![]() |
PL: Birmingham City 0-1 Manchester United (29.09.2007) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: PL: Birmingham City 0-1 Manchester United (29.09.2007) (/showthread.php?tid=478) Strony: 1 2 |
- Skull - 29-09-2007 21:37 stal_mielec napisał(a):Wkoncu wynik inny niz 1:0! Pisales to po meczu z Chelsea,ale znowu wracamy do starego dobrego 1:0 :lol: Meczu,ani skrótu nie widzialem i ciężko cos napisac... Ważne że wygraliśmy i utrzymalismy pozycje w tabeli,bo nasi rywale również wygrali. Tevez znowu bez bramki :? Może on strzela tylko tym wielkim klubom? :lol: Nie no nie bedę go rozliczał za to spotkanie dopóki nie zobacze retransmisji. Tyn razen brava sie należą Portugalczykowi za tego gola. - Ciampel - 29-09-2007 21:41 ziomo napisał(a):O meczu UNITED pamiętałem.Zapomniałem że jest relacja LIVE,a to różnica.Nieprawdaż Pejter? Ziomo, nie istnieje na to żadne wytłumaczenie, po prostu miałeś lenia w tyłku, nieładnie, oj nieładnie 8) Mecz nie był w naszym wykonaniu nadzwyczaj porywający, szczególnie w pierwszej połowie. Dużo błędów i niedopatrzeń w szykach defensywnych, o mało co nie zeszliśmy do szatni z workiem bramek. Po przerwie nagła zamiana ról, zmasowane natarcie UNITED i gol Ronaldo, wówczas gra nieco się uspokoiła. Tym niemniej na pochwałę zasługuję Tomek, po tym rykoszecie było naprawdę gorąco. GLORY GLORY MAN UNITED! - Kuba_^^ - 29-09-2007 22:07 Mecz dość nudny, wiele działo się w środkowej części boiska, UNITED zagrało przyzwoite spotkanie, choć bez żadnych rewelacji. Czasami obrona szwankowała, szczególnie jakoś dzisiaj nieswój był Evra, który przegrał dużo pojedynków z piłkarza Birmingham. Słabo Giggs, zresztą nikt jakoś za specjalnie się nie wyróżnił, Ronaldo wykorzystał błąd obrony Birmingham i spokojnie strzelił ![]() ![]() UNITED! - Pejter - 29-09-2007 22:28 Skull napisał(a):Tevez znowu bez bramki Confused Może on strzela tylko tym wielkim klubom? Laughing Nie no nie bedę go rozliczał za to spotkanie dopóki nie zobacze retransmisji. Był jednym z lepszych zawodników na boisku. Cały zespół nie imponował, ale Carlos trzymał poziom. Jest na dobrej drodze do osiągnięcia optymalnej formy. - WoLaK - 30-09-2007 07:48 Pejter napisał(a):Był jednym z lepszych zawodników na boisku. Cały zespół nie imponował, ale Carlos trzymał poziom. Jest na dobrej drodze do osiągnięcia optymalnej formy. Mimo tego,ze nie strzelil bramki,moim zdaniem rozegral swoje najlepsze spotkanie w Lidze.Widac,ze coraz lepiej gra mu sie w United.Zauwazylem tylko,ze jest troszeczke wolny. - Ciampel - 30-09-2007 07:53 WoLaK napisał(a):Mimo tego,ze nie strzelil bramki,moim zdaniem rozegral swoje najlepsze spotkanie w Lidze.Widac,ze coraz lepiej gra mu sie w United.Zauwazylem tylko,ze jest troszeczke wolny. Fakt, nie może się poszczycić szybkością Ronaldo czy Naniego, ale z drugiej strony nie róbmy z niego jakiegoś słonia ![]() - Wojtek3 - 01-10-2007 17:44 Co do Tevez'a to zagral dobre spotkanie, wszedzie go bylo pelno, poprostu zabraklo gola.. Mnie irytuje, ze znowu Saha nie strzelil.. - Skull - 01-10-2007 18:22 Wojtek3 napisał(a):Mnie irytuje, ze znowu Saha nie strzelil.. Oj takim przykładem mnie nie zdenerwujesz :lol: :lol: Saha zagrał jedynie 20 minut ,a Tevez nie potrafił umiescic piłki w siatce przez całe spotkanie :wink: Zresztą Saha jeszcze nie jest w optymalnej formie po tej ciężkiem kontuzji... :mrgreen: - Wojtek3 - 02-10-2007 23:16 Skull napisał(a):Wojtek3 napisał(a):Mnie irytuje, ze znowu Saha nie strzelil.. No od meczu z Sunderlandem o ile dobrze pamietam mial wchodzic z lawki i pokazywac na co go stac, no to pokazal... |