Redcafe.pl - Manchester United Forum
Watford - Manchester United (14.04, Villa Park) - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: Watford - Manchester United (14.04, Villa Park) (/showthread.php?tid=417)

Strony: 1 2

- Ossa - 15-04-2007 12:12

jak sądzicie? Spotkamy się w finale z Chelsea?? Jesli tak to zapowiada nam się wspaniały finał i 6 maj Big Grin Big Grin

a z wyniku meczu jestem baardzo zadowolony. Coś diabełki teraz ładnie brameczki ładują Big Grin

pozdro

Edit Kuba_^^: to nie jest temat do tego. Od tego jest topic w dziale "Rozgrywki" -> "FA Cup" :wink:

- marcelo - 15-04-2007 17:29

Powróćmy do tematu meczu... No, w końcu się coś nasi rozkręcają, najpierw wysoko z Romą teraz wysoka wygrana w FA Cup, no, no, oby tak dalej. Sądzę, że ostatnia porażka w lidze trochę zmotywowała United i może w końcu zaczną coś grać. Szkoda, że meczu nie widziałem, no ale 4:1 nie można wygrać grając źle, więc musiał to być bardzo dobry mecz w wykonaniu naszych Diabełków. No to jedziemy na nowy Wembley, ale droga do zdobycia trofeum jeszcze bardzo daleka, ale myślę, że bez względu na to, kto będzie naszym rywalem, to jakoś sobie poradzimy. Nawet jeśli miałoby to być spotkanie pełne dramaturgii.

- Master - 16-04-2007 20:17

:twisted: Bardzo dobry mecz. Moim zdaniem druzyna Manchetseru zagrala bardzo dobrze.Bardzo dobry mecz Rooneya i Ronaldo. Moim zdaniem Smith gral tez dobrze, ale czesto zamiast strzelac z bardzo dobrych pozycji podawal do gorzej ustawionego rooneya. I tak zmarnowalismy kilka bardzo dobrych okazji. Ale najwazniejsze, ze wygralismy. I ze gramy w finale !!!!!!!!