![]() |
Manchester City - Manchester United ( 05.05 City of Man...) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Manchester City - Manchester United ( 05.05 City of Man...) (/showthread.php?tid=434) Strony: 1 2 |
- Wojtek3 - 05-05-2007 14:58 Red napisał(a):Czyli w skrocie: Kiedy Rooney schodził z boiska fani City rzucili do niego dwa szaliki a on polozyl je na ziemi i podeptal po nich - czyzby mala wojenka? jesli tak bylo naprawde to Roo udowodnił, ze jest diabłem z krwi i kosci A o tym nie słyszałem, w telewizji też o tym nie mówili, jeśli to prawda to Rooney pokazał swój diabelski charakter, postaram sie znaleźć jakieś zdjęcia na interncie z tego zdarzenia i wrzucić na forum ![]() HE GOES BY THE NAME WAYNE ROONEY! - Stojkovic - 05-05-2007 16:37 Oglądałem mecz i byłem potwornie zdziwiony tym, co wyprawiał ten c*** Styles. Takie wejścia które oglądałem to był szczyt już. Bardzo brutalne i poprostu chamskie wejścia zawodników z plebsu. Tyle co sie naklnąłem na sędziego, to chyba przez cały sezon by się nie zebrało. Oglądałem i kibicowałem komuś z naszych, by wszedł jakiemuś pajacowi z City i złamał mu nogę. Zółte kartki które dostał Giggs to poprostu kpina. Już tak się Ryan zdenerwował, że musiał do parteru wziąść kolesia z City, bo z tego co zauważyłem chyba fletcher chciał go dopaść. Karny to poprostu klasyczne złodziejstwo Stylesa. BVeznadziejny strzał i błyskotliwa obrona Edwina. Pokazaliśmy tym drewniakom kto rządzi w lidze i tym samym odebraliśmy Chelsea wszelką pewnośc na mistrzostwo. - Ciampel - 05-05-2007 18:29 Zachowanie Balla z drugiej minuty to po prostu szczyt ludzkiej głupoty. Wyraźnie odbiegł od leżącego Ronaldo na dwa kroki, potem wrócił i go nadepnął, żal mi takich - niby profesjonalnych - graczy. Ronnie dostał karnego i na szczęście po raz kolejny udowodnił swoje nienaganne wykonywanie jedenastek - cieszy przede wszystkim jego gol w Premiership, na które musieliśmy ostatnio nieco więcej czekać. Stylesowi chyba dzisiaj za mocno słoneczko przypaliło kapucyn, bo karnego to dojrzał, ale już buta "sprzedanego" przez Balla i wielu innych sytuacji na styku nie widział. Czekamy na jutrzejsze starcie gigantów, może za 24h będziemy mogli spokojnie powiedzieć sobie pod nosem: "We're the CHAMPIONS" 8) Co do sytuacji z Roo - jeśli za swoje zachowanie otrzyma od FA jakąś karę, a szanowna federacja nie "nagrodzi" Balla za wejście oraz kibiców City (od kiedy można rzucać wszelkimi przedmiotami w zawodników?), będę wyjątkowo zniesmaczony. - Guest - 05-05-2007 23:09 Może mi ktoś powiedzieć gdzie ten sędzia miał oczy po zagraniu tego "frajera" z City koleś zrobił to z premedytacją. Co oni robią na tym boisku. Zdaje mi sie że to było zaplanowane żeby dojechać Ronaldo. Dobry z niego piłkarz i się podniósł i pokazał tym "głupkom" z City że łatwo to go się tak nie pozbędą ![]() ![]() ![]() Wracając do gola ładnie w ostatniej chwili zmienił połażenie stopy i dlatego ten karniak wpadł ![]() |