![]() |
Carlos Tevez - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Carlos Tevez (/showthread.php?tid=452) |
- Skull - 04-08-2007 16:59 Dokładnie! Nie ma co sie czepiac wyglądu zwodników,mają dobrze grac a nie wyglądac,do tego rywale będą się ich bac ,a co do sylwetki to Rooney i Tevez wyglądają niczym rugbysci,więc napewno bedzie ich trudno powalic na glebe. Carlos zostal chyba wypożyczony ostatecznie na 2 sezony? - Wojtek3 - 04-08-2007 17:13 Skull napisał(a):Carlos zostal chyba wypożyczony ostatecznie na 2 sezony? Na 2 sezsony z opcja definytywnego wykupienia czyli jesli transfer nie wypali nie bedziemy stratni, w co watpie. - pablo666202 - 04-08-2007 18:38 Ciampel napisał(a):Ma niezłą posturę i z Waynem powinien się wspaniale uzupełniać, ba! - uważam, iż na samą myśl o konfrontacji z tą dwójką "czołgów" obrońcy mogą mieć pełne majty. Właśnie o tym pisałem a co do mojego komentarza na końcu ostatnie postu to sorka nie wiem co mi na mózg padło ;] Wiem, że się wygląd nie liczy tylko umiejętności i mam nadzieję, że ten duet Rooney Tevez będą mieli na koncie w końcówce sezonu po 20 bramek ![]() - Skull - 05-08-2007 11:15 Tak więc na debiut Teveza długo nie bedziemy musieli czekac. W środe gramy w jednym czasie 2 sparingi i Ferguson obiecal zaprezentowac Carlosa w jednym z nich - mam nadzieje ze w Dunferline gdyż to bardziej wymagający rywal. - Ciampel - 06-08-2007 08:28 Zagrać ma również Nani, Anderson i Owen Hargreaves. Skład robi się szerszy, co oczywiście napawa optymizmem. Niebawem do zdrowia wróci Scholes, Ole, Gary, może Saha (choć z nim nigdy nic nie wiadomo) i będzie można spokojnie patrzeć w przyszłość oraz walczyć na kilku frontach, bo zmienników pod dostatkiem. Carlos ma pewnie małe zaległości w przedsezonowych przygotowaniach, ale niedługo zostaną one zniwelowane. Ciekaw jestem tylko, czy Fergie da mu szansę w meczu inauguracyjnym z Reading, czy może zdecyduje się na wczorajszy manewr z ataku - Giggs i Roo... - ziomo - 06-08-2007 09:42 Ciampel napisał(a):czy może zdecyduje się na wczorajszy manewr z ataku - Giggs i Roo... ...Który był dla mnie kompletnym niewypałem.Sam Rooney nie umie grać na szpicy,a Ryan niezbyt pasuje na cofniętego napastnika. Według mnie SAF musi zaryzykować,wstawiajac do pierwszego składu Teveza i Owena. - Grzeho - 06-08-2007 15:26 Cytat:- Do tego, by spokojnie obronić tytuł potrzeba mi jednej osoby, Carlosa Teveza - w ten sposób menedżer Manchester United, Alex Ferguson, zachwalał napastnika West Ham, który według brytyjskiej prasy w najbliższych dniach ma zostać "Czerwonym Diabłem" Bardzo ciekawy artykul. Jesli to prawda, ze Carlos chce w wieku 28 lat zakonczyc kariere, to pozbywanie sie Rossiego bylo bledem. - Pejter - 06-08-2007 15:29 A może jakieś źródło? Tylko oryginału, a nie polskiej strony. Wg mnie takie wypowiedzi to odpowiedź na głupie pytania dziennikarzy. I teraz się będziecie martwić, że Tevez będzie w United tylko 4 sezony i co będzie potem :shock: - Grzeho - 06-08-2007 15:32 No w sumie Pejter masz racje. Chyba za bardzo pospieszylem sie z tymi zapowiedziami :wink: Tez mi sie to wydawalo troche glupie, ale trudno. Oby to byly tylko wymysly prasy. - Kuba_^^ - 06-08-2007 15:42 Ja się nie martwię, bo moim zdaniem jest to tylko wymysł prasy i nic więcej. Kończąc karierę w wieku 28 lat to troszkę głupie, przecież można spokojnie jeszcze dobre 4 lata pograć. Nie zawracam sobie takimi plotami głowy, dla mnie ważne jest, żeby Tevez był w formie i strzelał dużo dla UNITED. - Red - 07-08-2007 22:54 Hmmm jestem b. zdowolony z transferu Teveza do nas - Tevez-Roo, może to właśnie bedzie ten magiczny srodek jak kiedys York-Cole ![]() Co do tych, ktorzy maja cos do wygladu Teveza - Ciekawe jak wy byscie wygladali wychowujac sie w biedzie, w slumsach Buenos Aires ;] - zaga92 - 08-08-2007 08:13 Red napisał(a):Hmmm jestem b. zdowolony z transferu Teveza do nas - Tevez-Roo, może to właśnie bedzie ten magiczny srodek jak kiedys York-Cole Wink No wlasnie co wy macie do jego wygladadu? Nie chodzi o to zeby byl piekny, zle zeby strzelal dla nas duzo bramek, prowadzil nas z Rooneyem do sukcesow. Szczerze watpi zeby oni grali niczym Yorke-Cole. Oni rozumieli sie bez slow, nie patrzac mogli zagrac pilke wiedzac, ze bedzie tam partner. Teraz bedzie gral Rooney z Tevezem i moze oni tez w jakis sposob utworza historie i stana sie legenda. - Fokus - 09-08-2007 23:14 Red napisał(a):Co do tych, ktorzy maja cos do wygladu Teveza - Ciekawe jak wy byscie wygladali wychowujac sie w biedzie, w slumsach Buenos Aires ;] Wybacz, ale nie widzę związku. ![]() - Guest - 10-08-2007 14:25 Tevez wreszcie nasz... czekam na jego debiut jako Red Devil ![]() - Kuba_^^ - 10-08-2007 14:29 Nareszcie już się wszystko wyjaśniło, jestem z tego bardzo zadowolony i zdecydowanie spokojniejszy o Teveza jako już gracza UNITED. Debiut przewidywany na derby z City, czyli prawdopodobnie Carlitosa ominą dwa ligowe spotkania Diabłów ![]() |