![]() |
United 4-0 Watford 31.01.07 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: United 4-0 Watford 31.01.07 (/showthread.php?tid=393) Strony: 1 2 |
- Zashi - 01-02-2007 11:16 No - Kuszczak w bracme w meczu w Premiership ![]() Jesli troche rezerwowy skład rozniosł Watford to nie chcialbym widziec wyniku po grze 1. skladu. oczywiscie 1 mogl zagrac gorzej, bo rezerwowi chcieli sie za wszelka cene pokazac z jak najlepszej strony. Cieszy wygrana - wazne to utrzymac przewage nad reszta tabeli 8) - Topor - 01-02-2007 12:07 No w koncu od kilku spotkań Manchester wygrywa roznicą 4 bramek a już zaczynałem sie obawaic o frome strzelców jestem zadowlony z wystawienia w pierwszej 11 Kuszczaka. Cieszy mnie forma Rooneya ktory znowu strzela i oczywiscie Larssona ktory niezle sie zaaklimtyzował na wyspach zycze mu wiecej bramek i warto podkreslic ze obrona niezle zagrała jesli watford oddał 2 strzały ale jedno to było dosrodkowanie Glory Man Utd - Pejter - 01-02-2007 14:38 Topor napisał(a):Larssona ktory niezle sie zaaklimtyzował na wyspach On się nie musiał przystosowywać to gry na wyspach, bo przecież przez wiele lat występował w Celtiku. Dla mnie jest ikoną tego klubu. Topor napisał(a):obrona niezle zagrała jesli watford oddał 2 strzały ale jedno to było dosrodkowanie To raczej akcje ofensywne Watford były nieporadne, bo obrona zbyt wielu okazji do interwencji nie miała. Po prostu robili to, co do nich należy, a pomagał im w tym przeciwnik. - Ciampel - 01-02-2007 16:48 Ale gra na zero - jakkolwiek by wyglądała - zawsze cieszy oko. Jednak poprawiliśmy sobie na outsiderze bilans bramkowy - obawy okazały się bezpodstawne i nie spuszczamy z gazu. Zawodnicy podzielili się łupem, gracz meczu to jak dla mnie Rooney na spółkę z Ronaldo - chwilami grali jak z nut. W końcu też spróbowałem obejrzeć mecz na necie i o dziwo skutek był wspaniały. Zero lagów, żałuję, że wcześniej nie przyszedł mi do głowy ten pomysł. Kolejną okazję będę miał już w niedzielę. A przed nami nieco cięższy przeciwnik - Spurs. Choć czy oni są zdolni nas powstrzymać? ![]() GLORY GLORY MAN UNITED! - Gracek_11 - 01-02-2007 18:56 Zadowalające zwycięstwo dobrym bilansem bramkowym. podreperowaliśmy trochę liczbę bramek, ale co najważniejsze wysoko, pewnie i spokojnie Diabły rozprawiły się z Watford'em. Teraz trzymać siły na niedzielę. Gdy Cristiano zdobył gola z karnego już w 20' nic nie mogło się złego stać. Potem posypały się kolejne gole, co prawda w drugiej połowie ale wpadły Wink Richardson miał swój udział przy bramce na 2:0. Ostro zacentrował w pole karne a tam obrońca "Szerszeni" trafił do własnej siatki. Pierwszy gol Larsson'a i kolejny w 3 meczu Rooney'a także cieszą. 8) UNITED!!! - M4TeusZ - 02-02-2007 15:47 A wiec bez niespodzianki w tym meczu, ale nie spodziewalem sie ze United wygra az 4-0 i dobrze ze Rooney przypomnial sobie jak sie strzela bramki ![]() - Andre770 - 02-02-2007 17:04 M4TeusZ napisał(a):dobrze ze Rooney przypomnial sobie jak sie strzela bramki Miał z nimi trochę problemów, ale jak już zaczął strzelać to z klasą. Rzadko się widuje zupełnie banalne gole w jego wykonaniu. Jego gole określam jako poezja. - Wojtek3 - 03-02-2007 08:43 Cieszy nasze zwycięstwo choć to było do przewidzenia, że pokonamy Watford, są na ostatnim miejscu w tabeli a w meczu z nami byli bardzo osłabieni ( Young, Foster ). Już w 20 min. Ole był faulowany w polu karnym i Ronaldo bezproblemowo wykorzystał " 11 " i 1-0 UNITED. 2-0 to samobójczy gol piłkarza Watford. Mocna centra w pole karne Kierana i główka do własnej bramki. 3-0 wspaniała wymiana piłkami Larsson - Rooney i w konsekwencji gol na 3-0 Szweda ( 5 meczy, 2 gole . Czwarty gol przepiękny, tam samo jak asysta. Ronaldo pięknie podbił piłke nad obrocnami, a Rooney przerzuciła bramkarza Watford. Coś pięknego. UNITED wygrywa kolejny mecz i jestesmy coraz bliżej mistrza. Zbliżamy sie wielkimi krokami do maja - Kuba_^^ - 03-02-2007 11:54 Wojtek3 napisał(a):Young Jeśli chodziło Ci o Ashley'a Young'a, no to on już nie występuje w drużynie Watford, przeniósł się w tym okienku transferowym do Aston Villi, strzelił już nawet bramkę w pucharowym spotkaniu, z tego co się nie mylę ![]() - Wojtek3 - 03-02-2007 11:57 Kuba_^^ napisał(a):Wojtek3 napisał(a):Young To była właśnie moja myśl, bo jak widzisz, napisałem osłabieni, co oznacza, że odszedł ![]() ![]() No a Foster zagrać nie mógł z powodu klauzuli zawartej w umowie pomiędzy klubami ![]() |