouth to bardziej klasowy zespół, a watford? Tak słabych beniaminków to świat rzadko na oczy widuje. |