![]() |
FC Portsmouth - Manchester United ( 07.04.07 Fratton Park ) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: FC Portsmouth - Manchester United ( 07.04.07 Fratton Park ) (/showthread.php?tid=420) Strony: 1 2 |
- Pejter - 08-04-2007 11:19 Widziałem tylko pierwsze 20 minut. Bramki zobaczyłem później. Wojtek3 napisał(a):Od początku meczu UNITED naciskało Pompey przez co mielismy kilka okazji m.in Ronaldo i Rooney. Tutaj się troszkę nie zgadzam, bo akurat ten fragment widziałem i to Portsmouth bardziej naciskało. Diabły miały jednak lepsze okazje, tak jak napisałeś. Drugi taki sam błąd van der Sara jest bardzo dotkliwy w skutkach dla MU... Samobój Rio bardzo nieciekawy, więcej napiszę w temacie o Ferdinandzie. Nie wiem, jaka była gra, więc nie mogę się wypowiadać. Wynik jednak zupełnie niekorzystny i nie wygląda to zbyt ciekawie. Musimy się szybko pozbierać. - marcelo - 08-04-2007 13:32 No i cóż tutaj powiedzieć... powinniśmy ten mecz wygra, ale niestety zagraliśmy słabo, a przynajmniej tak wnioskuje, bo meczu nie oglądałem. Szkoda jest jeszcze większa, bo dogania nas Chelsea, która swój mecz wygrała i przewaga zmalała do trzech punktów i wygląda na to, że wszystko rozstrzygnie się w meczu na Stamford Bridge, ale przed nami wcześniej jeszcze kilka spotkań. Oby były dla United szczęśliwe, bo chyba pojawia się jakiś kryzys, który mam nadzieję, szybko zostanie zażegnany. |